проблем с голф 4 .....ел.стъкла и ел.огледала
проблем с голф 4 .....ел.стъкла и ел.огледала
здравейте колеги имам проблем с ел.стъклата на голф 4 и ел.огледалата??? проблема е такъв че ме удариха и ми се наложи да сменям лявата предна врата извадих си всичко от нея и го прехвърлих на новата и сега неми работят стъклата и огледалата вси4ки букси са закачени както и няма изгорял бушон просто няма никакъв признак на живот ток идва за6тото работи копчето което заключва вратите отвътре затова ви пиша ако на някои му се е случвало същото или подобно нещо нека каже как да го оправя пробвах с откачване на акумулатора и нищо.моля за помощ благодаря ви предварително.колата е 2003 г 4 бр. ел стъкла.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Re: проблем с голф 4 .....ел.стъкла и ел.огледала
Някоя маса или общ + го няма ... првери окабелявнаето на ново.
някой не е има подобен проблем направо полудях вече разглобих вратата оголих кабелите до самата букса и ги замерих на всички идва ток един е маса и един е за самото осветление на копчетата и нищо не се случва прозорците и огледалата не работят само лапата на кората и колона и заключването което е на копче нищо друго какво да правя не знам ????
- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
колега провери за някакъв скрит бушон, който е общ, защото и аз така като свалях да затъмнявам стъклата на едно приятелче и после няма ток, и той я откарал на някакъв майстор, който се поровил и намерил някакъв бушон който бил изгорял и всичко си тръгнало, но незнам къде се намира този бушон а колата беше пасат В5
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”