samo_pechka написа:Май на Шел бензиностанции съм я мяркал
Там не съм проверил ще видя да ли го има в Шел .
samo_pechka написа:Май на Шел бензиностанции съм я мяркал
Хаха,не бих постъпил толкова глупаво и поне да не си сменя местожителството ако имаше скрит заговор в тази работа:)Истината е че не живея в Ябланица от доста време,а специално добавката я поръчах чрез формуляра на "NN Bosch Service",след като повдигна темата,разбрах че имат магазин и в Ябланица,дори се сетих точно кой е,но със сигурност нямам абсолютно нищо общо със него.
Иначе добавката още я чакам,силно се надявам днес да пристигне...
salico написа:Някой да е виждал тая добавка по бензиностанция или някъде другаде да се продава точно тази разфасока за 565лт. гориво. http://online.merkury-bg.biz/Joomla/%D0 ... 15224.html
sa6ko79_bs написа:salico написа:Някой да е виждал тая добавка по бензиностанция или някъде другаде да се продава точно тази разфасока за 565лт. гориво. http://online.merkury-bg.biz/Joomla/%D0 ... 15224.html
В Бургас я има в бензиностанциите на Лукойл
Jonkata_v написа:Всяка зима ползвам кастрол тда,но сега съм решил да пробвам тази добавка :
http://www.merkury-bg.biz/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B5%D0%BB-2104.htm
От доста "дизелджий" чувам,че е добра пък ще видим дали ще има разлика със "кастрол тда"
[/quote]....я поръчах чрез формуляра на "NN Bosch Service",след като повдигна темата,разбрах че имат магазин и в Ябланица,дори се сетих точно кой е,но със сигурност нямам абсолютно нищо общо със него.
kn9453 написа:kn9453 написа:....я поръчах чрез формуляра на "NN Bosch Service",след като повдигна темата,разбрах че имат магазин и в Ябланица,дори се сетих точно кой е,но със сигурност нямам абсолютно нищо общо със него.
Колега, НЕ разбрахме какво стана с добавката??? Пристигна ли ??? Очакваме да споделиш мнение.
PIPI написа:Извинявам се за късния отговор,но имах страшно много препятствия последните 2 седмици и все не успявах да отделя малко време за писане.Преместих се и известно време нямах интернет,мъчех се с една Vivacom-ска флашка и нямах нерви да отделя време за писане,но наааай-накрая проблема е решен:)
Давам по същество...добавката пристигна и вече към 2 резервоара и половина се ползва активно.Добро първо впечатление,в пакета освен добавка ми бяха изпратили и 2 календарчета на самата добавка както и два рекламни флаера отново с нея.Не спирам да се вторачвам на разхода и не знам дали е самовнушение,но мисля че има някакво отражение.Постоянно карам при различни условия и още ми е трудно,да преценя дали има осезаем ефект,но откровено казано мисля че промяна има.До тук с относителната теория за разхода(ще има продължение след още няколко резервоара)...започвам с категоричните промени:разликата в шума на двигателя.Тук съм напълно убеден че подобрение има,просто колата звучи по друг начин,най-вече се усеща когато запаля сутрин и мотора е студен,работеше доста по-остро от колкото сега.След като загрее шума отново е доста по-различен от преди.Нямаше как да не забележа промяната,защото честно казано шума на "дизелака" малко си ме дразни(особено сутрин) и исках да направя нещо по въпроса.
Общо взето мога да кажа че съм доволен за сега,ако успее и да смъкне маалко по-осезаемо разхода,ще бъда повече от щастлив:)Ще Ви държа в течение...все пак вече имам постоянен интернет...УРААААА!!!:))
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 85 госта