Здавейте ,
имам няколко проблеми с електрониката на колата и искам да знам дали могат да се оправят и дали е нещо мн сложно :
първо: колата се самозаключва като я оставя за 10 секунди , и ако съм си оставил ключа на седалката трябва да разбивам стъклото за да я отворя , тази "екстра" много искам да знам дали може да се премахне
второ: датчика ,който почва да писка като съм си оставил фаровете пуснати и отворя вратата , писка много рядко не знам от какво е проблема и вече 3-ти път си забравям фаровете и ми пада акумулатора.
трето: като дам на контакт и на мястото където ми пише колко километра са изминати до сега винаги започва с надписа - SERVICE INSP , дали има начин да с епремахне и това
колата е пасат комби 2001 година , ако някой може да ми препоръча добър сервиз за тези проблеми много ще съм благодарен
благодаря предварително
Passat B5.5 2001 комби проблеми с електрониката
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: Проблеми с електрониката на Passat 2001 комби
Проблеми номер едно и две са в шофьорската врата.
Ето и тема как да решиш проблем номер 3
viewtopic.php?f=7&t=22028&hilit=%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F
Ето и тема как да решиш проблем номер 3
viewtopic.php?f=7&t=22028&hilit=%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F
Re: Passat B5.5 2001 комби проблеми с електрониката
мерси много съобщението го махнах ,
но за другите проблеми ако някой може да препоръча добър сервиз в София ще съм благодарен
мерси
но за другите проблеми ако някой може да препоръча добър сервиз в София ще съм благодарен
мерси
- vlladii
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B5.5 2001 комби проблеми с електрониката
Колега по въпроса със зумера ти за забравени пуснати фарове, проблема ти е в микроключето в бравата ти,най вероятно като отвориш тая врата шофьорската не ти светва и плафона.Този проблем при мен пък и на колеги с такъв съм го оправил с помощта на външен бутон като на по старите коли, така съм премахнал това микроключе което се поврежда.
А относно алармата ти мисля, че може да се изключи чрез диагностична апаратура.
А относно алармата ти мисля, че може да се изключи чрез диагностична апаратура.