Здравейте карам MK4 с AHF мотор досега са пправени следните неща последователно:
Спортен панелен филтър Симота
Затапване на ЕГР-а
права генерация с оригиналния си размер(премахване на катализатор и монтиране на крайно проходно гърне)
Чипване, ремапване, къстъм чип незнам точно ккаво се води при Ifidik
та мисълта ми е какво следва от тук нататак като оптималнен вариант нали за паричките
Какво следва по стъпбичката за повече мощ
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: Какво следва по стъпбичката за повече мощ
Ако смяташ запушването на ЕГР-а за модификация,значи половината форум е "тунингован"
Софтуера който Иво ти е сложил е от Brezel.Не е нито къстъм,нито нищо.Вече по-нагоре има само един вариант: дюзи , турбина и софт. естестествено,като ти малко си пообъркал реда 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Emi spodeli za parichkite,
Metni turbo ot ARl I si sloji istinski kuler,kupi si FIrad duzi I smeni elementa na pompata
spirachkite i saedinitelq taka ili inache shte gi smenish
poseti foruma za pechki
Tam pisaniq bol
Metni turbo ot ARl I si sloji istinski kuler,kupi si FIrad duzi I smeni elementa na pompata
spirachkite i saedinitelq taka ili inache shte gi smenish
poseti foruma za pechki
Tam pisaniq bol
Последна промяна от Vidol Nikolov на Сря 26 дек 2012 12:43, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Избрал си евтиния вариант за покачване на малко мощност.След тези неща,може да монтираш и един ойл кеч танк (съд за картерните газове)
- IvailoOo
Варианта с VB-то е като да търсиш игла в купа сено. За същите пари може да се сдобие с читаво хибридче 1752,което според мен е по-добрия вариант. Лага е минимален,а резултата повече от добър.
Имам въпрос към автора.. сериозно ли си го намислил - ако да,с какви финанси разполагаш и каква мощност гониш? Иначе подобни теми има бол. Много от хората си мислят,че с някой друг скатан лев ще карат бегачка,ама като видят,че тунинга излиза скъпо тукакси се отказват
Имам въпрос към автора.. сериозно ли си го намислил - ако да,с какви финанси разполагаш и каква мощност гониш? Иначе подобни теми има бол. Много от хората си мислят,че с някой друг скатан лев ще карат бегачка,ама като видят,че тунинга излиза скъпо тукакси се отказват
- lord_aggo
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2016 DFCA
абе карай си хубавото тди и не се занимавай с глупости... Давай ги по мацки тия пари 

- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
devil_vas написа:ето ти проект на мотор като твоя![]()
http://www.madness-motorsport.com/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=12143&Itemid=55

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
да тунинговаш този мотор за мощност като Сеата от линка по-горе е едно от най-болезнените начинания, на които съм бил свидетел
резултат има, но на каква цена?! 

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:да тунинговаш този мотор за мощност като Сеата от линка по-горе е едно от най-болезнените начинания, на които съм бил свидетелрезултат има, но на каква цена?!
напълно подкрепям аз на моита кола турбини от бмвта дюзи помпи кулери генеражи мапове съединители колектори ....една торба пари надхвърля стоиноста на колата а един познат с леон помпа дюза само с едно хибвидче с 52ка и един ремап и и дребни неща му гледам стоповете
- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
объркал съм стълбичката наистина каквото и да предприема ще трябва пак настройка на софтуера.
ще има ли ефект както е така в момента + дюзи 1 размер по големи и рециклация на турбото и турбо пътищата
ще има ли ефект както е така в момента + дюзи 1 размер по големи и рециклация на турбото и турбо пътищата
- IvailoOo
От по-големи дюзи ефекта ще го усетиш едва след "чипосване". Рециклиране на турбото пък защо? Ремонтните комплекти са от 700лв. нагоре,та може да те стигнат и 900лв. За тези пари ще изкараш повече от 1-2 коня. А на турбо пътищата не ми е ясно какво ще им рециклираш.По-добре кажи колко пари ще ти се откъснат от сърцето,за да ти се даде кратък и ясен съвет
Тунинга вярно че е заразен като чума,но си е скъпо удоволствие

- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
е тя има чип точно за това си мисля че пак ще трябва да се прави каквото и да правя затова май ще я оставя така на този етап
- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
С това GT1752 какви резултати мога да очаквам? като не гоним някъде 1.1 1.2 буст ? Съответно вече ще има и челен кулер както и турбо пътища. Другото което ми е интересно този софтуер на Brazell който го имам ще може ли да си остане
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Ако смениш турбото, ще трябва и друг чип, който да "информира" компютъра за тази смяна