голф4 1.6 бензин 99г. не ми влиза първа скорост
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф4 1.6 бензин 99г. не ми влиза първа скорост
искам да питам,не ми влиза парва скорост, или мн трудни или изобшто сега трагвам на втора.какво да правя.за голф4 1.6 бензин 99г.
- wargod
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1600 AKL - 2000
Re: голф4 1.6 бензин 99г. не ми влиза първа скорост
Има много писано във форума по този въпрос. Всеизвестно е, че на 4ките с DUU скоростни кутии се появява такъв проблем. Провери дали ти е такава скоростната кутия и използвай търсачката. Провери си също и маслото!
EDIT: Ето тук можеш да видиш списък с теми свързани с подобен проблем. Успех!
EDIT: Ето тук можеш да видиш списък с теми свързани с подобен проблем. Успех!
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Добре дошъл в клуба на "не влиза първа скорост всеки път", членството е безплатно 

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, не влизането на първа скорост няма нищо, ама нищо общо с цитирания проблем с нитовете на диференциала на кутия DUU.
Друг е въпроса, че се проявява при всички видове скоростни кутии, дори и при тези, на които управлението е с жила.
Недейте така, чели недочели, знаещи, незнаещи да хвърляте колегите в грешни диагнози, защото лекуването на някой проблем по метода на изключването обикновено струва доста пари.
Друг е въпроса, че се проявява при всички видове скоростни кутии, дори и при тези, на които управлението е с жила.
Недейте така, чели недочели, знаещи, незнаещи да хвърляте колегите в грешни диагнози, защото лекуването на някой проблем по метода на изключването обикновено струва доста пари.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
pedalchobaba написа:Колеги, не влизането на първа скорост няма нищо, ама нищо общо с цитирания проблем с нитовете на диференциала на кутия DUU.
Точно така, проблема с 1вата скорост го има на всякакви кутии и често се решава с малко човъркане на избирача.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”