Въпрос за разрешително за оръжие...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за разрешително за оръжие...
Колеги да ви питам за оръжие как стоят нещатата
Имам 18 години но не съм ходил в казарма(и няма и да ходя
) Въпроса ми е дали мога да изкарам разрешително за боен пистолет като не съм ходил в казарма ? Защото разбрах че закона бил ако не съм минал през казармата не мога да си извадя разрешително... дали е така
Обаче за ловна пушка можело... има ли нещо вярно
Благодаря предварително
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:Току що погледнах в закона-щом имаш 18 можеш да притежаваш оръжие-стига да няма други пречки за това!Най-добре ходи до РПУ в района където живееш и питай служител от служба КОС
Аз говорих с баща ми(бивш полицай) и той ми разтяга някакви теории че трябва да съм ходил в казарма ама аз му казах че не е запознат с новия закон

- Evtoo
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
- Контакти:
Бате от личен опит ще ти кажа, че без да изкочиш от джобовете оръжие няма да видиш. Ако си пуснеш просто така документите без да дадеш едно рамо ще чакаш една или повече години и нищо не е сигурно. Мисля, че цената е около 500лв ама вече може и да се променила. Единствения начин според мен е ВРЪЗКИ и то яки връзки. Съжалявам ама това е начина да вземеш бързо разрешително а парите ги прежали тях няма да отървеш.
Успех.
Успех.
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Evtoo написа:Бате от личен опит ще ти кажа, че без да изкочиш от джобовете оръжие няма да видиш. Ако си пуснеш просто така документите без да дадеш едно рамо ще чакаш една или повече години и нищо не е сигурно. Мисля, че цената е около 500лв ама вече може и да се променила. Единствения начин според мен е ВРЪЗКИ и то яки връзки. Съжалявам ама това е начина да вземеш бързо разрешително а парите ги прежали тях няма да отървеш.
Успех.
Връзки в полицията имам доста(поне това е добре) Въпроса ми беше дали ще искат каразма но явно няма да искат
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”