Nafta написа:Мети е роден под щастлива звезда...
Няма лошо, ама грее и над "Д. Цанков" 33 същата звездица

polence Последно посещение: Вто Окт 09, 2012 13:21

Nafta написа:Мети е роден под щастлива звезда...
znainainai написа:Meти пич ти или си най-простият полицай на света или ни вземаш за канарчета. Това дето си го написал е толкова подсъдно че няма на къде повече. Моля се началникът ти да чете форума и да те изгони от работа. КАКЪВ ПАЗИТЕЛ НА ЗАКОНА СИ ТИ БЕ? ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ КАТО ТЕБЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗКАРАНИ ОТ СИСТЕМАТА И СЪДЕНИ И ОСЪДЕНИ И ЗАТВОРЕНИ.
По темата колежке и колеги НЕ слушайте тоя малоумник дето е писал преди мен че дето кола няма да имаш че може и цигари да ви носят в затвора понеже няма него да осъдят а вас.
п.п. Нарочно копирах целият текст за да не може умната кука да го коригира и да се види от всички потребители какви полицаи има в България. Колеги модератори и администратори не смятате ли че този индивид който подтиква към незаконни действия заслужава?
velinsl написа:Някъде става, някъде не. Като регистрирах шибания ръждак миналата година ми гледаха дори и номера на двигателя.
Ако бях направил това нещо, надали щеше да мине номера.
.Saho_Golf написа:Малко си смекчи тона ,че много лесно ще те намеря и да не ти се случат неприятности
velinsl написа:Някъде става, някъде не. Като регистрирах шибания ръждак миналата година ми гледаха дори и номера на двигателя.
Ако бях направил това нещо, надали щеше да мине номера.
icoico написа:Не разбрах само как са имплантирали номерата - знам че ги пренабиват, но да изрежат номера от двг и да го "лепят" в/у другия ми се вижда екзотика.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта