Жоро, както тук, така и на запад има доста различен "тунинг" по много от колите. И както тук, така и там има хора с различни вкусове за това как трябва да изглежда един автомобил. На мен едни ми харесват, други не.
Така че това "на запад" и "на изток" не е точно мерило. И твоя и на Сашо голфа бяха оценени и тук подобаващо. Все пак на VW Club Fest бяха на челните позиции в редиците не случайно.
Затова не мога да разбера какво означава "не могат да бъдат оценени тук". Такива автомобили си имат фенове навсякъде!

Александър Александров на сцената на Wörthersee 2012
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Александър Александров на сцената на Wörthersee 2012
Като видях Австрийците какво виждане имат за колите си, направооо се ужасих
Пернишките VW са много по-хубави от повечето техни "космически кораби, летящи чиний, сергий и т.н." 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Жоро Делчев написа:Факт е че подобен род коли не могат да бъдат оценени тук.
Жоро хем съм съгласен с теб, хем не. Като цяло си прав, че масата харесва "шукарийките", но има и други, чиито имена няма нужда да се назовават, които са на другата страна. Няма лошо, всеки има право да харесва каквото си поиска. На мен ми се пълни душата като видя някоя 20-30 годишна кола от нашата марка в оригинален (доколкото е възможно) вид. За твоите два автомобила ми знаеш мнението, затова смятам, че не е нужно да ги даваме като пример. Конкретно на колегата Сашобас колата си е хубава отвсякъде, само дето червеното лично на мен не ми допада като цвят изобщо, но вкусове всякакви, както вече споменахме. Много хубаво, че и "на запад" са я оценили, защото колата го заслужава

Тези коли се оценяват най-добре в ебай.де. Там по цената може човек да се ориентира кое е ценно и кое - не

Жоро наистина има право.Хората които могат да оценят една кола са много малко в България.Спор няма всеки с вкусът си но нека всеки да пише в темите в които мисли че автомобилът му харесва и е достигнал неговата представа за кола. Мнения от сорта колата е много добра но е едно стоково ГТИ че джантите са много хубави но с черна среда не седели добре или колата е перфектна но имала мухи и комари на номера са излишни и не на място.Колкото до цветът на автомобила уникален е и най важното все още се използва при по новите модели на Голф.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Вестник Труд - 29-ти Май 2012г.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Тъкмо и аз щях да публикувам същото 

- I4o_naskov