Радиаторче за парно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Радиаторче за парно
Някой ползвал ли е радиаторче за парно на белгийската фирма INERNATIONAL RADIATORS. Ще сменям моето, а избора се свежда единствено до тази марка. Аз съм от провинцията и в магазините освен китайски за по 30-40 лева няма нищо друго налично. Мога да поръчам белгийското без да съм го видял и да оставя капаро. За това ме интересува мнението на хора, които имат преки наблюдения. За да не се раздува темата, интересува ме мнението ви само за тази марка - INERNATIONAL RADIATORS.
Последна промяна от Pinto_mm на Чет 31 яну 2013 14:51, променено общо 1 път.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Радиаторче за парно
Аз смених моето преди 2-3 години с тази марка и определено не топли както оригиналното 

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Сигурно си имал предвид "интернационал",ако става дума за тях,аз също давам минус за водните им радиатори 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също слагах такова на полото. На вид и на опаковка ми приличаше на китайско. Докато беше колата при мен нямаше проблеми с него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Жалко, че отзивите са отрицателни. Лошото е, че за да ползвам някаква гаранция трябва да ми го поръчат и сменят в сервиза, където ми поддържат колата. Аз нямам необходимите условия и опит да го сменя сам. Ходих да го видя на живо. Доста по-добре изглежда от китайските ама и цената е двойна - 70 лева (китайско - 40 лева). Изработено е от алуминиева сплав за разлика от оригиналното, което е от месинг, а по китайските има пластмаса. Опаковано е в кашонче с бар код на Белгия. Размерите му съответстван на оригиналните за разлика от китайските, при които нито един размер не съвпада. Просто не знам как да действам. Това, което е на колата леко сълзи и като пусна парното запотява стъклата и стават мазни. Предполагам, че в столицата и големите градове положението е съвсем различно, но в малкия провинциален град ситуацията е такава.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
взимай до,всичко е до късмет и изисквай гаранция задължително
-
- Low rider
Каква ти е колата
Как така с различни размери 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Щом ти сълзи не отлагай смяната, определно е по добре от китайско. При мен се случи както карах лятото и точно изпреварвах, като се цепна и всички стъкла вътре станаха за част от секундата така изпотени, че нищо не се виждаше, едва успях да отбия и спра.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Behr e почти на тази цена. Защо рискувате с това нещо,при положение,че смяната му е над 100 лева само за работа....
Давам ти пример- при мен на Ауди двигателят е надлъжен и смяната на съединител е 150 лева само работата. Дали си заслужава да взимам евтин съединител и да се окаже,че не е читав и пак пари за труд... Естествено,че взимам най скъпият
Давам ти пример- при мен на Ауди двигателят е надлъжен и смяната на съединител е 150 лева само работата. Дали си заслужава да взимам евтин съединител и да се окаже,че не е читав и пак пари за труд... Естествено,че взимам най скъпият

-
- Автомобил:
- Двигател:
Прав си колега. Обаче както писах по-горе, ако не взема от сервиза радиаторче не дават никаква гаранция. В смисъл, ако аз си занеса часта могат да ми кажат, че е била дефектна и да пия една студена вода. Пак казвам, положението в провинцията е коренно различно от това в големите градове. Гледам ти си от София и ще ти е трудно да ме разбереш. Това белгийското хич не е евтино, та затова питам дали има колеги с преки наблюдения точно на тази марка. Много ми се иска да сложа нещо добро, но така стоят нещата в момента.
-
- Low rider
Къде живееш е пич.
- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Пинто, що не скокнеш до Стара Загора, 30 км ти е (ако си спомням правилно от къде си - покрай темата за стелките), във форума има доста колеги от там, все някой ще ти окаже съдействие за читав сервиз и части.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не можах да изтрая и днес закарах колата в сервиза. Сложиха ми прословутото International radiators. Покарах известно разстояние за проба. Топли с една идея повече и по-бърза загрява от старото. Предполагам, че за толкова години е имало известно запушване. Дано да изкара няколко години, а след това ще му мисля. Може и колата да се разпадне преди това.
Ами с това приключвам темата. Благодаря на всички за споделените мнения и съвети.
Ами с това приключвам темата. Благодаря на всички за споделените мнения и съвети.
-
- Low rider
golfmk1 написа:Къде живееш е пич.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”