Проблем с централно на В5

Техническа и сервизна информация за Passat
bic
Автомобил:
Двигател:

Проблем с централно на В5

Мнениеот bic » Пон 20 ное 2006 0:14

Проблема се появи преди около един месец, бях оставил Пасата Б5 да го грее цял ден слънцето и после не искаше да се затваря задната врата, но като го вкарам в гаража на сянка и по охлади малко затваря. Но вече не иска нито на студено нито на топло време да затваря задната врата. Почна да не затваря и предната врата от същата страна където не затваря и задната кагато си иска. Какво може да е според вас??? Влияе ли нещо задната врата на предната, че и тя почна да се ебава.
Като натисна палчето на вратата после без проблемно се отваря с централното, но когата се опитам да го затворя с централното не се затваря. Това от машинката за затваряне ли е или не му подава от някъде сигнал на вратата за затваряне или нещо от централното.
Какво може да е според вас??? :roll:

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Пон 20 ное 2006 10:35

на мен пък понякога като заключа вратите с копчето от вътре задна лява врата се заоключва и секунда след това се отключва???
не винаги го прави!

Потребителски аватар
dimoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimoboy » Пон 20 ное 2006 14:08

Отиди да го погледнат на диагностика - по някой път алармата набива грешки в ЕКУ-то и се ебава. При мен се случва от време на време защото имам допълнителна аларма. Другия вариянт е да е от комфорт модула. Имаше тема за това как се разглабя и се смазват контактите - не винаги помага обаче. Ако не я намериш с търсачката пиши ЛС на Румен - мисля че той я беше правил тая манипулация.

bic
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bic » Чет 23 ное 2006 12:14

dimoboy написа:Отиди да го погледнат на диагностика - по някой път алармата набива грешки в ЕКУ-то и се ебава. При мен се случва от време на време защото имам допълнителна аларма. Другия вариянт е да е от комфорт модула. Имаше тема за това как се разглабя и се смазват контактите - не винаги помага обаче. Ако не я намериш с търсачката пиши ЛС на Румен - мисля че той я беше правил тая манипулация.

Аз нямам допълнителна аларма и не би трябвало да има грешки.
А къде се намира комфорт модула :?: :gruebel

Потребителски аватар
dimoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimoboy » Чет 23 ное 2006 14:43

Дано това да ти помогне:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... E%E4%F3%EB

И все пак преди да почнеш да разглобяваш те съветвам да отидеш на диагностика за грешки - поне при мен това помогна.

Върни се в “Passat”