Двигателят е сложен на Пасат, а не на Голф. Позволили са си по-скъп колектор.
Аз не виждам проблем след като колата работи, дава добър разход и няма странични (д)ефекти.
А приказките, защо си сложи газ, като искаш бегачка ги коментирам само вечер, на маса и с насмешка.
Със сигурност една такава уредба е по-надеждна от евтин ГИ.

2,3 vr5 работи перфект с обикновена агу
- 
				agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 2,3 vr5 работи перфект с обикновена агу
Надежност на уредбата е едно,надежност на двигателя е друго.Наистина по обикновената няма какво да ти прецака работата освен изпарителя и някъде теч на газ или засмукване на въздух по системата.Нали и ако някой клапан се прецакат и се пускат и двете горива едновременно.
Който си е направил тънка сметка за 300лв ,да кара със здраве и те така.

Който си е направил тънка сметка за 300лв ,да кара със здраве и те така.
- 
				didobonev
- Автомобил:
- Двигател:
40 000 na gaz bez dage da grumne s perfekt razhod .pozdravi na razbirachite

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, аз само чета и не смея да взимам отношение, щото веднага ще ме налетят със страшна сила защитниците на ГИ. Не си само ти. Аз карам Голф 4 1.6 8V с пласмасови колектори и обикновена газова уредба повече от пет години, над 100 000 км. До момента не съм правил нищо по нея. Ама абсолютно нищо. Време е да сменявам мембрани, но ще изчакам пролетта.
Дъщеря ми кара един Битълс 2.0 и на него се подготвям да му сложа обикновена газова. Подвеждах се навремето и аз по разни положителни отзиви тук за ГИ, доста попрочетох, но като гледам мои колеги, в работата, какви проблеми имат с ГИ, през колко време правят калиброване или подмяна на цели рейки, филтри ... постоянно правят настройки, диагностики .... Не, мерси. Може да не е най-съвременото, най-точното, и най-съвършеното, но за разлика в разхода от едно на сто просто не си заслужават разправиите и разходите.
Тези мнения с гръмналите колектори просто ги прескачам, защото ги пишат хора, които само са чули какво е казал шурея на един съсед, на техен колега. Щом е предвидено и направено по един или друг начин разтоварването на евентуално налягане в тръбите, просто проблеми няма.

Дъщеря ми кара един Битълс 2.0 и на него се подготвям да му сложа обикновена газова. Подвеждах се навремето и аз по разни положителни отзиви тук за ГИ, доста попрочетох, но като гледам мои колеги, в работата, какви проблеми имат с ГИ, през колко време правят калиброване или подмяна на цели рейки, филтри ... постоянно правят настройки, диагностики .... Не, мерси. Може да не е най-съвременото, най-точното, и най-съвършеното, но за разлика в разхода от едно на сто просто не си заслужават разправиите и разходите.
Тези мнения с гръмналите колектори просто ги прескачам, защото ги пишат хора, които само са чули какво е казал шурея на един съсед, на техен колега. Щом е предвидено и направено по един или друг начин разтоварването на евентуално налягане в тръбите, просто проблеми няма.
- badov
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си мисля, че това е форум и всеки може да изрази своето мнение, впечатление от нещо и т.н.Колегата пуснал темата се е поинтересувал кое колко струва,как става и си е преценил сам какво да направи.Но отново както във всеки български форум, всеки трябва да го нареди, обиди, наругае и т.н. Аз също карам "бегачка" 150 коня както някои хора се изразяват в темата и си я карам с обикновена газова уредба от близо 3 години и всичко си е 6+.Защо да давам 1.5 евро за бензин, когато мога да дам 0.8 евро за газ?Въпрос на разбиране е всичко.Аз в последно време гледам всяка първа тема е - Проблем с ГИ?Въпрос на настройка, поддръжка и късмет.
И аз предпочитам ГИ, но за момента и обикновената ми върши работа Към колегите които не разбират, защо си купуваме коли по 150 коня и слагаме газ ще им кажа-никога не знаеш утре, вдругиден или след 6 месеца какво ще стане и кое ще ти е по джоба
  Към колегите които не разбират, защо си купуваме коли по 150 коня и слагаме газ ще им кажа-никога не знаеш утре, вдругиден или след 6 месеца какво ще стане и кое ще ти е по джоба  

И аз предпочитам ГИ, но за момента и обикновената ми върши работа
 Към колегите които не разбират, защо си купуваме коли по 150 коня и слагаме газ ще им кажа-никога не знаеш утре, вдругиден или след 6 месеца какво ще стане и кое ще ти е по джоба
- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
На бензин пали ли ? Адаптации ?didobonev написа:40 000 na gaz bez dage da grumne s perfekt razhod .pozdravi na razbirachite
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм с V5 обаче не я карам много и за това не съм мислил за газова уредба и не искам за сега хибрид както и да е но евала колега ,вече знам че ако искам да си сложа газ за 500 лв ще ми я допипат.И без излишни пипания на компа на колата

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
И аз са се включа с един 2 литров двигател, така да се каже над 100к км на газ, обикновена и без никакви проблеми, ама никакви... Сега и аз съм привърженик на инджексията ама при условие че съм видял че чрез качествен монтаж от много кадърни хора, нещата стават- що да си даваш зор ..   То парите за един са джобни за друг са месечен бюджет...
  То парите за един са джобни за друг са месечен бюджет...

То парите за един са джобни за друг са месечен бюджет...
  То парите за един са джобни за друг са месечен бюджет...Върни се в “Автогазови уредби”