Предполагам се сравнява самсуняка и 4ес оти са на ена цена. Гледам,че у технополиса още си е на цената на ГоУф 3

vasko01 написа:hidalgo написа:
Да има интернет радио ,ама в България не всеки има абонамент за мобилен интернет но и да има не навсякъде има покритие или скоростта е олеле.Наличието на слот за карта е предимство не само за да имаш повече памет, но е свързано и с други неща ама нейсе.Да това е телефон ама за 1000+ лева трябва да е и работна станция щото иначе ще си взема NOKIA 100 за 80 лева и лаптоп за 900 и ще съм капитан.Пак казвам , не искам да омаловажавам Iphone но на мен той не ми дава неща които искам и за тая цена.........
zvera92 написа:Въпроса ми е някой има ли преки впечатления от изброените смартфони.Пред дилема съм затова някой ако знае нещо повече моля да сподели.
zvera92 написа:Ходи до хенди при моя човек,НО извадих късмет...не беше на работа.Сега говорих с него и се разбрахме за утре да се видим така,че утре ще пиша какво става.Побърках се не знам вече какво да взимам.
zvera92 написа:http://stoyan.net/2012/09/20/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%8F-iphone-5-%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87/
e това като го прочетох добре,че колегата над мен ми го каза почти се отказах от него..Ако наистина не може да си качвам мп3 и някви филмчета от компютъра , бахти боклука е тва.
AmW написа:Не разбирам какво толкова имат всички против iTunes...
Ако това е толко сложно, насочете се към малко по прости телефони от сорта на нокия c1 ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
zvera92 написа:E*ахти обърканата работа.
vasko01 написа:
Вобще не е объркана колега, просто като си вземеш Iphone ставаш роб на вижданията и идеите на някакви хамериканци, че за това си и плащаш подобаващо.Като си вземеш андроид ,ти решаваш какво да правиш защото все пак като вземеш нещо такова очакваш то да ти улеснява живота а не да ти го усложнява.Аз нямям Iphone , но имам приятели с такива и когато ги сложим на масата , няма нещо дето Iphone да го може а Galaxy не , виж обратното
.Колегата ти е казал, чети , мисли , защото тия пари ти ще ги даваш.С риск да се повторя пак ще кажа , че софтуера може и да го пребориш но когато нещо го няма хардуерно........Последното нещо което ще напиша в тази тема е , че времената в които Iphone се смяташе за символ на просперитет, одавна минаха и ако някой си мисли , че да имаш Iphone е като да имаш bentley
![]()
Успех в избора
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта