Въпрос за възможни грешки след слагане на ГИ romano на поло
-
- Автомобил: polo 6n2
- Двигател: AHW
Въпрос за възможни грешки след слагане на ГИ romano на поло
Здравейте колеги.Предстои ми монтиране на ГИ романо и се чудя,дали Ваг кома ще записва някакви грешки? И ако е така,това нормално ли е? Колата е поло 6н2 ahw мотор.Благодаря предварително.
- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
Re: Въпрос за възможни грешки след слагане на ГИ romano на п
С Романо неможе да имаш никакви проблеми, всеки ден монтирам такива, така че слагай смело. 

-

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Не че не може и не записва, ами Романото ги трие по OBD, ако бъркам ме поправете :?
Sent from my BNTV600 using Tapatalk HD
-
- Автомобил:
- Двигател:
eurogas написа:С Романо неможе да имаш никакви проблеми, всеки ден монтирам такива, така че слагай смело.
АААААААА Жорка кога паряса Фобоса?Този път наистина попадна на нещо що годе добро!Само тази 5год. бутафорна гаранция не те ли смущава?
-
- Автомобил:
- Двигател:
dj_tuhla написа:Не че не може и не записва, ами Романото ги трие по OBD, ако бъркам ме поправете :?
Не бъркаш ако се монтира система по ОБД протокола.Обикновената няма как да го прави.Това триене е нож с две остриета.Когато имаш друг проблем и системата го трие няма как да разбереш за него а бе общо взето скрива не кадърноста на монтажника.
landir написа:eurogas написа:С Романо неможе да имаш никакви проблеми, всеки ден монтирам такива, така че слагай смело.
АААААААА Жорка кога паряса Фобоса?Този път наистина попадна на нещо що годе добро!Само тази 5год. бутафорна гаранция не те ли смущава?
Е как няма да се парясат, като за една и съща цена на краен потребител - (1100лв. за 4 цилиндъра)
При едната система получаваш Български компютър, някъв си смешен редуктор, рейка Рейл блак боди (дето последния месец цяла България изрева от некачествени стержени) накратко пълен сбирток - кенеф!
А другата получаваш всичко мейд ин Итали. Комп АЕБ МП48, силен редуктор с месингови колена и външен клапан Романо, качествени и ефективни единични инжектори Романо, нивомер Романо, АЕБ сензори и т.н.
Както каза колегата, не е най-доброто, но е в пъти по-добре от фобос.... И при условие че за краен потребител цената е една и съща, и няма да се налага подмяна на нищо по системата в гаранционен срок!
Как няма да паряса фобоса

-
Моята не е с ОБД комуникация.Казаха ми че за това поло е безмислено да е такава.Ще го закача пак след 100-200 километра,па ще видим дали е записало нещо 

- eurogas
- Автомобил: Jeep
- Двигател: 4.7 V8
- Контакти:
landir написа:eurogas написа:С Романо неможе да имаш никакви проблеми, всеки ден монтирам такива, така че слагай смело.
Не е бутафорна 5 год. гаранция на Романо, вносителя си уважава всички претенции и ми подменя дефектни компоненти ( не че съм имам нещо дефектно), хората са се преборили специално и само за БГ да имаме тази гаранция.
Иначе и Романо си има дертове, няма идеална система, например Романо с OBD монтиран на JEEP Grand Cherokee 2009г. 3.7 V6, ми запали моментално чека на колата, оказа се че емулацията на Романо е неподходяща и записва грешка отворена верига на бензиновия инжектор, наложи се да добавям съпротивления за да постигна нужното съпротивление.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Жоре не искам да се заяждам ни най малко.Искам да те попитам ти чел ли си гаранционните условия?Какво ще коментираш тогава?Всеки газаджия може да си измие ръцете с поставените условия.С тези условия практически винаги може да се откаже гаранция.Казваш уважава гаранционните претенции?Колко такива си имал до сега?Не ми отговори за фобоса нищо?Може и на лични да не занимаваме аудиторията!
Върни се в “Автогазови уредби”