За жалост ограниченията са доста малки (~140km/h извънградското), за пътищата които са тук, но е разбираемо при тези малоумни шофьори които са по улиците.. такива неща вече съм видял, направо не е истина. На 4-5 ленти магистрала в едната посока, на сухо стават ебати катастрофите
Ето още няколко снимки които ми харесаха

И сега вече се започва.. Порових се за части които ще ми трябват, единия от тампоните на двигателя отдясно е почнал да заминава, намерих го точно на 3 места в интернет за скромната сума от 110-20$, но разбираемо все пак само на кабриото го има този тампон.. Съединител с притискателен диск се колебая м/у Luk, Sachs и Duralast, чета доста добри мнения и за трите, така че някои с опит може да сподели.
Окачването е ясно, вече 1 година го тествам на другия голф и съм доста доволен, така че до 2 седмици ще се поръча, то идва бързо 2-3 дни
Огледалата от 3.5 трябва да се пръснат в цвета на колата и ще бъдат монтирани, както и добавена екстрата за прибиране, тъй като имам оригиналното копче.
Другото за което вече се замислям доста сериозно са Hella magic black, както и за широкия нож се колебая все още.