Мисля да съгреша Форд Фокус 1.6TDCi 90коня 2006
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
Мисля да съгреша Форд Фокус 1.6TDCi 90коня 2006
Грешката се нарича Форд Фокус и е с двигател 1.6TDCi 90коня 2006г. Някой сблъсквал ли се е с такова? Но не от тия сблъсъци с двустранни протоколи
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Re: Мисля да съгреша
Искаш да сгрешиш или си сгрешил вече ??? Не се разбира .
Ако още не си , недей
Ако още не си , недей

- vesellin
- Контакти:
Не съм още. На това се спрях днес
- jorostamenov
- Автомобил: golf 3
- Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c
най добрия форд е продадения не се изкушавай
- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
Аз не знам от към двигател как са дали са здрави и така, но съм карал фокус от 2010 автомат и не съм очарован, превключва като каруца. Возил съм се в шкода октавия 2 автомат и работата е доооооста по добре от форда, а също така и в мерцедес 123 от 84 год превключването и при двата модела като единия е 20 год по стар от форда, е мнооого по добре.
По-добре недей, колега.
На Форда материалите на изработка в интериора са отвратителни, всички скърца, хлопа... Аз можех да си взема 1998 година Фиеста с климатик, ел. пакет за 1500лв, вместо това за малко по-малко си взех Поло 2Ф, дето няма нищо, но поне е здраво и доста по-качествено изработено... VW си е много над Ford във всеки един модел и клас!

- DanZki
- Автомобил:
- Двигател:
На това му казвам форумни психопати
Ако колата е в час ще останеш доволен.Карам коли от няколко марки ,включващи и Форд мога да кажа,че избора е добър.Не слушай махленски лафове и предубеждения.
Пп 20 годишно Поло е по-добрия избор...Ако намериш и някой Трабант ще си още по-доволен

Пп 20 годишно Поло е по-добрия избор...Ако намериш и някой Трабант ще си още по-доволен
Тия глупости отдавна не важат за форд, още повече за фокус2006. Лафове колкото щеш, но мотора е икономичен според мен. Окачването му е железни носачи със сменяеми тампони и шарнири, т.е. Не е скъп ремонта. Ако ще сменяш тампоните, купуваи оригинални, не са много по скъпи но са значително по здрави от заместителите. Иначе за двигателя скъпи части са турбо, дюзи, съединител/маховик. Но пак зависи от очакванията. Маховика можеш ако вземеш оригинален да върнеш стария са рециклиране и ще отбият от цената. Интериора на мен ми харесва, не е прекалено космически, колата според мен не е тясна/90кг на 180 см/. Возията е стегната при изправна ходова част, често се оплакваха от разбити биалетки на предната стабилизираща щанга, но не са скъпи а смяната е лесна.
Но нещата много зависят според това какво караш сега и как е поддържана колата от предния собственик. Не казваш от къде ще взимаш колата, каква версия е и какви екстри има, но по възможност и направи диагностика в оторизиран сервиз. Ще дадеш някои лев, но ще имаш наблюдение какво ще купиш, а не какво вече си си купил!!!!
Успех в покупката, но избираи внимателно
Но нещата много зависят според това какво караш сега и как е поддържана колата от предния собственик. Не казваш от къде ще взимаш колата, каква версия е и какви екстри има, но по възможност и направи диагностика в оторизиран сервиз. Ще дадеш някои лев, но ще имаш наблюдение какво ще купиш, а не какво вече си си купил!!!!
Успех в покупката, но избираи внимателно

Последна промяна от joromnt на Нед 03 фев 2013 11:04, променено общо 1 път.
- bace_go6o
- Автомобил: lek
- Двигател: AFN 97
Колегата joromnt до някъде е прав! Нова кола ( над 2005г. ) си е нова, и естествено "по-качествена" .. Обаче не съм съгласен за двигателя
Ако е фокус да е RS ...
Шегувам се! ! ! Форда си е боклук и боклук ще си остане. Тръгнахме с един колега за морето по работа, със един от онези ванове, галакси май бяха, 2007, лачена, лачена .. Колегата я ползва като служебна. Казваше че много бил доволен, само гориво наливал ... На 125-я километър от София, посока Пловдив, това животно просто умря ... Върнахме го в Сф с пътна помощ, и до ден днешен колата гние някъде ...
Казвам ти пич, това нещо е като козата, не боледува, направо умира ! ! !

Шегувам се! ! ! Форда си е боклук и боклук ще си остане. Тръгнахме с един колега за морето по работа, със един от онези ванове, галакси май бяха, 2007, лачена, лачена .. Колегата я ползва като служебна. Казваше че много бил доволен, само гориво наливал ... На 125-я километър от София, посока Пловдив, това животно просто умря ... Върнахме го в Сф с пътна помощ, и до ден днешен колата гние някъде ...
bace_go6o написа: Върнахме го в Сф с пътна помощ, и до ден днешен колата гние някъде ...
Да, така и на един приятел Ford Mondeo-то, тръгна към село и колата там си остана, просто умря... Това са страшни боклуци, и 2010 да е, предпочитам 20 годишното поло, защото е Volkswagen!

- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Колега колата ако е читава няма да имаш проблеми с нея 

- vesellin
- Контакти:
Имам познат с по-стария фокус дизел. Сменил е дюзи и турбо. Но колата е 98г. Това с маховика малко ме притеснява. Все едно както при пасат 6 дюзите са като консуматив.
Някой ако има преки впечатления нека сподели.
Някой ако има преки впечатления нека сподели.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Мой колега кара Фокусник 4 години вече. За сега не се е оплакъл и декември месец му смени предницата....не му излезе скъпо 4 стотака с труд и части. От разхода е доволен, а и като ме вози си понавървяваше. И другото което искам да добавя е, че доста добре работеше мотора....тихичък и мъркащ. Зависи си като цяло кой кара колата....тия спорове са излишни...форд боклук, хонда не знам си какво, бмв трето....всичко се свежда до мърляча който я е карал последен колата....аз съм виждал сигурно 23741841 голфа за скрап ! Чак такъв сектант не съм, верно опелите ги мразя....амаа като се позамисли човек и му идват нещата 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Между "Мисля да сЪгреша" и "Мисля да сгреша" разликата не е голяма! По-добре дай снимка на колата, да я видиме обстойно и ще може по-лесно да се изказват колегите!
Всяка кола си има дефекти, просто трябва да попаднеш на запазена такава, и няма да повярваш, че може да изкара толкова години! Най-хубавата кола след новата е служебната, а след нея потдържаната!
Ако Форда е пазен си струва парите!
Имам много познати и колеги с Форд, тези които ги пазят и потдържат си ги карат още, а другите дето и маслото не проверяват, ходят с кракомобила!
Не се залъгвай от хорски моабети! Вземи това което ти харесва! Новото си е ново, няма значение от марката!
Но не бих дал 9 бона за пазат, при положение, че има други марки с по-нови автомобили за тези пари! Всеки има собствено виждане!
Всяка кола си има дефекти, просто трябва да попаднеш на запазена такава, и няма да повярваш, че може да изкара толкова години! Най-хубавата кола след новата е служебната, а след нея потдържаната!
Ако Форда е пазен си струва парите!
Имам много познати и колеги с Форд, тези които ги пазят и потдържат си ги карат още, а другите дето и маслото не проверяват, ходят с кракомобила!
Не се залъгвай от хорски моабети! Вземи това което ти харесва! Новото си е ново, няма значение от марката!
Но не бих дал 9 бона за пазат, при положение, че има други марки с по-нови автомобили за тези пари! Всеки има собствено виждане!

- vesellin
- Контакти:
Принципно съм се спрял на такава кола. Гледах между нея (цитирания двигател, а за купето сам си преценявам)и една Астра 1.7, но опел съм имал и бях разочарован от предишния и собственик. Защото моторите по технически характеристики са икономични, а аз карам почти изцяло в града, а тази кола дето я имам едва ли може да се нарече икономична, макар и с газов инжекцион.
И все пак старото БМВ си остава като втора кола, освен ако някой не го купи
И все пак старото БМВ си остава като втора кола, освен ако някой не го купи
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”