За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Чесно искам да ви кажа че след като гледах репортажа .. адски много ми се стопли душичката.. направо страшно много съжалявам че неможах да съм част от това..
Било е просто велико..
Искам да ви кажа.. че каквото и да ми казват.. каквото и да пишат фвклуб-бг си остава една от най-сплутените и готини форуми организации или вече незнам как да го нарека..
от името на всичките ми приятели... искам да ви благодаря за това което направихте.. следващия път.. ЩЕ СЪМ ТАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО..
П.С. повечето успях да ви позная по телевизията но много хора и не видях
другия път ще съм до Вас.. сладури сте всички 
Било е просто велико..
Искам да ви кажа.. че каквото и да ми казват.. каквото и да пишат фвклуб-бг си остава една от най-сплутените и готини форуми организации или вече незнам как да го нарека..
от името на всичките ми приятели... искам да ви благодаря за това което направихте.. следващия път.. ЩЕ СЪМ ТАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО..
П.С. повечето успях да ви позная по телевизията но много хора и не видях

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
не е важното дали си бил там или не,важното е да си допринесал за това да се случиVizor написа::)

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
А най-сериозния колега е чак от Търговище.Той си знае колко е пътувал
Ами не чак толкова много - 16.50 тръгнахме от Shell Благоевград, 23.10 си бях вкъщи. Това при положение че не минах по най-бързия път. Мисля, че можете да се сетите защо сега пиша тук - заради марката на возилото ще е май ...
Последна промяна от gr_kanev на Сря 03 яну 2007 11:31, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
landwarrior написа:не е важното дали си бил там или не,важното е да си допринесал за това да се случиVizor написа::)аз не можех да присъствам заради работата ,но участвах.Надявам се занапред все повече и повече хора да се включат в подобни благородни деиности кой с каквото може .А форума няма к'во да го коментирам ,той няма аналог
Точно това имах в предвид.. сега съм със сумати пари в джоба.. но до преди 1 час имах стотинки в джоба.. и неможах да допринеса с нищо .. само с едно обещание че Ще се опитам да дойда.. но неможахме да зглобим колата заради един глупав проклет ремонтен кит .. но другия път сън в играта ..

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Стиви Джи написа:golfer написа:не ве мадмена направи капан и чакаше кой ще се хване..![]()
... и като не му се хвана никой в капана се опита да премаже едно дете на игрището.
Ми аз огледах децата, трябваше да се качат четири от по-голямите за да стигнат теста на Драго.... После ги превързахме и проверихме наново и всичко бе ОК. Само дето почнаха да пукат заварките на лостовете ....
А детето дето го отнесох на мача -> успях да спра и да го предпазя преди оградата.
По темата-> браво на всички и за всичко.
Малко неща научени от децата -> дават им се "дневни" в размер на 3 лева на месец

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Sara_Bold написа:Извинявай,но от къде е тази информация??
3 лева на месец??![]()
Правилно ли съм разбрала??
Да това е положението 10ст. на ден

Става въпрос за джобни пари.
Последна промяна от L&R на Пон 20 ное 2006 10:52, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”