Golf 1.8mi Без номер на двигателя.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Golf 1.8mi Без номер на двигателя.
Няма да отваряш главата,а капака на клапаните.Ако ти омазнява от там по главата тъкмо ще го оправиш,гарнитурата струва 8 лв./според колегата/.
- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
А пък за по лесно дръпни се с някой дето знае ,че му е 90 коня и виж :D

-
- Автомобил: Golf 3 1.8mi
- Двигател: ADZ 97
van_hellish написа:Здравейте колеги.Бартеросах си пасата за голф 3-ка комби 1.8 но на талона е записан без номер ...
На този талон само това ли пише? До сега на талоните на всичките ни коли си пише и колко KW e.
-
- Автомобил: Golf 3 joker variant
- Двигател: abs or aam 97
Пише 55кв но ако на това разчитам, кой нормален човек ако може да си пише колата 75 коня ще си я пише 90.Имах фиат типо преди време 1.4, беше писан 68 коня.Гледах за техните двигатели 1.4 имаха 69,72 и 78 и по серийният номер излезе ,че е 78 версията.Та вече на талони не вярвам.На един познат Ланчата е писана 105 а е 130 +.47мм ми е колектора.Голям филм.За капака на главата, нямам грам инструменти в къщи а съм в малък град , трябва да я оставя на някой да седи 2 дена докато се сети да я погледне а аз всеки ден съм на работа.Явно трябва да приема ,че е 75 коня и да се радвам колко много бяга за 75, щото кажи речи се движи като пасата ми който беше 115.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми,тъй де,я си карай колата,това с "конете" го остави до изясняване....аз като изобщо не знам за какво иде реч при "корееца"...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какви инструменти бе човек,трябва ти камък 10 ,може и гаечно ключе от левчето,парцал и разредител - да изчистиш капака нова гарнитура и ако е коркова 2 гр грес да я намажеш преди монтажа,ако е гумена се слага на сухо - никакви силикони и тем подобни.Упражнението отнема 30 минути максимум ако се мота човек
Ако не ти се занимава вече е друга бира...
За вървенето,много е субективно,лятото правих абс на едно венто с мотор ААМ и при финалното кръгче ми се стори че върви повече от моя пасат.Че е по леко с 150 кила е вярно ама пасата е с 15 коня повече

Ако не ти се занимава вече е друга бира...
За вървенето,много е субективно,лятото правих абс на едно венто с мотор ААМ и при финалното кръгче ми се стори че върви повече от моя пасат.Че е по леко с 150 кила е вярно ама пасата е с 15 коня повече

- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
Вдигаш мокета в багажника и някъде около резервната гума има лепенка с Кода на мотора, кода на боята и така на татък по кода на мотора ще разбереш какъв е двигателя :)
- Iezekil
От една страна 75 коня с дълга кутия да е пъргав....ми се струва нереално.Пробвай да изтъркаш малко блока в дясно,може да се появят поне букви.
От друга страна да се прави шашма 90 коня да се пишат 75 ми се вижда нерентабилно.За 100+ коня е различно.Моя данък на 90 коня е 20 лв.,кво да правя шашми за 5лв.?
Най-доброто решение за сега е на градския,купуваш или взимаш на заем ключе 10 и гумена гарнитура и махаш капака.Работа за 20 минути.
От друга страна да се прави шашма 90 коня да се пишат 75 ми се вижда нерентабилно.За 100+ коня е различно.Моя данък на 90 коня е 20 лв.,кво да правя шашми за 5лв.?
Най-доброто решение за сега е на градския,купуваш или взимаш на заем ключе 10 и гумена гарнитура и махаш капака.Работа за 20 минути.
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
А в багажника нямаш ли табела с инфото за автомобила - сега видях, че това е писано вече
Ако приемем, че двигателя е оригинален /колата така е излезнала от завода/, на тази табела трябва да имаш кода на мотора.
Другия вариант е по VIN номера.

Ако приемем, че двигателя е оригинален /колата така е излезнала от завода/, на тази табела трябва да имаш кода на мотора.
Другия вариант е по VIN номера.
-
- Автомобил: Golf 3 joker variant
- Двигател: abs or aam 97
вин номера съм го дал в едното си мнение, ако някой знае каде да го провери ще се радвам.Нямам номер в багажника, от няколко дни съм си изкарал мокерите за да ги пера и съм оглеждал много пъти, няма нищо.Интересното е ,че пича от който го взех, а е приятел и комшия каза че е 90 коня.Един приятел,чийто баща оправя токове по колите и е правил моята също казва че е 90.Някой може ли да ми покаже каде трябва да е серйният номер на двигател като моят за да изчистя мястото, поне някоя буква в началото да изкочи и ще ми реши дилемата.Ако и така нестане може и да му сваля капака на главата.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тялото на моното не е ли различно? Погледни на твоето какъв номер има на корпуса.
- Iezekil
Под тялото на тройника е,в ляво точно под втората свещ.Има оформено гладко място на блока,на него!
Последна промяна от Iezekil на Сря 06 фев 2013 14:18, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”