Почнете да плюете и тях, бъдете креативни.
Но избийте си от главите, че Volkswagen е нещо в повече от другите производители.

hooligan_sk написа:Какво общо имат старите ескорти, мондео и тн. кенефи с Фокус 2ра генерация 1,6тдци???![]()
![]()
![]()
Кралю Ричарде, би ли споделил кой твой приятел е оставил Фокус 2 в моргата и каква е била причината??
Daniel Kuntov написа:Колега колата ако е читава няма да имаш проблеми с нея
когато една кола не се оплаква, значи просто ти "крои клопка", не знаеш къде и кога ще "клекне" 
lion_heart002 написа:hooligan_sk написа:И аз съм на мнение,че масово собственика си е виновен,форд не са толкова лоши коли,просто най-малко носят на бой!
10 години бащата имаше Ескор 91 година 1.8 дизел
За тези години никакъв проблем. Абсолютно никакъв ! Само един път си беше изгубила тоците. Иначе окочване двигател каквото са сетите никакъв проблем. Супер железен автомобил. Зимата палеше лесно. Само имаше ръжда... Много ми липсва ,но стана фаул миналото лято имаше още 5000 до смяна на ангренаж и казах на бащата да го сменим п- рано да не стане нещо , съгласи се , но реши да отиде на почивка и на пътя към златните ходих да го дърпам с вентото :D :D :D Болеше ме сърцето ,защото можеше да изкара много години още... И щото беше изгнила я хвърлихме на вторака :) И няма да си кривя душата имам познати с фордове те не могат да се похвалят както аз... Явно нашия форд наистина беше читав , но няма как да разбереш преди да купиш ;) И онез клипове за непаленето са пълни глупости.... КАкво няма ли VW - та дето не палят ? 1.8 TDCI съм палил зимата много лесто си палеше... Всичко опира до самата кола :)
vinixxx написа:много хора в тоя форум яростно отказват да приемат че форд,опел и фв са в един пазарен сегмент(работна кола),което е детинско

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта