в събота /вчера 14.10.06/ ходихме, за прасета, но освен че им видяхме стъпките в калта, ни помен ни вест от прасчовците, а как им се бях наточил.... особенно след онзи кървав инцидент с прасето-убиец.....
равносметката беше 1 заек и 1 лисица другия уикенд избори, после балотаж.....кой знае кога ще ги търсим пак, и съм малко натъжен....
някой да е имал слука?
Колеги как е ловната слука? Сега вече сме в сезона на най-интересния лов. Споделете слуката.
Тези снимки са от днешния лов. Надявам се да имам повод да показвам още.
Последна промяна от DAXC на Пет 17 авг 2007 14:17, променено общо 1 път.
Andrian_VT написа:Тази година е мн слаба слуката. Миналата година по това време се бяхме прочули.
ехехехе то остава и във вашия район да няма дивеч браво колега, добър улов, наслука в оставащите излети ние миналата събота "праснахме" едно , и в неделя пак едно .този уикенд нямах възможност да ходя
Браво на стрелците, доколкото можах да видя от снимките, изстрелите са доста точни.
Аз миналата седмица бях на гости на лов в едно село в между Русе и Разград, но нямаше слука, както се казва "очи пълни, ръце празни". Видяхме няколоко много хубави елена, ама не са за стреляне. Та си останахме само с гледането, прасетата се бяха измъкнали от гонката.
Май преди да стана член на VW-клуба /vwclub.bg/, ще стана член на клуба на ловците /без да съм ловец/. Снощи като се прибирах от Благоевград, на най-високото над Котел ударих лисица ... с колата де, че ми падна и 1 решетка, и минах през нея /а не през лисицата май, както първоначално си помислих, ама още не съм съвсем сигурен/. Нищо й няма на решетката, ама при това движение - за 75 км срещнах 10 коли, и 1 настигнах ...