ороблем с хидравликата след смяна на обтяжна ролка
ороблем с хидравликата след смяна на обтяжна ролка
Здравйте колеги,наскоро смених астричката за голф 4,1.9,ASV надявайки се да не трябва да научавам в подробности и анатомията на WV.Обаче...явно се започва.Та бях я вкарал да и сменят нещо на предните гуми,не знам дали тампони,носачи или шарнири...доста съм зле с колите.Освен това обтяжната ролка(дето е с пружина) беше цялата омаслена и за да не накапе ремака ми я смениха и нея.ОБАЧЕ след като си я взех забелязах,че при почти пълен ляв завой тръгвам и волана вместо да поиска да се върне в изходно положение и да изправи гумите-напротив дори си дозавива до край.Почти същото се повтаря и при десен завой,но тогава воланът се изправя сам малко на пресекулки все едно му е трудно като го пусна.Всичко това на 1ва предавка.На 2ра предавка всичко е нормално,со съответна там и скороста е малко по висока и воланът няма проблем да с връщането.Не съм забелязал трудности при самото вартене с раце.Та колеги,дали това няма нещо общо с обтягането на ремака?Бих проверил хидравличнате течност ако знаех каде да я търся.Въобще...какво може да е?
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ороблем с хидравликата след смяна на обтяжна ролка
Колега отиде да ти регулират предницата и всичко ще се оправи.
Точно това е което мисля да направя в понеделник и ще пиша за резултата.А до тогава колегата aradovanov ми гарантира спокоен сън за което съм му много благодарен!!!
Ми...реглаж на предницата и колата е бетон.Дори не съм и озаглавил темата правилно,понеже обтяжната ролка няма нищо общо в случая,ама нали съм "разбирач"...Та мерси още веднъж на колегата aradovanov!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”