leavon написа:Милославе, Милославе...
Пиши по-често, че да виждаме аватара...
Ще ти го пратя бе колага

koskoboy написа:Съни, съжалявам за случилото се
Имам резервен комплект Бош, ако искаш можеш да ги вземеш, докато решиш да купиш други?
vasstop написа:Аз също имам един комплект бош втора употреба, но става за временно ползване.
Ако искаш пиши да го взема в колата с мен.
CellNet ™ написа:bufka мери си приказките, като не си наясно със ситуацията, винаги се съобразявам къде паркирам![]()
buFka написа:CellNet ™ написа:bufka мери си приказките, като не си наясно със ситуацията, винаги се съобразявам къде паркирам![]()
Сега остава да ми кажеш и кога да хода до кенеф, все пак за действията си отговарям аз или бъркам. Ако ме пипнеш как ти спускам гумата ела и ме нашамаросай едно хубаво. Тротоара е за пешеходците, колите там нямат място....
(3) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) Допуска се спиране за престой и паркиране на
моторни превозни средства с допустима максимална маса до 2,5 тона върху тротоарите,
успоредно на оста на пътя, ако откъм страната на сградите остава разстояние най-малко 2
метра за преминаване на пешеходци.
Станислав написа:Да, ама колко тротоари след като спре колата имат останали още 2 метра???
The ReD One написа:Колеги sorry, че спамя темата но сутринта си намерих пасатчо одраскан с ключ или нещо остро и от двете страни:(напрово ми се дорева:(нз какви хора има, но харската злаба и простотия няма граници!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта