Добавки за дизел

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
salico
Автомобил:
Двигател:

Re: Добавки

Мнениеот salico » Пон 14 яну 2013 21:04

samo_pechka написа:Май на Шел бензиностанции съм я мяркал :roll:

Там не съм проверил ще видя да ли го има в Шел .

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Пон 14 яну 2013 22:03

Хаха,не бих постъпил толкова глупаво и поне да не си сменя местожителството ако имаше скрит заговор в тази работа:)Истината е че не живея в Ябланица от доста време,а специално добавката я поръчах чрез формуляра на "NN Bosch Service",след като повдигна темата,разбрах че имат магазин и в Ябланица,дори се сетих точно кой е,но със сигурност нямам абсолютно нищо общо със него.
Иначе добавката още я чакам,силно се надявам днес да пристигне...

Sorry :oops:
Надявам се да споделиш само положителни мнения.

sa6ko79_bs
Автомобил: Golf 3 Variant
Двигател: AHU

Мнениеот sa6ko79_bs » Пон 14 яну 2013 22:10

salico написа:Някой да е виждал тая добавка по бензиностанция или някъде другаде да се продава точно тази разфасока за 565лт. гориво. http://online.merkury-bg.biz/Joomla/%D0 ... 15224.html

В Бургас я има в бензиностанциите на Лукойл

salico
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот salico » Пон 14 яну 2013 22:54

sa6ko79_bs написа:
salico написа:Някой да е виждал тая добавка по бензиностанция или някъде другаде да се продава точно тази разфасока за 565лт. гориво. http://online.merkury-bg.biz/Joomla/%D0 ... 15224.html

В Бургас я има в бензиностанциите на Лукойл

Тук в Хасково-Лукойл я няма.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 15 яну 2013 14:00

Jonkata_v написа:Всяка зима ползвам кастрол тда,но сега съм решил да пробвам тази добавка :
http://www.merkury-bg.biz/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B5%D0%BB-2104.htm
От доста "дизелджий" чувам,че е добра пък ще видим дали ще има разлика със "кастрол тда" :)

:да: :да: :да: :да: 3-та година я слагам непрекъснато....колата има динамика и гори малко...

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:

Мнениеот kn9453 » Нед 27 яну 2013 19:56

....я поръчах чрез формуляра на "NN Bosch Service",след като повдигна темата,разбрах че имат магазин и в Ябланица,дори се сетих точно кой е,но със сигурност нямам абсолютно нищо общо със него.
[/quote]
Колега, НЕ разбрахме какво стана с добавката??? Пристигна ли ??? Очакваме да споделиш мнение.

Последна промяна от kn9453 на Пон 28 яну 2013 20:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
samo_pechka
Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

Мнениеот samo_pechka » Нед 27 яну 2013 21:48

:mhihi Човек ако не е запознат с историята на въпросната добавка ,ще помисли ,че цитираш себе си и си говориш просто така :mrgreenfun Аз знам,че е от пост на колегата PIPI Ма някъде при писането (цитирането) е станало лек фал. :thup
kn9453 написа:
kn9453 написа:
....я поръчах чрез формуляра на "NN Bosch Service",след като повдигна темата,разбрах че имат магазин и в Ябланица,дори се сетих точно кой е,но със сигурност нямам абсолютно нищо общо със него.

Колега, НЕ разбрахме какво стана с добавката??? Пристигна ли ??? Очакваме да споделиш мнение.

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:

Мнениеот kn9453 » Пон 28 яну 2013 20:26

Приемам забележката :aaaaa

PIPI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PIPI » Чет 31 яну 2013 10:18

Извинявам се за късния отговор,но имах страшно много препятствия последните 2 седмици и все не успявах да отделя малко време за писане.Преместих се и известно време нямах интернет,мъчех се с една Vivacom-ска флашка и нямах нерви да отделя време за писане,но наааай-накрая проблема е решен:)

Давам по същество...добавката пристигна и вече към 2 резервоара и половина се ползва активно.Добро първо впечатление,в пакета освен добавка ми бяха изпратили и 2 календарчета на самата добавка както и два рекламни флаера отново с нея.Не спирам да се вторачвам на разхода и не знам дали е самовнушение,но мисля че има някакво отражение.Постоянно карам при различни условия и още ми е трудно,да преценя дали има осезаем ефект,но откровено казано мисля че промяна има.До тук с относителната теория за разхода(ще има продължение след още няколко резервоара)...започвам с категоричните промени:разликата в шума на двигателя.Тук съм напълно убеден че подобрение има,просто колата звучи по друг начин,най-вече се усеща когато запаля сутрин и мотора е студен,работеше доста по-остро от колкото сега.След като загрее шума отново е доста по-различен от преди.Нямаше как да не забележа промяната,защото честно казано шума на "дизелака" малко си ме дразни(особено сутрин) и исках да направя нещо по въпроса.
Общо взето мога да кажа че съм доволен за сега,ако успее и да смъкне маалко по-осезаемо разхода,ще бъда повече от щастлив:)Ще Ви държа в течение...все пак вече имам постоянен интернет...УРААААА!!!:))

dsmt
Автомобил: Mercedes-Benz W203 C200 CDI
Двигател:

Мнениеот dsmt » Вто 19 мар 2013 7:31

Към колегите,ползващи Speed Diesel Zusatz-някой купувал ли е скоро добавката?.
Погледнах в тозо сайт http://www.automaniasliven.com/lm.html и се хванах за главата-цената и е скочила двойно.

Потребителски аватар
Psychopath
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Psychopath » Вто 19 мар 2013 21:28

И в сайта на Senax е поскъпнала и затова я замених с тази на Бардал,един литър е за 1000 литра дизел :arrow http://prospeed.bg/bg/product/5192/0.

dsmt
Автомобил: Mercedes-Benz W203 C200 CDI
Двигател:

Мнениеот dsmt » Сря 20 мар 2013 8:41

Хм,доволeн бях от нея,ама 100 процента увеличение......и аз ще я сменям май :screwy

StrEagle
Автомобил: Polo 6C
Двигател: DAJA

Мнениеот StrEagle » Пон 01 апр 2013 11:56

Някой ползвал ли е Bardahl BDC добавките от клубния магазин?

http://fanshop.vwclub.bg/dobavka-bardahl-bdc-profilaktika-dizel

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Пон 01 апр 2013 19:56

Ползвам от година BDC на Бардал и съм много доволен. Взимам го директно от проспийд.

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Мнениеот bobitur » Пон 01 апр 2013 21:27

PIPI написа:Извинявам се за късния отговор,но имах страшно много препятствия последните 2 седмици и все не успявах да отделя малко време за писане.Преместих се и известно време нямах интернет,мъчех се с една Vivacom-ска флашка и нямах нерви да отделя време за писане,но наааай-накрая проблема е решен:)

Давам по същество...добавката пристигна и вече към 2 резервоара и половина се ползва активно.Добро първо впечатление,в пакета освен добавка ми бяха изпратили и 2 календарчета на самата добавка както и два рекламни флаера отново с нея.Не спирам да се вторачвам на разхода и не знам дали е самовнушение,но мисля че има някакво отражение.Постоянно карам при различни условия и още ми е трудно,да преценя дали има осезаем ефект,но откровено казано мисля че промяна има.До тук с относителната теория за разхода(ще има продължение след още няколко резервоара)...започвам с категоричните промени:разликата в шума на двигателя.Тук съм напълно убеден че подобрение има,просто колата звучи по друг начин,най-вече се усеща когато запаля сутрин и мотора е студен,работеше доста по-остро от колкото сега.След като загрее шума отново е доста по-различен от преди.Нямаше как да не забележа промяната,защото честно казано шума на "дизелака" малко си ме дразни(особено сутрин) и исках да направя нещо по въпроса.
Общо взето мога да кажа че съм доволен за сега,ако успее и да смъкне маалко по-осезаемо разхода,ще бъда повече от щастлив:)Ще Ви държа в течение...все пак вече имам постоянен интернет...УРААААА!!!:))

Аз пък минах на макс телеком, нали се сещате бисквитките. Нищо особено, но за сега трафика е добър, но по някога нестабилен особено вечер. Доколкото за добафките не съм пробвал никоя, но мисля да пробвма някоя а ми препоръчайте че не ми се чете 15 страници добавки и интернети разни.

Върни се в “Дизелови агрегати”