Iezekil написа:Нищо реално няма в тази цена.10-тина лева за отваряне и лекарство и прочие.Нищо реално няма и в цена 50-60лв. за пломба,ако не говорим за тея белите,полимерните.Ако пък говорим за тях,то съм сигурен,че касата не ги хваща тях.Така,че наистина тая цена е фантастична.Това при условие,че
PyMu написа: на другия ден го извади
визираш нерва,а не зъба.Щото освен разминаването във времето нужно за умъртвяване на зъба,странно ми прозвуча и
PyMu написа:с упойката
.
Moля? Не разбрах кое ти е странно.
Да, нерва ми извади. Ако беше зъба, нямаше да има нужда от пломба. Мислех, че е логично и няма нужда да пояснявам. Извини ме, че не съм съобразила, че може да се наложи.

На другия ден, да. Платих 10 лв. в деня на отварянето и поставяне на лекарството. На следващия при ваденето на нерва платих, колкото съм написала. Упойка ми сложи един път с игла, за да не ме боли. Не знам защо си я цитирал.

Друго какво да поясня? А, да пломбата е бяла, да. (Ама някак е по-грапава.)
Относно "галимациите" дето не ставали днес така, утре онака... Аз написах, че единия ден го отвори и сложи лекарство, а на следващия извади нерва. Никъде не пише, че е затворен зъба на следващия. Затвори го след 10-12 дни като се върнах от море. Дотогава си стоях с лекарство и затворен, но не пломбиран.
И последно: това, че ти намираш нещо за странно, не е критерий за достоверността му. Или искаш да кажеш, че лъжа, защото намирам забавление в това да пиша пълни глупости на хората по цял ден, или? Какъв мотив точно имам, за да не казвам истината?
Нужно ли е да споменавам, че ме обиждаш като ме упрекваш, че говоря врели-некипели, или ще се досетиш сам?