След приключенията ми преди 2 г. с тях, защо ли реших отново да стъпя там да купувам гуми.
Изисках да се провери за дот (имаше от 2012), тръгнах да ги купувам и се оказва, че не могат да ми издадат фактура с отстъпката, която ползвам. По думите им едва ли не съм на прекалено голяма далавера, за да ми го позволят да се случи. Пожелах им всичко хубаво и надали кракът ми ще стъпи отново там, па ако ще и гуми да ми подаряват.
Докато чаках за дот-а, един човечец с Голфче 2-ка му заявяват, че джантата му крива (много позната история). Завъртяха я, крива та крива, като моята история и на много други. Дръпнах го настрана и му обясних каква им е практиката. След това си тръгнах, дали е решил да я изправя не знам.
Става въпрос за дианата на Драгалевци.
Гуми център Диана - измекяри
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
Re: Диана - измекяри
Аз мисля, че собственика трябва да преименува фирмата си от "Диана" на "Кривата джанта"
. И така, Диана Пловдив.Отивам да обуя колицата и дежурното - двете джанти са криви. Не са!!!!, изревах категорично и нямаше никаква реакция от другата страна.Само ме гледаха еи така:
, отидоха, смениха гумите и гаранция ми дадоха. Бие ще дадете ли гаранция на гуми, монтирани на криви джанти!? Евтин начин да ти смъкват кожата, ама много прозрачен.Явно ни имат за големи будали.

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
на документа,който остава при тях има опция за добавяне на забележка,и ако монтажника е написал там "клиента отказва изправяне на джанти " гаранцията важи до пресичане на изходната врата.
Трябва да се подпишеш за това нещо. Отказваш изправяне на джанти, вписва се в документа и се подписваш, за да важи. При мен така се процедираше.
-
подписал си се на документа при получаването му.От юридическа страна е недоказуемо дали след дописването или преди това си се подписал.
- icokr
- Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
- Двигател:
Здравейте, Колеги. Желая и аз да споделя недоволството си към Диана на околовръстен път.
1. По телефона информацията е нулева.
2. Сайта им е под всякаква критика, т.е няма актуални данни.
3. Отивам на място, чакам 10мин. за да ми обърне някой внимание. След това казвам размер и ми вади "любезния" консултант един списък. Не знае колко има, имали изобщо и кой ДОТ са...
4. Отивам до склада в следващата сграда със списъка да ми проверят.
5. След 15мин. идва един работник и ми казва: има само 2бр. от еди кой си модел и са 2006г.(205/50/15-190лв.)
Така близо 40мин. загубени и работа нулева.
Моето мнение е това. Големи хора сме и можем да преценим. Аз си споделям моето лично мнение без никакви преувеличавания или цели.
Просто не е редно голяма фирма, с много клиенти, която вече не им дреми, че някои хора като мен няма стъпят там!!! Всяка елементарна система за продажба на стоки може да има счетоводство- колко има на склад и колко са продадени...

п.с. Надявам се сега да няма хора от фирмата или близки познати, да ме убеждават или плюят, че съм споделил с колеги мнението си!
3. Отивам на място, чакам 10мин. за да ми обърне някой внимание. След това казвам размер и ми вади "любезния" консултант един списък. Не знае колко има, имали изобщо и кой ДОТ са...
5. След 15мин. идва един работник и ми казва: има само 2бр. от еди кой си модел и са 2006г.(205/50/15-190лв.)
Моето мнение е това. Големи хора сме и можем да преценим. Аз си споделям моето лично мнение без никакви преувеличавания или цели.
Просто не е редно голяма фирма, с много клиенти, която вече не им дреми, че някои хора като мен няма стъпят там!!! Всяка елементарна система за продажба на стоки може да има счетоводство- колко има на склад и колко са продадени...

п.с. Надявам се сега да няма хора от фирмата или близки познати, да ме убеждават или плюят, че съм споделил с колеги мнението си!
Така е, не знаят дот и някой трябва да провери. Предвид натовареността в момента е нормално да има забавяне.
Минавам от време на време покрай тях и съжалявам хорицата дето се редят на опашка.
Минавам от време на време покрай тях и съжалявам хорицата дето се редят на опашка.

- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Колеги, и аз си взех от там 2 гуми и ми казаха, че са криви джантите, ама бах по-нахален и влезнах там, дето не пише "Не влизай" и ми ги показа човека и наистина като ги завъртиш биеха. И си платих като поп. 

В която и гумаджийница могат да направят така, че джантата да изглежда крива. Лошо за тях ако попаднат на такъв като мен, който дни преди това е изправял джанти и се опитват да му отмъкнат лев.
Масово хората сигурно си казват - ок, крива е, не съм ги изправял скоро, действайте.
Масово хората сигурно си казват - ок, крива е, не съм ги изправял скоро, действайте.
-
K написа:В която и гумаджийница могат да направят така, че джантата да изглежда крива. Лошо за тях ако попаднат на такъв като мен, който дни преди това е изправял джанти и се опитват да му отмъкнат лев.
----------------------------
колко такива с изправяните джанти остават без гаранция,ако знаеш.или щото не са сменили витилите.
- noriac
- Автомобил: Seat Leon 1.9 TDI - 110 hp AHF
- Двигател: 2000
Редовният им номер на тия от Дияна е така и на моите смени и на приятели като съм ходил все криви, и както и на колегата случая някои от тях изправяни преди седмица :). Идеята е че тези пари за изправяне явно си ги прибират тия монтажниците, тъй като не печелят нищо от монтажа. С две думи грозна работа аз затова вече спрях да ходя там :). Жалко има хора които се връзват и си плащат за "ИЗПРАВЯНЕ".
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
Чудно как всички от там патим ....а все там ходим!!!
- daywalker
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: DS
icokr написа:Здравейте, Колеги. Желая и аз да споделя недоволството си към Диана на околовръстен път.
Колега,с мен беше абсолютно същото.Нулево внимание,чакане и мотаене.Гуми-дот 06/07.
-
turrisi написа:Чудно как всички от там патим ....а все там ходим!!!
---------------------------------------------
ами що ходите бре?Аз не стъпвам там освен да си видя аверите или да купя някоя гума неоткриваема или не налична на други места.Предпочитате да похарчите по 300лв в лъскав голям сервиз и най-важното да ви излъжат,за загубения половин ден не говоря,вместо да разлистите малко темите в сервизи и да похарчите 7-10лв.за возене до някой като мен в околностите на софия и да бъдете обслужени както е редно.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
keymaker написа:turrisi написа:Чудно как всички от там патим ....а все там ходим!!!
---------------------------------------------
ами що ходите бре?Аз не стъпвам там освен да си видя аверите или да купя някоя гума неоткриваема или не налична на други места.Предпочитате да похарчите по 300лв в лъскав голям сервиз и най-важното да ви излъжат,за загубения половин ден не говоря,вместо да разлистите малко темите в сервизи и да похарчите 7-10лв.за возене до някой като мен в околностите на софия и да бъдете обслужени както е редно.
Ми тва е ефекта на МОЛ - а, Ганьо бега у големото и лъскавото!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”