Исках да питам,

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Исках да питам,

Мнениеот guard » Сря 16 фев 2005 10:34

абе мъжете дето карат Поло, дразните ли се на тая кола, всъщност повечето собственици на Поло са жени. :lol: , и въобще като карате Поло, било то и 2004та, някак си, не се ли губите в тая дребна кола и не ве ли дразни, че е женска?
Аз Полото много си го харесвам, ама по-най бързия начин се отървавам от него и отива в гаджето............а аз определено ще си взема пак Пасат, това е мъжка кола. :lol: :lol: :lol:

Това го поствам в офтопика, защото мисля, че мястото му е тук, а не в форума за Поло, ако прецени някой, че е за там, да го премести.

Всъщност нека разширим темата, какво мислите по-въпроса, дали има мъжки и женски коли.........според мен има, определено с голяма мъжка кола всеки ти прави път, а с малка кола все едно те няма на пътя. :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 16 фев 2005 10:41

Според мен вече се размиха понятията мъжка и дамска кола.
Определено за града и центъра най-вече са по практични "дамските" коли.
според мен ако колата е дамска рто най-често си има и доста отличителни черти и аксесоари.
например аз спокойно бих карал някоя малолитражка - няма да ми гълта 10, ще я паркирам където си искам /за повечето жени дори и малката кола не е предпоставка за лесно паркиране/
а за други нужди ще си ползвам по-голяма.
Но всичко зависи от възможности, семейно положение и изобщо унждите на човека и семейството му.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Исках да питам,

Мнениеот scuba » Сря 16 фев 2005 10:41

ChampioN написа:.....според мен има, определено с голяма мъжка кола всеки ти прави път, а с малка кола все едно те няма на пътя. :twisted: :twisted: :twisted:

По тази логика си купи КАМАЗ. Тоста е голям. Като за голям мъж :-).
Не мисля че има мъжки и женски коли. Може би бих ги разделил на "градски" и "извънградски". Малката кола, колкото и да е смешна си има своите предимства. Аз там където съм паркирал " Тико" е АБСУРД да влезна сега с моя Пасат.

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Сря 16 фев 2005 10:49

бе ти ми дай поло 2004 па ме чекай да умрем от срам :twisted: и нека ми разпраат, че е женска (и въобще нема такъв филм като женска кола - тва да не са жартиери, че да кажеш, че са женски, макар, че знам ли има мъже вече си лакират ноктите - като нищо ще да има и такиа дет носят жартиери ;) ) ...

... а по въпроса с голямата кола и тва кой ти прави път - кво да кажа освен, пак да повторя бе ти ми дай поло 2004, па ако щеш ми прави път - аз и сам ше си намера, освен туй дай да се изтъпанчим в центъра ти с пасат, пък аз с поло па да видим на кой ше му е по-добре ;) ...

... мола ся обаче феновете на пасат да не ми се дразнат - той си е готски ама не и за града ;)

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Сря 16 фев 2005 10:52

Това за градските и извънградските коли си е така.............обаче всичко опира до финансово положение..............примерно за VW........определено идеалното е едно поло или лупо за града.........и един пасат примерно 2.5ТДИ за извънградско..................
но всичко опира до финанси.

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Сря 16 фев 2005 11:04

И аз имам една служебна Корсичка набор '92. :oops: Не съм предател на ФВ, но просто такава ми взеха. :D 1,4 с Астренски двигател! Уауу...! :lol: За града си е идеална - доста пъргава, но за извънградско е ужас! Има много къси скорости (трябвало е и една 6-та да и хакнат) и на 5-та при 4000 оборота имам чувството, че се движа с 100км./ч. (не и работи километража). Уж е добре за града, но по светофарите като спре по-голям автомобил до мен (95% от случаите :D)... :oops: Малко е кофти...все едно съм някой :gay: :lol: Според мен за един мъж не е нужно да има голям автомобил, но поне да не е от този мини тип... :wink:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 16 фев 2005 11:06

ChampioN написа:......

а бре,ти да не развиеш някакъв комплекс нещо? gruebel mhihi
мъжка,женска, :gay:
к'ви са тези филми?
кой к'вото има това кара.

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Сря 16 фев 2005 11:27

GOLFER написа:...

bowdown bowdown bowdown Напълно съм съгласен bowdown bowdown bowdown

Anonymous

Мнениеот Anonymous » Сря 16 фев 2005 13:18

абе вие говорите така, но колко от вас бих се качили примерно на туинго :lol: или на тигра? а Полото според мен не точно тук на място, защото като му се сложи някое и друго спойлерче и добива доста зверски вид...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 16 фев 2005 13:25

аз лично ще се кача на Тигра в първия момент в който успея :twisted:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 16 фев 2005 13:38

Boxster написа:абе вие говорите така, но колко от вас бих се качили примерно на туинго :lol: или на тигра? а Полото според мен не точно тук на място, защото като му се сложи някое и друго спойлерче и добива доста зверски вид...

да прав си!
На СОД да не им е зле в Поло?
А иначе съм карал малко чуждо туинго и си е голям резил

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 16 фев 2005 14:57

Не знам дали са практични или не малките коли за града ,но на мен определено ми е доста трудно да се возя в малка кола !!! Опира ми главата в тавана или ако не, то при първата дупка и съм си ударил главата!!!
Имам приятелка,която кара Пасат и при максимално дръпната седалка напред и е голяма!! А при мен е така (имам опит с корсите),но в обратен ред !! Та по тая логика определено има дамска и мъжка кола !! Но всеки кара каквото може да си позволи !!!! :cry: :wink:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Сря 16 фев 2005 15:19

Аз се кефя на старите клио-та :P . Само не ме убивайте с камъни мечтата ми е Голф 4 ТДИ 4 motion

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 16 фев 2005 15:22

Nova написа:Само не ме убивайте с камъни мечтата ми е Голф 4 ТДИ 4 motion

е то тогава пригответе и за мене камъни Mr Green Fun

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 16 фев 2005 15:23

Не знам за вас кой с какви комплекси се изживява, но аз без проблеми се виждам в едно Поло 6N 1.4 16V (100 кс) или най-добре GTI 1.6 120 кс

Изображение
Изображение

Пък нека да е женска кола Полото.

А това го оставям без коментар.

Изображение
Изображение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”