Нека бъдем добри и за други деца

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Нека бъдем добри и за други деца

Мнениеот dready » Пон 20 ное 2006 19:29

По повод на тези мнения ,личния ми разговор с Роси и още няколко човека от клуба мисля ,че може да се организира едно посещение на друг дом (този който се спомена ,че бил в окаяно състояние) преди празниците.Всичко е много хубаво ,направихме едно голямо добро ,но за мащабите на България е капка в морето.Помислете колко още деца мечтаят да ги посетим.Нека да не живеем с спомените от това посещение ,а да организираме поредното.Този път ако трябва и мач ще откажа ,но ще съм с вас :)

landwarrior написа:надявам се че ще се организира подобно мероприятие и за новогодишните празници !!! :D

vesellin написа::обичам ви
ако за коледа правим нещо подобно, пак ще взема участие, но се надявам този път да дойда и аз. Ако не успея с кола ще си хвана автобус.

musura написа:Предлагам още от сега да се помисли за някаква коледна акция :idea:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пон 20 ное 2006 19:51

аз съм на линия :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 20 ное 2006 19:51

и аз

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 20 ное 2006 19:53

по коледа всичко куцо и сакато политик или каъвто там боклук се сеща да се прави на човечен/милосърден. коледата спокойно можеме да я пропуснеме-важното е да се сетиме в друг, обикновен ден-тогава на никой не му пука за децата!

Последна промяна от vaskoto1 на Пон 20 ное 2006 19:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Пон 20 ное 2006 19:53

Да за коледа ще стане добре и аз съм с ваз.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 20 ное 2006 19:55

vaskoto1 написа:по коледа всичко куцо и сакато политик или каъвто там боклук се сеща да се прави на човечен/милосърден. коледата спокойно можеме да я пропуснеме-важното е да се сетиме в друг, обикновен ден-тогава на никой не му пука за децата!

Май Ваското е прав иначе винаги съм на линия.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 20 ное 2006 19:58

vaskoto1 написа:по коледа всичко куцо и сакато политик или каъвто там боклук се сеща да се прави на човечен/милосърден. коледата спокойно можеме да я пропуснеме-важното е да се сетиме в друг, обикновен ден-тогава на никой не му пука за децата!

И аз така мисля. По коледа всички се сещат да правят благотворителност. Големите фирми приключват годината и правят дарения. През другото време според мен ще е по-полезно. Все пак тия деца не живеят само по коледа!

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пон 20 ное 2006 19:59

Гледах откъса от БТВ браво на вас колеги! :да: :applause:

Давайте предложения кой дом ще се посети другия път и ще се опитам и аз да дойда!

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Пон 20 ное 2006 20:06

Като идея само, ако за коледата отпадне може да го направим януари или февруари. Тогава са доста тежки и студени месеци и ще сме от полза.

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Пон 20 ное 2006 21:21

Нека изчакаме след коледа. Дано не се охарчим много по празниците (но винаги става така). Според мен добре е към средата или края на Януари (ако не е по коледните празници).
Трябва да се разбере кой дом е с най голяма нужда(естествено всички имат нужда, но някои са в окаяно състояние :( ).
Нека бъдем добри без значение в кои дни!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 20 ное 2006 22:53

много бързо става
мисля януари е по-добре
защото пак трябва организация колко деца колко стаи от какво имат нужда и т.н.
защото най-лесно е да се съберът пари но не всичко е в парите...

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 20 ное 2006 23:03

Бях писал в другата тема за дома в гр. Белоградчик. По Коледа ще съм там и ще направя снимки. Само за инфо - няма нищо общо с дома в Благоевград - доста по окаян е. Говорих и с други колеги които бяха в неделя в Благоевград - на драго сърце приеха идеята. Но предлагам цялата работа да се състои някъде март - април месец - повече време за по-добра подготовка, по-хубаво време да ви покажа Белоградчишките скали, Магурата, Рабишкото езеро и т.н. Та, очаквайте в най-скоро време снимки и актуална информация от какво най-много има нужда дома.

Поздрави! :)

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 20 ное 2006 23:07

ПОДКРЕПЯМ !

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 20 ное 2006 23:52

didoriginal написа:Бях писал в другата тема за дома в гр. Белоградчик. По Коледа ще съм там и ще направя снимки. Само за инфо - няма нищо общо с дома в Благоевград - доста по окаян е. Говорих и с други колеги които бяха в неделя в Благоевград - на драго сърце приеха идеята. Но предлагам цялата работа да се състои някъде март - април месец - повече време за по-добра подготовка, по-хубаво време да ви покажа Белоградчишките скали, Магурата, Рабишкото езеро и т.н. Та, очаквайте в най-скоро време снимки и актуална информация от какво най-много има нужда дома.

Поздрави! :)

Това е страшна идея,а тъкмо ще видя стари приятели от там,между другото там съм роден и израснал,градът ми е доста познат,а и забележителностите,който са много много красиви :wink: :patriot :kef:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 20 ное 2006 23:53

таман ще загреят и колите, че до Благоевград.. таман отвори термостата, и требеше да спираме ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”