глобавят за затъмнени стъкла???
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Re: глобавят за затъмнени стъкла???
То за нас е забранено фолиото на предните стъкла,но в Събота ходих до Перник да гледам кукерите и видях две патрулки спряни една до друга на които предните и задните стъкла бяха затъмнени с 100% фолио исках да ги снимам но двама от зверовете бяха до колите и се отказах 

- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Това е криминална полиция.Не са си го направили от газарлък.Не е хубаво да се вижда кой е в колата и кой се вози.Някой са под прикритие.Лично съм се возил в такава и доста си понавървява.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така - за тях законът не важи. Ако на мен ми се налага да превозвам нещо тайно, може ли и аз да си затъмня и предните стъкла? Ако това ми е работата?
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Така като ти гледам колата надали ако тръгнеш да криеш нещо ще го сложиш на предната седалка ;]
Това за мене да си затъмниш предните стъкла (особено с фолио за 5лв) е пълна селтащина, с и без извинение... И патрулките все пак не се водят "обикновени" коли, че да се сравнявате с тях, на всички ни е ясно как седят нещата...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето го поредния, който смята, че милиционерите са над закона. 

myrshavija написа:Ето го поредния, който смята, че милиционерите са над закона.
Виж какво съм написал:
всички ни е ясно как седят нещата...
това ще рече, че дори да не спазват някои правила, няма кой да ги накаже, за жалост. И да, патрулката може да избягва някои закони в определени ситуации, които ти не можеш с личния автомобил.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
myrshavija написа:Точно така - за тях законът не важи. Ако на мен ми се налага да превозвам нещо тайно, може ли и аз да си затъмня и предните стъкла? Ако това ми е работата?
Ами прочети го тоя закон да видиш за кого важи. Правиш аудито инкасо автомобил и си ти.

gamble написа:...Случих се да ме провери някакъв началник и ме накара да ги скъсамВсички мене ме гледаха. И тогава ми каза, че са тотално забранени, а дори и да има затъмняване, трябва да е с 85% пропускливост на светлина, за да може когато се доближи служител на реда, да може вижда кой и какво има на задните седалки....
В Гърция официално са забранени тъмните стъкла след случай, в който е застрелян полицай ...преди години. Гърците ест умират да спазват точно тоя закон де. Мисля, че началникът е прекалил с узото

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Щом ще се движите по улиците е задължително да сте запознати със Закона за движение по пътищата. Там пише кое е разрешено и кое не.