HTC One X 16GB vs Iphone 4S 16GB vs Samsung Galaxy S 3 16GB

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Re: HTC One X 16GB vs Iphone 4S 16GB vs Samsung Galaxy S 3 1

Мнениеот hidalgo » Нед 27 яну 2013 23:09

Ааа не ме разбра, това да мое да си боднеш флашката у тел-а е ебаси екстрата. :eek Още съжалявам, че не мога да се възползвам. :banghead

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 27 яну 2013 23:29

Има си ограничения ябуката за сметка на по убавия дизайн :aaaaa

Мен ме дразни по-скоро политиката им :Friday много наклон на ... искат да ми дават :dummy :aaaaa :Friday

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Нед 27 яну 2013 23:31

Явно ти колега не си разбрал , ама тази функция се казва "USB Host" и не е само да си бодеш флашката ами и за други неща аме няма смисъл да ги обсъждаме щото Iphone така или иначе такива ненужни екстри нема :mhihi

Аз вече наистина бях до тук щото ракията дето я пия от мъка че не съм си взел премиум фоУн вече ми дойде множко. :loveuall

П.С. А колегата над мен е много прав за наклона :bowdown

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Нед 27 яну 2013 23:54

Всеки влак си има пътник...
И докато приказката, че "мойто е най-убаво" е много валидна за българина, то и оная за гроздето не отстъпва!

Наздраве и всеки каквото му допада. Който иска да си взима телефон с фенерче и отварячка за бира в едно и да псува всички други "глупави" дето си нямат.

П.с. За да разбуня съмненията, че съм епъл зомби ще кажа, че никак не харесвам политиката им в т.ч. и рекламната. Никога няма да си взема макбуук, защото знам, че има много по-добро и смислено и ненавиждам посредствеността им. Сравнение Галакси-Айфон извън ценово обаче е ....

Потребителски аватар
zvera92
Автомобил: Vw Passat
Двигател:

Мнениеот zvera92 » Пон 28 яну 2013 16:50

Така колеги посмях се малко докато чета коментарите :mhihi ,а сега по темата..Утре мисля да ходя при един приятел където работи в Handy и както каза някой да си поиграя и с 3-те смартфончета малко ,за да видя за какво става думa.Честно казано от написаното до момента почнах да се накланям или към 4с или към HTC ,но най - добре утре ще разбера какво ще ми седи най - добре в джоба :mrgreenfun .

djarov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djarov » Пон 28 яну 2013 17:57

Здравейте колеги, честно казано бая одавнане съм влизал и почти не съм писал във форума но го следя , искам да се включа в темата и то не като специалист а като потребител.Мнението коети искам да дам , е за Галакси с 2 и то най вече за обсъжданата последните две страници функция USB Host .Ползвам тази функция , не за да закачам флашки а за нещо друго.Работя като фотограф за едно интернет издание и работата ми е свързана с правене на снимки на различни места.Споменатата по горе функция я ползвам по следния начин, когато направя снимки които представляват интерес за моя работодател е много важно тои да ги получи бързо а това става най лесно като извадя картата от апарата сложа я в картрийдър и го свържа с телефона чрез тази функция ,от там вече чрез телефона мога да изпратя дадена снимка навсякъде по света за секунди.За мен тази функция е много важна защото ми спестява мъкненето на лаптоп с мен което за мен е важно.Не искам да обидя Iphone но за мен телефон който претендира да е най доброто на пазара, просто не може да не предлага нещо толкова просто.Това че някой не ползва дадено нещо не означава че то не е нужно , аз не ползвам климатик в колата защото настивам и за мен това не е еккстра която ми е нужна , но много хора не могат лятото без климатик.Написах всичко това не за да обиждам някой а за да обясня едно конкретно приложение на функция за която се води две страници спор.Сега по основната тема, аз като ползвател на Самсунг Галакси с2 мога да кажа че за година и половина ползване съм нямал нито един проблем с него, ползва се за всичко но най вече като GPS, големия екран е тотолно предимство ако ще се ползва GPS постоянно.Моята препоръка към автора е да заложи на С3 , OneX също е много добър избор но не и за мен поради отсъствието на USB Host . Iphone 4s е много добър телефон но мисля че за парите които му искат ни карат доста компромиси да правим . Това че е железен е хубаво но не е от чак такова значение защото галаксито бая съм го друсал по чукарите а и детето бая го мъчи и още нищо му няма .Пожелавам на колегата , да направи правилния избор за себе си но да внимава защото нито един от нас после няма да му възстанови парите ако не е доволен от избора си.

Егати то цял роман стана :eek

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 29 яну 2013 12:00

Много яка тема...
Само не разбрах защо се серавнява с3 и 4с ?.
Понеже се чувствам страшно тъпо че съм си закупил iPhone5 реших последната седмица да се възползвам от удоволствието да ползвам galaxy S2. Сигурно ми е промит мозъка и съм зомби но не ми харесва и не бих си закупил самсунг в близко бъдеще... Самсунг си е самсунг какъвто го помня... Ду нот лайк

Sent from my iPhone using Tapatalk

Потребителски аватар
Танков
Автомобил: Golf MK1
Двигател:

Мнениеот Танков » Вто 29 яну 2013 12:08

разни хора,разни идеали...

всичко опира до вкус... затова човек трябва да отиде,да пипне и да прецени на място... ако имах парите бих избрал айфоня,просто другите ми изглеждат евтини за парите си, не харесвам хАндроида, имам таблет с него... Да, има много приложения, но нито ми харесва интерфейса, нито възможностите, може да съм зомбиран не знам :) сега ползвам нокиа лумиа 610... за телефон, който ще се използва само за говорене,писане и слушане на музика е перфектен... така че... моят съвет е айфоня... но това не означава, че трябва някой да се съобразява с това

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Вто 29 яну 2013 14:28

[quote="djarov"][/quote]

Няма сми да се хабиш колега , то цялата тема си стана за смях общо взето.Когато написах за:
Липсата на радио и слот за карта – отговор никакъв
Когато споменах USB Host – отговора беше че е ненунжна ама явно има хора които я ползват
Друг колега попита за 3 фийчъра дето Iphone ги има а андроид не – отговор не беше даден
Както казах има и други неща но няма смисъл да ги пиша защото пак ще получа отговор, че или са ненужни или са отживелица.През цялото време се говори , че Самсунг и HTC били пластмасови а Iphone е от метал .Другото било ,че Iphone 4s бил скъп премиум модел , айде нема нужда разликата в цената между С3 и 4s е 120лв , егати и киселото грозде.Автора на темата е писал че утре ще ги види и ще избере , смятам че аз повече няма с какво да помогна , и без това само си пиша а от другата страна разумни технически доводи не видях.Както писах няколко пъти,ако ще си взимам смартфон който претендира да е най добрия на света, просто няма как да не ми предлага супер елементарни неща като посочените по горе та ако ще и от титан да е направен.

П.С. Сравняват се С3 с 4s (и аз незнам защо) защото така иска автора на темата , но ние за него маи забравихме.

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Вто 29 яну 2013 14:44

Е какво за радиото или пък за слота за карта?
Като искаш радио си го слушаш онлайн! Нямаш дейта та телефона? Такъв телефон без дейта и като тамагочи или плейстейшън с възможност за разговори. :wink
Слот за карта памет - просто си преценяваш слушаш ли много музика, снимаш ли много и си взимаш този с повечето памет - 16/32/64. Имаш например 32-ка - е ти трябва да наблъскаш 1 седмица музика и 3к снимки за да го напълниш. :screwy
Пък и в крайна сметка това е телефон, не мобилна работна станция. :screwy

Потребителски аватар
Танков
Автомобил: Golf MK1
Двигател:

Мнениеот Танков » Вто 29 яну 2013 14:52

vasko01 написа:
djarov написа:

Няма сми да се хабиш колега , то цялата тема си стана за смях общо взето.Когато написах за:
Липсата на радио и слот за карта – отговор никакъв
Когато споменах USB Host – отговора беше че е ненунжна ама явно има хора които я ползват
Друг колега попита за 3 фийчъра дето Iphone ги има а андроид не – отговор не беше даден
Както казах има и други неща но няма смисъл да ги пиша защото пак ще получа отговор, че или са ненужни или са отживелица.През цялото време се говори , че Самсунг и HTC били пластмасови а Iphone е от метал .Другото било ,че Iphone 4s бил скъп премиум модел , айде нема нужда разликата в цената между С3 и 4s е 120лв , егати и киселото грозде.Автора на темата е писал че утре ще ги види и ще избере , смятам че аз повече няма с какво да помогна , и без това само си пиша а от другата страна разумни технически доводи не видях.Както писах няколко пъти,ако ще си взимам смартфон който претендира да е най добрия на света, просто няма как да не ми предлага супер елементарни неща като посочените по горе та ако ще и от титан да е направен.

П.С. Сравняват се С3 с 4s (и аз незнам защо) защото така иска автора на темата , но ние за него маи забравихме.

тук пак ще говорим строго индивидуално... Споменал си липса на радио и слот за карта... Радио има онлайн и даже аз го предпочитам, слот за карта наистина липсва и е минус, но ако мислиш че ще използваш по-голямо количество информация,вземи си 32гб версия. USB хост-а аз лично не бих използвал, но както се видя вече има хора които ползват, така че го смятаме отново към минусите, минус също е и зарядното, което не е съвместимо с други, с други думи трябва да си носиш зарядното със себе си,аз лично на айфона ми преди имах зарядно в нас, на работа и в колата... За мен най-големия плюс е самата затворена система която има ябълката, тогава наистина се усеща за какво иде реч. Но не ангажирам никого с мнение. Предимство е и апстор-а където много трудно (да не кажа невъзможно) ще намериш вирус и т.н. За мен това е важно, имайки предвид, че през телефона съм извършвал плащания. Почти няма програми които да ги има за едната ОС и да ги няма за другата, така че това вече не е критерий,преди време епъл доминираха но сега нещата се изравниха. И сега вече стигаме до самата ОС. Моля ви, по никакъв начин не можете да сравнявате иОС с хАндроид. Андроида е толкова бъгав... проблема с фрагментацията не знам в коя версия ще се реши а и да не забравяме JAVA... иОС е с много рестрикции но с един джейл общо взето си решаваш проблема. Само не ми казвайте за бъговете при иОС с карти и снимки... има ги, но колко от вас използват професионално камерата на телефона си или разчитат на вградените навигации в телефоните си? И двете операционни системи си имат плюсовете и минусите... въпрос на компромис. Но откъм качество на изпълнение мисля че айфоня бие. Поне аз моя преди тотално да го потроша го изпусках няколко пъти и му нямаше нищо,последното беше фатално,но предвид обстоятелствата какъвто и да беше телефона щеше да бъде потрошен. Относно гаранцията и застраховката... мисля че в тази или в някоя друга тема беше спомената политиката на епъл. Всичко е до лична преценка и въпрос на компромис. Няма перфектна операционна система,още по-малко на телефон :) така че... купувайте радвайте се на играчките си и не им обръщайте толкова голямо внимание... ако живота ви зависи от тези играчки се замислете малко повече дали проблема не е във вас.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 29 яну 2013 23:17

Не стана ясно какви са личните вчепетления на автора вече.
Да пише и темата да заминава за гараж, щото нема друга такава галфониада... :banghead

Всеки да си работи с каквото му е най-удобно.
Само не разбрах с какво притежанието на пипон автоматично те сертифицира за ариец. Ставаш от висшата раса одма, ръзбииш ли... :rolleyes
Такива комплекси само у Бългерия видех.
Щото кат' ида у ПариШ и на всеки опИкан ъгъл съзра арабеска/негро с пипон и бийтс слушалки... Некси не бих се чувствал от хай съсайътито, буахахахаха.... :mhihi

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Вто 29 яну 2013 23:33

Къде видя, че употребата на iPhone "те сертифицира за ариец"? :rolleyes

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Сря 30 яну 2013 0:40

:spam

Не бе, хич не беше намекнато... :mhihi

Няма ли да се появи някой с Vertu и да обясни как всички сме мижатурки? :mhihi

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Сря 30 яну 2013 1:29

[quote="hidalgo"][/quote]

Да има интернет радио ,ама в България не всеки има абонамент за мобилен интернет но и да има не навсякъде има покритие или скоростта е олеле.Наличието на слот за карта е предимство не само за да имаш повече памет, но е свързано и с други неща ама нейсе.Да това е телефон ама за 1000+ лева трябва да е и работна станция щото иначе ще си взема NOKIA 100 за 80 лева и лаптоп за 900 и ще съм капитан.Пак казвам , не искам да омаловажавам Iphone но на мен той не ми дава неща които искам и за тая цена.........

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”