Много добре се получи цялата работа.
Мисля че е редно да се поздравят основните виновници които поеха организацията, а по-точно Sara01-Роси и L&R-Виктор.
Също така всички които се включиха в мероприятието. Тези които не дойдоха поради една или друга причина ще са лишени от нещо което тези които бяхме там може би никога няма да забравим.
Също така много добре се получи с рождения ден на детенцето. /което се оказа че в дома има още 3 братчета и сестричета - такива родители са за публичен разстрел, да оставиш 4 деца на произвола на съдбата, мамицата му направо ми се повдига от такива хора/.
Надявам се другият път да сме повече защото много хора не дойдоха, а мисля че имаше прекалено много време да отложат ангажиментите си за 19 и да се присъединят към едно благородно дело.

За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
vaskoto1 написа:хехех таман ви гледах по БТВ-имаше интервю с Л&Р, бат'бо беше в центъра на терена ХаВаТа мина в кадър... абе всички маймуни бяха изтипосали...веселба...
само ме хвана яд че не казаха ФВ клуб а "млади хора дето се запознали по нета и ги обединява само любовта към една марка автомобили"

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вижте са нема как да кажат и думичка за Фауве Клуб, мисла, че нема сми да ви убесняям що
... радвайте се, че споменаха поне за фенове на една марка

Последна промяна от mucho на Нед 19 ное 2006 23:00, променено общо 1 път.
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стигате с това Търговище де.Виктор каза Видин, демек моя милост.
Навреме се прибрах да хавана репортажа по новините.
Искам и аз от свое има да благодаря на Виктор,Роси и Кали за добрата организация.За мен беше незабравимо преживяване днес, надявам се и за децата.Дай боже повече такива изяви.

Искам и аз от свое има да благодаря на Виктор,Роси и Кали за добрата организация.За мен беше незабравимо преживяване днес, надявам се и за децата.Дай боже повече такива изяви.
Последна промяна от cheren_golf на Нед 19 ное 2006 23:37, променено общо 1 път.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="cheren_golf"]Искам и аз от свое има да благодаря на Виктор,Роси и Кали за добрата органицаци[quote]
Благодаря, благодаря..... трогнат съм... Имаше неккъв там от Благоевград дето май се казваше нещо подобно.... Ма той ква ли работа свърши?... ми никва...
)))Па аз колко мааси (за рисуване) примъкнах... Оххххх :_))))))
Благодаря, благодаря..... трогнат съм... Имаше неккъв там от Благоевград дето май се казваше нещо подобно.... Ма той ква ли работа свърши?... ми никва...

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може би темата за малко ще се превърне в поредица от благодарности. но ми е трудно след преживяното днес и след тези силни емоции и незабравими моменти, които се запечатват в съзнанието ми, да пиша нещо друго. Благодарих лично на основните според мин фигури в организацията. Сега просто благодаря на всички тези хора от форума и на техните близки, на всички вас, които бяхте част от събитието, които отделихте време, които оценихте живота на дечицата в този дом, които докоснахте по някакъв начин всяко детско сърце, че подкрепихте тази инициатива и пресътворихме част от един дом в истински дом, с приятели и семейство..
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявам се на колегата от Търговище
Пропуснах да благодаря и на колата си, че ни докара на време да гледаме репортажа.Ха сететесе каква марка е
Това в кръга на майтапа,сега сериозно:
Роси, Викторе и всички които бяха съпричастни на клаузата, найстина ме накарахте, да се почуствам по-добър в един по-различен ден.Благодаря!

Пропуснах да благодаря и на колата си, че ни докара на време да гледаме репортажа.Ха сететесе каква марка е

Това в кръга на майтапа,сега сериозно:
Роси, Викторе и всички които бяха съпричастни на клаузата, найстина ме накарахте, да се почуствам по-добър в един по-различен ден.Благодаря!
- vassilplp
- Автомобил:
- Двигател:
°niksi° написа:Много добре се получи цялата работа.
Мисля че е редно да се поздравят основните виновници които поеха организацията, а по-точно Sara01-Роси и L&R-Виктор.Също така всички които се включиха в мероприятието.
Поздрави

°niksi° написа:Тези които не дойдоха поради една или друга причина ще са лишени от нещо което тези които бяхме там може би никога няма да забравим.
Това е вярно.

°niksi° написа:Също така много добре се получи с рождения ден на детенцето. /което се оказа че в дома има още 3 братчета и сестричета - такива родители са за публичен разстрел, да оставиш 4 деца на произвола на съдбата, мамицата му направо ми се повдига от такива хора/.
Това наистина е много тъжно
Никси недей да съдиш всички, лично аз имах голямото желание да дойда, но имаше неприятен повод за ходенето да Хасково.°niksi° написа:Надявам се другият път да сме повече защото много хора не дойдоха, а мисля че имаше прекалено много време да отложат ангажиментите си за 19 и да се присъединят към едно благородно дело.
Респект на всички, които се включиха по един или друг начин.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”