Здравейте,
нов съм, съжалявам, ако съм объркал раздела !
Тъй като реших да взимам Passat b5.5 1.9tdi, искам да попитам мога ли да намеря що годе читав за 6000-7000лв. максимум ?
Знам, че е до късмет, но все пак !
Passat b5.5, за колко пари ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Passat b5.5, за колко пари ?
Ползвай търсачката. Има няколко такива теми. По-скоро можеш да вземеш някой кош за 6-7000, отколкото читав. Или някоя закърпена тоталка 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Безкомпромисно мнение,както винаги
+1

+1
Е добре, сега какво излиза, че ако нямам 10 000лв. не мога да си зема нищо читаво, ако въобще има такова 2-ра ръка ?!
Тъкмо вкам намерих колата и вие ми разбихте детските мечти !
Тъкмо вкам намерих колата и вие ми разбихте детските мечти !

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Можеш да намериш колега. Откровено въпроса ти е по-скоро риторичен за мен. Поредната тема, в която ще се разгори спора скъпото гарантира ли добро състояние и съответно по-ниската цена обратното.
Миналата година, в началото на лятото един човек, който беше в сервиза при zfa продаваше Б 5.5 комби за 6 хил., защото имаше нужда от пари, за да покрие някакви разходи. Колата си беше със запазено купе(боя), много запазен салон, добра стойка на окачването, добри зимни гуми, като "-" имаше проблем с уплътнения по климатичната система, защото по спомен Стефан каза, че идва всяка година за допълване на фреон.
Миналата година, в началото на лятото един човек, който беше в сервиза при zfa продаваше Б 5.5 комби за 6 хил., защото имаше нужда от пари, за да покрие някакви разходи. Колата си беше със запазено купе(боя), много запазен салон, добра стойка на окачването, добри зимни гуми, като "-" имаше проблем с уплътнения по климатичната система, защото по спомен Стефан каза, че идва всяка година за допълване на фреон.
Последна промяна от Dpop на Нед 03 фев 2013 22:38, променено общо 1 път.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, ако обърнеш повече внимание на поста ми ще видиш, че съм ползвал израза "по-скоро". Т.е. в общия случай колата няма да е на ниво, което не значи, че не може да се намери от някой на зор за тези пари, както си дал пример ти. Визирах общия случай, а не изключенията 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Така е редно, за да не остава колегата с погрешно впечатление.
Мога да дам и друг пример. Вчера се срещнах с мой роднина, на който му предлагат да закупи от фирмата, в която работи пасат от края на 2006 г. - Б6 2.0 TDI автоматик, с кожен салон(напа), подгрев на седалките, двузонов климатр. и т.н. сервизно поддържан за 8 хил. Просто при тях след 5-та г. на експлоатация се мисли за подмяна на служебните автомобили.
Търсне му е майката viewtopic.php?f=44&t=368202&hilit=B+5.5+TDI
Мога да дам и друг пример. Вчера се срещнах с мой роднина, на който му предлагат да закупи от фирмата, в която работи пасат от края на 2006 г. - Б6 2.0 TDI автоматик, с кожен салон(напа), подгрев на седалките, двузонов климатр. и т.н. сервизно поддържан за 8 хил. Просто при тях след 5-та г. на експлоатация се мисли за подмяна на служебните автомобили.

Мерси за мненията! Т
То че ще се прави нещо ще се прави, на каквато и да е кола, явно трябва да пообиколя и дано попдна на читава !
То че ще се прави нещо ще се прави, на каквато и да е кола, явно трябва да пообиколя и дано попдна на читава !
- Viksata_55
- Автомобил: Passat b5
- Двигател: AFN 1.9 110ps
За тези пари, можеш да си купиш б5 в много добро състояние ! 

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Случайно видях на улицата колата от линка който е дал колегата Dpop. Само от любопитство я огледах, изглеждаше ми много добре. Сега някой ще каже "да,ама е 100 к.с." Е,да толкова е. Не може и онова до края и душата в рая.
За да отговоря на колегата-да, може да се намери, само че трябва да си готов на някои компромиси.
За да отговоря на колегата-да, може да се намери, само че трябва да си готов на някои компромиси.
В този ред на мисли, поддръжката на двигателя 116 и 131 коня еднаква ли е като пари ?
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
С пресни впечатления от търсене точно на такъв автомобил, мога да кажа, че ако не държиш на определен двигател и определени екстри за тези пари има доста читави автомобили (гледал съм само дизели). Първият, който се сещам е в с.Труд (Пловдив) 101 к.с, много запазен автомобил с една купчина сервизни документи от Германия, километри не съм гледал (по обясними причини)беше обявен на 6500лв.
Аз се спрях на 1.9 TDI 4motion със всички екстри, без кожа за 7800лв.
Аз се спрях на 1.9 TDI 4motion със всички екстри, без кожа за 7800лв.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
hertzz написа:В този ред на мисли, поддръжката на двигателя 116 и 131 коня еднаква ли е като пари ?
Еднаква е
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако искаш, заповядай да видиш моя - не претендирам, че е перфектен, но поне ще добиеш представа за пасат 5.5 на реални 177 000, та после като гледаш тия по автокъщите (те са по 121-123 хиляди) да можеш да си направиш сравнение...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”