HTC One X 16GB vs Iphone 4S 16GB vs Samsung Galaxy S 3 16GB
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: HTC One X 16GB vs Iphone 4S 16GB vs Samsung Galaxy S 3 1
Аз пък имам позната,която прави чиповете на айфон!
Тя никога не би си взела ябълка,тъй като политиката на айфона е,да ти даде нов,вместо да се занимае със знаещият проблем!
Отделно и е омръзнало,все да и сменят айфона,и да губи по няколко часа за възстановяване на данните,през убавата им онЛАЙН стандартна процедура.
Всеки си взима решенията сам.
Тя никога не би си взела ябълка,тъй като политиката на айфона е,да ти даде нов,вместо да се занимае със знаещият проблем!
Отделно и е омръзнало,все да и сменят айфона,и да губи по няколко часа за възстановяване на данните,през убавата им онЛАЙН стандартна процедура.
Всеки си взима решенията сам.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
... и един мармот завива телефона...?
Никаква идея за какво говориш? Какви процедури, какви онлайн, каква смяна какви 5 лева????
Ти въобще пипал ли си айфон?
Да не говорим, че статистически iPhone са едни от най-рядко показващи дефекти смартфонове
А ако има проблем - какво по-хубаво от това да получиш чисто нов телефон и то много често на момента, вместо да те мотаят със сервизи? Разбира се, че това е по-добрата политика. А възстановяването на данни отнема между 5 и 15 минути в зависимост от обема.
Не забравяй, че iOS е разработен за хамериканци - почти всичко е направено, че и мравка да може да се справи!
Просто се чудя лигавиш ли се или наистина нямаш капка представа?
Никаква идея за какво говориш? Какви процедури, какви онлайн, каква смяна какви 5 лева????
Ти въобще пипал ли си айфон?

Да не говорим, че статистически iPhone са едни от най-рядко показващи дефекти смартфонове

А ако има проблем - какво по-хубаво от това да получиш чисто нов телефон и то много често на момента, вместо да те мотаят със сервизи? Разбира се, че това е по-добрата политика. А възстановяването на данни отнема между 5 и 15 минути в зависимост от обема.
Не забравяй, че iOS е разработен за хамериканци - почти всичко е направено, че и мравка да може да се справи!
Просто се чудя лигавиш ли се или наистина нямаш капка представа?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Харалампи,
Остави си мнението за мен,само за самият теб.
Какво съм имал твоя работа ли?
Да съм ти искал мнението?
Айфон с най-малко дефекти
Не ставай смешен
Айфон е разработен за хора незнаещи как да си оправят телефона!
Един приятел казваше за айфона: Безумна джаджа с 1 бутон
Ос-о може да е стабилно,ама никой не му обръща внимание да го доразвива!
Айфон 5 ,който ми е в ръцете,е най-голямото безумие на айфон
Остави си мнението за мен,само за самият теб.
Какво съм имал твоя работа ли?
Да съм ти искал мнението?
Айфон с най-малко дефекти

Айфон е разработен за хора незнаещи как да си оправят телефона!
Един приятел казваше за айфона: Безумна джаджа с 1 бутон

Ос-о може да е стабилно,ама никой не му обръща внимание да го доразвива!
Айфон 5 ,който ми е в ръцете,е най-голямото безумие на айфон

- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Някой ако може да даде инфо за смартфон Леново?Ето и някой модели които съм харесал.На някой от моделите ако не се бъркам имаше меню на български.
http://www.minideal.net/lenovo-a580-4-3 ... phone.html
http://www.minideal.net/lenovo-s899t-du ... g-ram.html
http://www.minideal.net/lenovo-a750-dua ... phone.html
http://www.minideal.net/lenovo-a789-dua ... ttery.html
http://www.minideal.net/lenovo-lephone- ... black.html
http://www.minideal.net/lenovo-a580-4-3 ... phone.html
http://www.minideal.net/lenovo-s899t-du ... g-ram.html
http://www.minideal.net/lenovo-a750-dua ... phone.html
http://www.minideal.net/lenovo-a789-dua ... ttery.html
http://www.minideal.net/lenovo-lephone- ... black.html
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
LILO&STICH написа:...Айфон е разработен за хора незнаещи как да си оправят телефона!...
Мите, той не е като андроида - постоянно да има нещо за оправяне.

На мен, лично, вероятно ще ми е първи и последен телефон с андроид сегашния.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Жорка,ясно ми беше,че няма да издържиш дълго с дроида
WM те очаква отдавна

WM те очаква отдавна

- Haralampi
escrime го каза добре. Да не говорим за хардуерната част на повечето PVC изделия...
Ако имаше трети равностоен вариант, най-вероятно нямаше да искам нито андроид, нито iOS по различни причини. Между двете обаче - iOS e определено по-добрият избор (все още).
LILO&STICH като те чета се чудя щом iPhone e "за хора незнаещи как да си оправят телефона!", а ти очевидно нямаш капка идея от него, какво говори това за теб ако наистина си му потребител...
Виж попрочети му инструкцията, хамериканците със сигурност са написали всичко подробно - от това коя му е лицевата страна до това как да го включим.
Достатъчно опит имам и с двете (в успоредна употреба), а мнението го споделям в полза на другите (и може би твоя когато поне разбереш как се restore-ва iphone...), а ти си симбиосвай ако искаш - свят голям, телефони всякакви.
Относно сервизиране - сещам се за поне 15 близки потребители на iPhone - знам само за един единствен случай за ходене на сервиз - фабричен дефект, който се прояви още на 10-тия ден от закупуването и благодарение на политиката, която не одобряваш - телефонът беше заменен без коментар на момента и всичко заспа.
За мен единственото предимство на конкуренцията като цяло е по-ниската цена! Ако тя не е от определящо значение - дилема не би трябвало да има.
Ако имаше трети равностоен вариант, най-вероятно нямаше да искам нито андроид, нито iOS по различни причини. Между двете обаче - iOS e определено по-добрият избор (все още).
LILO&STICH като те чета се чудя щом iPhone e "за хора незнаещи как да си оправят телефона!", а ти очевидно нямаш капка идея от него, какво говори това за теб ако наистина си му потребител...

Достатъчно опит имам и с двете (в успоредна употреба), а мнението го споделям в полза на другите (и може би твоя когато поне разбереш как се restore-ва iphone...), а ти си симбиосвай ако искаш - свят голям, телефони всякакви.
Относно сервизиране - сещам се за поне 15 близки потребители на iPhone - знам само за един единствен случай за ходене на сервиз - фабричен дефект, който се прояви още на 10-тия ден от закупуването и благодарение на политиката, която не одобряваш - телефонът беше заменен без коментар на момента и всичко заспа.
За мен единственото предимство на конкуренцията като цяло е по-ниската цена! Ако тя не е от определящо значение - дилема не би трябвало да има.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
LILO&STICH написа:Жорка,ясно ми беше,че няма да издържиш дълго с дроида![]()
WM те очаква отдавна
Що бре, аз мисля дълго да го ползвам - колкото изкара PVC-то.

Всъщност тука много коментираме с рогИте напред. Нито Android е all bad, нито iPhone. Много зависи кой какво очаква/иска да получи.
Примерно аз от към хардуер съм във възторг. От пластмасата не. Примерно много ми се иска iPhone с дисплей като на S3, ама...

Идеално щастие, поне за мен - няма.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Така е Жоре.
Ако се направи нещо идеално за всички,то тогава отиваме да ползваме само едно и също нещо.
И аз искам айпад с писалка,ама няма
По-добре не ме чети
Ако се направи нещо идеално за всички,то тогава отиваме да ползваме само едно и също нещо.

И аз искам айпад с писалка,ама няма

Haralampi написа:
LILO&STICH като те чета ...
По-добре не ме чети

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не че съм много компетентен , ама и аз ще си кажа мнението.За мен телефон(смартфон) който няма ефирно радио и слот за карта памет, просто отпада от класацията.Друг сериозен недостатък е вградената батерия но тук и OneX е с такава такаче...Що се отнася до това , че с един jailbreak IOS ставала друга
айде нема нужда,да трябва да правя магии за да мога да си кача нещо което за други системи е безплатно.
Моето мнение по темата е да вземеш Галакси С3 , да пластмасов е но по всички други показатели просто отвява Iphone 4S .

Моето мнение по темата е да вземеш Галакси С3 , да пластмасов е но по всички други показатели просто отвява Iphone 4S .
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих още две неща да спомена:
- HTC (както и самсунг) можеш да ги държиш както си искаш
(да, вярно, че става дума за 4, а не 4s, но все пак е забавен отговора "ми дръж го по друг начин")
- по-ниско ниво на SAR на One X сравнено с iPhone 4s
- HTC (както и самсунг) можеш да ги държиш както си искаш

- по-ниско ниво на SAR на One X сравнено с iPhone 4s
- Haralampi
Това с държането е вече отживелица :) поизтърка се и като аргумент :)
Има един друг момент междудругото, който трябва да се отчете! Аксесоарите.
За iPhone има ВСИЧКО! Има каквото си помислиш + още 3 пъти по толкова неща, които не би и се сетил, а ако някоя съвременна техника е подготвена за връзка с конкретен телефон, то това е iPhone. Samsung бълват модели и моделчета през ден, за другите безброй марки и модели да не говорим - днес ги има, утре не. Никой не си прави усилията да създава или пригажда нещо за ползване с тях.
Ако човек не планира да си остане само с телефона (а ако е така - за какво му е смартфоун?) то трябва да отчете и огромната разлика в броя и разнообразието на аксесоари за едното и другото! Това според мен е сериозен довод, който изисква внимание...
Има един друг момент междудругото, който трябва да се отчете! Аксесоарите.
За iPhone има ВСИЧКО! Има каквото си помислиш + още 3 пъти по толкова неща, които не би и се сетил, а ако някоя съвременна техника е подготвена за връзка с конкретен телефон, то това е iPhone. Samsung бълват модели и моделчета през ден, за другите безброй марки и модели да не говорим - днес ги има, утре не. Никой не си прави усилията да създава или пригажда нещо за ползване с тях.
Ако човек не планира да си остане само с телефона (а ако е така - за какво му е смартфоун?) то трябва да отчете и огромната разлика в броя и разнообразието на аксесоари за едното и другото! Това според мен е сериозен довод, който изисква внимание...
-
- Автомобил:
- Двигател:
И какви повече аксесоари или възможности за връзка има Iphone а Самсунг нямат
Самсунг вадят модели щото могат , моделното развитие на Apple е като на Ладите от снимката

Каквото и да си говорим , продажбите само на S2 и S3 vs продажбите на 4s и 5-цата говорят достатъчно , и ако в България цената може и да е определяща (до някъде) то в други държави не е чак толкова.Не напразано Apple се чудят как да изгонят Самсунг от американския пазар.

Самсунг вадят модели щото могат , моделното развитие на Apple е като на Ладите от снимката

Каквото и да си говорим , продажбите само на S2 и S3 vs продажбите на 4s и 5-цата говорят достатъчно , и ако в България цената може и да е определяща (до някъде) то в други държави не е чак толкова.Не напразано Apple се чудят как да изгонят Самсунг от американския пазар.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”