Здравейте VW фенове !
Реших и аз да започна една тема за моето автомобилче. Започнах с разкрасяването му, като до сега си беше така, както завода го е създал. Взех му един ксенон на луксима - премиум кит-а, но се оказа, че базите на крушките са мнооооого различни, та сега трябва да ги чакам и тях да дойдат. Оборудвах се с филтър K&N, който все още не съм сложил, тъй като заваля пустия му сняг. Утре го дават слънчево, та мисля да свърша тази работа. В сряда ще слагам чип при Brezel, обаче в Ловеч, че ми е по-близо, тъй като живея в Плевен. Голфа е черен металик, но мисля да му правя основно пребоядисване напролет, тъй като има доста детайли за оправяне, все пак 6 години не е пипано нищо по него.. И дилемата ми е дали да е черна или бяла перла.. :)
Чета всички истории, които поствате тук от много време и се вдъхнових и аз да се погрижа обстойно за автомобила си :) Нямам намерение в скоро време да сменям броните, може само решетките да се пипнат. Ии това е засега, скоро мисля да направя малко снимки, когато ми се отвори време, най-вероятно след изпитите ми. :)
Поздрави,
VW forever ! :)

Един Golf MK5
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Re: Един Golf MK5
Поздравления и добре дошъл
Ако смениш оригиналния цвят на колата има да се разправяш в КАТ,но ако си ентусиаст това не би те притеснило
Успех с развитието на колата! 

-
- Автомобил: Volkswagen Passat CC
- Двигател: 2010
Благодаря, колега!
Нещо се замислих дали да не взема GTI бронята, която един колега от форума предлага за 280лв. Мисля, че сайта му беше proparts нещо си... Колкото до КАТ, няма да има проблеми с тях. Засега съм се спрял на черната перла. Давайте някакви съвети или мнения. Четох за някакво затъмняване на стоповете с фолио. Възможно ли е?

Нещо се замислих дали да не взема GTI бронята, която един колега от форума предлага за 280лв. Мисля, че сайта му беше proparts нещо си... Колкото до КАТ, няма да има проблеми с тях. Засега съм се спрял на черната перла. Давайте някакви съвети или мнения. Четох за някакво затъмняване на стоповете с фолио. Възможно ли е?

- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Дръпни им едно фолио колега ,лесно е само мерак да имаш.Пръска се с вода фолиото ,полага се на детайла,след това се нагрява с пистолет за горещ въздух или сешоар и се минава с шпатулка за да залепне.Иска повечко нагряване за да хване хубаво фолиото.
-
Daniel Kuntov написа:Дръпни им едно фолио колега ,лесно е само мерак да имаш.Пръска се с вода фолиото ,полага се на детайла,след това се нагрява с пистолет за горещ въздух или сешоар и се минава с шпатулка за да залепне.Иска повечко нагряване за да хване хубаво фолиото.
Мерси за инфото колега :) Само да се стопли времето и ще го направя. Скоро ще има и снимки :) Мисля да взема и една решетка без емблемата, двуредова мисля че беше :)
Поздрави !

-
Да се похваля-вече съм с чип на Brezel иии колата върви наистина невероятно. Колегата Стефанов от Ловеч го сложи, като през цялото време поддържаше връзка с Богомил. Убедих се, че хората са коректни и позитивни, а не ботори като повечето "майстори". Също така и ксенончето е сложено. Да измия колата и ще направя снимки. Следващата цел е затъмняването на стоповете и пребоядисването. Поздрави ! 

-
Колеги какво смятате за двд-тата от DX? Здрави ли са? Вършат ли работа и т.н.? Някой имал ли е контакт с такива? Благодаря предварително