Въпрос за възможни грешки след слагане на ГИ romano на поло

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
sebulba1
Автомобил: polo 6n2
Двигател: AHW

Въпрос за възможни грешки след слагане на ГИ romano на поло

Мнениеот sebulba1 » Нед 27 яну 2013 21:29

Здравейте колеги.Предстои ми монтиране на ГИ романо и се чудя,дали Ваг кома ще записва някакви грешки? И ако е така,това нормално ли е? Колата е поло 6н2 ahw мотор.Благодаря предварително.

Потребителски аватар
eurogas
Автомобил: Jeep
Двигател: 4.7 V8
Контакти:

Re: Въпрос за възможни грешки след слагане на ГИ romano на п

Мнениеот eurogas » Пон 28 яну 2013 21:02

С Романо неможе да имаш никакви проблеми, всеки ден монтирам такива, така че слагай смело. :thup

sebulba1

Мнениеот sebulba1 » Вто 29 яну 2013 7:16

:thup Благодаря колега,за отговора.Снощи я закачих на vcds-a и нямаше грешки.Но все пак съм минал около 30-тина километра на газ.Поздрави.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Вто 29 яну 2013 7:20

Не че не може и не записва, ами Романото ги трие по OBD, ако бъркам ме поправете :?

Sent from my BNTV600 using Tapatalk HD

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Вто 29 яну 2013 9:36

eurogas написа:С Романо неможе да имаш никакви проблеми, всеки ден монтирам такива, така че слагай смело. :thup

АААААААА Жорка кога паряса Фобоса?Този път наистина попадна на нещо що годе добро!Само тази 5год. бутафорна гаранция не те ли смущава?

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Вто 29 яну 2013 9:40

dj_tuhla написа:Не че не може и не записва, ами Романото ги трие по OBD, ако бъркам ме поправете :?

Sent from my BNTV600 using Tapatalk HD

Не бъркаш ако се монтира система по ОБД протокола.Обикновената няма как да го прави.Това триене е нож с две остриета.Когато имаш друг проблем и системата го трие няма как да разбереш за него а бе общо взето скрива не кадърноста на монтажника.

husky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот husky » Вто 29 яну 2013 10:04

landir написа:
eurogas написа:С Романо неможе да имаш никакви проблеми, всеки ден монтирам такива, така че слагай смело. :thup

АААААААА Жорка кога паряса Фобоса?Този път наистина попадна на нещо що годе добро!Само тази 5год. бутафорна гаранция не те ли смущава?

Е как няма да се парясат, като за една и съща цена на краен потребител - (1100лв. за 4 цилиндъра)

При едната система получаваш Български компютър, някъв си смешен редуктор, рейка Рейл блак боди (дето последния месец цяла България изрева от некачествени стержени) накратко пълен сбирток - кенеф!

А другата получаваш всичко мейд ин Итали. Комп АЕБ МП48, силен редуктор с месингови колена и външен клапан Романо, качествени и ефективни единични инжектори Романо, нивомер Романо, АЕБ сензори и т.н.

Както каза колегата, не е най-доброто, но е в пъти по-добре от фобос.... И при условие че за краен потребител цената е една и съща, и няма да се налага подмяна на нищо по системата в гаранционен срок!
Как няма да паряса фобоса :mhihi

sebulba1

Мнениеот sebulba1 » Вто 29 яну 2013 16:21

Моята не е с ОБД комуникация.Казаха ми че за това поло е безмислено да е такава.Ще го закача пак след 100-200 километра,па ще видим дали е записало нещо :idea

Потребителски аватар
eurogas
Автомобил: Jeep
Двигател: 4.7 V8
Контакти:

Мнениеот eurogas » Вто 29 яну 2013 18:08

landir написа:

Не е бутафорна 5 год. гаранция на Романо, вносителя си уважава всички претенции и ми подменя дефектни компоненти ( не че съм имам нещо дефектно), хората са се преборили специално и само за БГ да имаме тази гаранция.

Иначе и Романо си има дертове, няма идеална система, например Романо с OBD монтиран на JEEP Grand Cherokee 2009г. 3.7 V6, ми запали моментално чека на колата, оказа се че емулацията на Романо е неподходяща и записва грешка отворена верига на бензиновия инжектор, наложи се да добавям съпротивления за да постигна нужното съпротивление. :thup

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Вто 29 яну 2013 18:23

Жоре не искам да се заяждам ни най малко.Искам да те попитам ти чел ли си гаранционните условия?Какво ще коментираш тогава?Всеки газаджия може да си измие ръцете с поставените условия.С тези условия практически винаги може да се откаже гаранция.Казваш уважава гаранционните претенции?Колко такива си имал до сега?Не ми отговори за фобоса нищо?Може и на лични да не занимаваме аудиторията!

Върни се в “Автогазови уредби”