vasko01 написа:djarov написа:
Няма сми да се хабиш колега , то цялата тема си стана за смях общо взето.Когато написах за:
Липсата на радио и слот за карта – отговор никакъв
Когато споменах USB Host – отговора беше че е ненунжна ама явно има хора които я ползват
Друг колега попита за 3 фийчъра дето Iphone ги има а андроид не – отговор не беше даден
Както казах има и други неща но няма смисъл да ги пиша защото пак ще получа отговор, че или са ненужни или са отживелица.През цялото време се говори , че Самсунг и HTC били пластмасови а Iphone е от метал .Другото било ,че Iphone 4s бил скъп премиум модел , айде нема нужда разликата в цената между С3 и 4s е 120лв , егати и киселото грозде.Автора на темата е писал че утре ще ги види и ще избере , смятам че аз повече няма с какво да помогна , и без това само си пиша а от другата страна разумни технически доводи не видях.Както писах няколко пъти,ако ще си взимам смартфон който претендира да е най добрия на света, просто няма как да не ми предлага супер елементарни неща като посочените по горе та ако ще и от титан да е направен.
П.С. Сравняват се С3 с 4s (и аз незнам защо) защото така иска автора на темата , но ние за него маи забравихме.
тук пак ще говорим строго индивидуално... Споменал си липса на радио и слот за карта... Радио има онлайн и даже аз го предпочитам, слот за карта наистина липсва и е минус, но ако мислиш че ще използваш по-голямо количество информация,вземи си 32гб версия. USB хост-а аз лично не бих използвал, но както се видя вече има хора които ползват, така че го смятаме отново към минусите, минус също е и зарядното, което не е съвместимо с други, с други думи трябва да си носиш зарядното със себе си,аз лично на айфона ми преди имах зарядно в нас, на работа и в колата... За мен най-големия плюс е самата затворена система която има ябълката, тогава наистина се усеща за какво иде реч. Но не ангажирам никого с мнение. Предимство е и апстор-а където много трудно (да не кажа невъзможно) ще намериш вирус и т.н. За мен това е важно, имайки предвид, че през телефона съм извършвал плащания. Почти няма програми които да ги има за едната ОС и да ги няма за другата, така че това вече не е критерий,преди време епъл доминираха но сега нещата се изравниха. И сега вече стигаме до самата ОС. Моля ви, по никакъв начин не можете да сравнявате иОС с хАндроид. Андроида е толкова бъгав... проблема с фрагментацията не знам в коя версия ще се реши а и да не забравяме JAVA... иОС е с много рестрикции но с един джейл общо взето си решаваш проблема. Само не ми казвайте за бъговете при иОС с карти и снимки... има ги, но колко от вас използват професионално камерата на телефона си или разчитат на вградените навигации в телефоните си? И двете операционни системи си имат плюсовете и минусите... въпрос на компромис. Но откъм качество на изпълнение мисля че айфоня бие. Поне аз моя преди тотално да го потроша го изпусках няколко пъти и му нямаше нищо,последното беше фатално,но предвид обстоятелствата какъвто и да беше телефона щеше да бъде потрошен. Относно гаранцията и застраховката... мисля че в тази или в някоя друга тема беше спомената политиката на епъл. Всичко е до лична преценка и въпрос на компромис. Няма перфектна операционна система,още по-малко на телефон :) така че... купувайте радвайте се на играчките си и не им обръщайте толкова голямо внимание... ако живота ви зависи от тези играчки се замислете малко повече дали проблема не е във вас.