Общо:431лв
Реално аз съм изхарчил 206 лв,а другото си е чиста кражба за мен!!!
Да не споменавам за какво да ги дават тези пари

Ама пък хубаво ми беше и топло 

Каква ще е разликата ако ти ги включат в цената? Аз мисля, че никаква
На монопола няма как да мърдаш 
Iezekil написа:Това е то демокрацията-пишат ти такси.По-хубаво ще е направо да ти пишат по едни 20ст. на киловат,без обяснения защо са точно 20 стотинки.Тогава няма да се чудим кое е нормално и кое не.
точно това е отговора,да пишат направо 20ст.дневна и 14 нощна и те така,колкото до това да ли са ме минали или не съм сигурен че не са,няма как да се сравни примерно ноември с декември,примерно за октомври сметката ми е 120лв. за ноември 170лв. за декември 250лв. и аз сега какво да рева че ми се вдига сметката с по 50-60% така ли,не просто започва да става студено и респективно се греем повече и от там тока е повече,така че пичове чича ви Митко на темата ток нема как да го цакнат по простата причина че преди да ми е дошъл цикъла за отчитане(пише го най-долу на всяка фактура)излизам записвам си данните вада ги от предните по фактура умножавам съответно двете тарифи и ги събирам и знам кажи речи до +-10лв.
просто нямам думи.Persin написа:по принцип плащам 120 лева на месец,по коледно-новогодишните празници не бяхме в нас нямаше ни 10 дни,новата сметка за тока ни е 124 лева,ха сега кажете колеги на какво прелича това,ЕНЕРГО-ПРО заслужаватпросто нямам думи.
stefan4o написа:Persin написа:по принцип плащам 120 лева на месец,по коледно-новогодишните празници не бяхме в нас нямаше ни 10 дни,новата сметка за тока ни е 124 лева,ха сега кажете колеги на какво прелича това,ЕНЕРГО-ПРО заслужаватпросто нямам думи.
Колега, ти четеш ли? Сметките са по-високи, щото реално предното засичане е било преди празниците - т.е. около 20 Декември. Реално тези 10 дни дето ви е нямало, горе-долу показва, че засичаният период е с около 10 дни по-голям от предходния месец.
Освен това ще те помоля да не ми пишеш лични съобщения като даваш оценка на личността ми - какъв съм и що съм (тук не сме сайт за запознанства). Слабо ме интересува за какъв ме мислиш. Отговорил съм ти на въпроса защо ти е такава сметката, ако не можеш да го преглътнеш или осмислиш - аз не съм ти виновен

hooligans написа:Е добре де, ток от 100-200-300лв не е нормален според мен![]()
Само аз ли плащам толкова малко
,за мен не ми е скъпо ако съм на парно лаесе нема да ме разкръпат само 300-400 лв. отделно ток поне 70-80лв. Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта