Искам да направя голфа по нисък

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Re: Искам да направя голфа по нисък

Мнениеот toshara » Съб 26 яну 2013 3:08

Бре,много разбирачи с мнения против спортното окачване...Отвори раздел Моят Volkswagen и ще видиш,че 80% от колите са със спортно окачване,и явно хората не са толкова против.
Вярно е,че голфа с обикновено окачване си вози твърдо,амаа пък че бил каруца :screwy
Колегата да пробва,и ако му хареса да си остане с окачването.И аз съм със спортно окачване от около 7-8месеца и ми е по-голям кеф така,от колкото със стоковото.Просто стабилността,управлението и как колата лепне по пътя ме карат да не обръщам такова внимание на друсането,което малко или много се избягва с по-разумно каране ;)
:thup

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 26 яну 2013 7:57

toshara написа:Вярно е,че голфа с обикновено окачване си вози твърдо,амаа пък че бил каруца :screwy

Тошо зависи от кво се КАЧВАШ.

Ку се качиш от поло/голф 2 ти се струва кат мерцедес а пак си е каруца :Friday

А тва,че 80% нямат акъл в главата и са на принципа - От студ умри,но гъзар бъди си го знаем всички :dummy

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Съб 26 яну 2013 18:04

Matematiks написа:
toshara написа:Вярно е,че голфа с обикновено окачване си вози твърдо,амаа пък че бил каруца :screwy

Тошо зависи от кво се КАЧВАШ.

Ку се качиш от поло/голф 2 ти се струва кат мерцедес а пак си е каруца :Friday

А тва,че 80% нямат акъл в главата и са на принципа - От студ умри,но гъзар бъди си го знаем всички :dummy

Всички разбрахме че караш А6-ца, не се напъвай повече. За един приоритет е мекото возене, за друг - добре изглеждащата кола. И твойто Ауди вози като каруца сравнено с Xantia или XM, ама никой не ти го натяква. Като не разбираш от спортни окачвания просто не пиши в темата.

Иначе по темата читави пружини за 100 лв няма. Аз пролетта ще си поръчвам Eibach Pro Kit, малко над 300 лв излизат и свалят колата с 25мм, което за мен е перфектно решение.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 26 яну 2013 18:22

И после се появяват теми от рода на " Трябва ли да викам КАТ за да ми плати застрахователя картера дето го пръснах в една дупка" :wink

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 26 яну 2013 18:47

Парите са си негови, колата е негова. Мерак се гаси с пари.
Като го направи, ще види дали му харесва или не. Това е обратима процедура, все пак.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 26 яну 2013 20:01

Stivi написа:И после се появяват теми от рода на " Трябва ли да викам КАТ за да ми плати застрахователя картера дето го пръснах в една дупка" :wink

Ема пък е гъзарче,а?!? Или поне така си мисли/иска.

С никого не се заяждам,просто се питам колко трябва да ти е празна главата да си създаваш сам главоболия и лошо возене,само и само да изглеждаш убаФФ? :thdown А и нисък=убаф е относително :spam

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Съб 26 яну 2013 21:07

viewtopic.php?f=45&t=343378
100 лв и драмата приключва :thup

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Нед 27 яну 2013 0:38

Matematiks написа:
Stivi написа:И после се появяват теми от рода на " Трябва ли да викам КАТ за да ми плати застрахователя картера дето го пръснах в една дупка" :wink

Ема пък е гъзарче,а?!? Или поне така си мисли/иска.

С никого не се заяждам,просто се питам колко трябва да ти е празна главата да си създаваш сам главоболия и лошо возене,само и само да изглеждаш убаФФ? :thdown А и нисък=убаф е относително :spam

А колко трябва да ти е празна главата за да даваш наклон на другите за техните коли?

П.С. и аз не се заяждам..

Потребителски аватар
VLADETO8986
Автомобил: Jetta
Двигател: RP

Мнениеот VLADETO8986 » Нед 27 яну 2013 19:45

И после се появяват теми от рода на " Трябва ли да викам КАТ за да ми плати застрахователя картера дето го пръснах в една дупка"

такива окачвания не са за негодници, затова ,че вие като не можете и се оправдавате с дупки и ,че сте обичали някво си S-класово возене не е причина да обиждате хората на които им харесва. Някой да ви се присмива ,че карате коли за дъртаци, че по завой се клатят като на дядо ми кисийте, да не би случайно да ти трусне на болното кръсче. И аз съм с дискупатия но си карам с спортното окачване, но смея да твърдя че имам достатъчно умения да избягвам дупките, не че и аз не попадам на такива де ама по тези европейски пътища е така. Аз лично не харесвам високи коли, и тези които дават тези мнения ,че: "нямаме нищо в главата" нека се чувстват нарогани и грозните им кораби също :thup

Потребителски аватар
vovo6808
Автомобил: VW GOLF MK3
Двигател: ABS 1992

Мнениеот vovo6808 » Нед 27 яну 2013 20:11

VLADETO8986 написа:
И после се появяват теми от рода на " Трябва ли да викам КАТ за да ми плати застрахователя картера дето го пръснах в една дупка"

такива окачвания не са за негодници, затова ,че вие като не можете и се оправдавате с дупки и ,че сте обичали някво си S-класово возене не е причина да обиждате хората на които им харесва. Някой да ви се присмива ,че карате коли за дъртаци, че по завой се клатят като на дядо ми кисийте, да не би случайно да ти трусне на болното кръсче. И аз съм с дискупатия но си карам с спортното окачване, но смея да твърдя че имам достатъчно умения да избягвам дупките, не че и аз не попадам на такива де ама по тези европейски пътища е така. Аз лично не харесвам високи коли, и тези които дават тези мнения ,че: "нямаме нищо в главата" нека се чувстват нарогани и грозните им кораби също :thup
:thup Добре го каза колега +1 за спортното окачване :lovevw

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 27 яну 2013 20:37

Живи-здрави :aaaaa

:Friday

Аз даже ше я вдигам :mhihi шото не можеме да ги сваляме.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 27 яну 2013 21:14

VLADETO8986 написа:

Няма как да се чувствам нарОган от някой с начално образование,може да имаш страшни умения за избягване на дупки /те снимките по стълбовете са все на факири в карането/ ,но умения в изразяването на елементарни мисли нямаш никакви,хайде със здраве аз отивам да си лекувам дискУпатията :mhihi

Потребителски аватар
VLADETO8986

Мнениеот VLADETO8986 » Пон 28 яну 2013 19:24

извинявам се на "високо образования" Stivi за некадърното ми изказване, но за разлика от теб приятел, имам елементарно възпитание и не давам наклон на хората какво да си правят колите и как да ги карат :thup

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Пон 28 яну 2013 19:37

И аз все още чакам мнения и съвети как да си осакатя колицата :mrgreenfun :mhihi

Потребителски аватар
VLADETO8986

Мнениеот VLADETO8986 » Съб 02 фев 2013 21:23

viewtopic.php?f=45&t=365116
цената не е каквато търсиш но нищо не губиш да ги видиш :thup

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”