Ще почна вече да проверявам преди инкасаторите, че имам чуството че го манипулират или другия вариант да са писали прогнозни и да не са минавали по Коледа.
MITKO_DVD написа:hooligans написа:Е добре де, ток от 100-200-300лв не е нормален според мен![]()
Само аз ли плащам толкова малко
Как да не е бре Жорка 4 стай отоплявам 2 конвектора по 1,5кВ и 2 климатика по 1кВ.,бойлер-3кв,проточен бойлер-6кВ в другия кръг ,пералня,миялна и готвене на ток-печка-3кВ и котлони-2х2.2кВ средно,отделно фризер с хладилник-него знам колко ток арчи,за мен не ми е скъпо ако съм на парно лаесе нема да ме разкръпат само 300-400 лв. отделно ток поне 70-80лв.
DA@KA написа:Незнам чета тука някви сметки 20....40лв.при тия консуматори няма как да стане просто.Някои или лъже да ни впечатли или и аз не знам.
hooligans написа:
Не виждам смисъл да лъжа, че да ви впечатлявам![]()
Аз нямам толкова много консуматори и се отоплявам на тец.
hooligans написа:Е добре де, ток от 100-200-300лв не е нормален според мен![]()
Само аз ли плащам толкова малко
stefan4o написа:Тая зима сме плащали максимум 130 лева ток. Два климатика, хладилник, бойлер, телевизор са постоянно включени. Готварската печка се амортизира супер много за година и нещо, с малко дете сме и жена ми постоянно й приготвя разни неща там. Отопляваме двете стаи, с които разполагаме постоянно, но си сложихме ПВЦ-дограма миналото лято и купихме втория климатик за спалнята. Инак по-предната зима бяха едни сметки... Успяхме да стигнем и до 300 лева за един месец mhihi
hooligans написа:Това ми е пределно ясно, че зависи от много неща.
Айде и аз да мина с твоите номера
stefan4o написа:Тая зима сме плащали максимум 130 лева ток. Два климатика, хладилник, бойлер, телевизор са постоянно включени. Готварската печка се амортизира супер много за година и нещо, с малко дете сме и жена ми постоянно й приготвя разни неща там. Отопляваме двете стаи, с които разполагаме постоянно, но си сложихме ПВЦ-дограма миналото лято и купихме втория климатик за спалнята. Инак по-предната зима бяха едни сметки... Успяхме да стигнем и до 300 лева за един месец mhihi
Vlad777 написа:Последните 3 сметки бяха по 60 лв. +/-2 лв.
Апартаментът е малък и има добра изолация.
hooligans написа:Доста интересна тема.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта