съвет за карбоново фолио
-
- Автомобил: VW turan 105 tdi
- Двигател: bls 2009
съвет за карбоново фолио
Искам да си залепя карбоново фолио на предния капак,защото по тези пътища (нали знаете) се очука боята.От къде мога да си го поръчам,и как да го залепя и колко пари ще ми излезе?благодаря ви от сега!
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: съвет за карбоново фолио
Доста селско е това карбоновото фолио-лично,но и на много хора вече мнение.Не знам защо,но малко хора се оплакват,че заради пътищата им се дере боята,камъчета ги очукват и т.н.Познавам доста хора,които карат по 150-200км на ден и нямат такива проблеми.
Вече си мисля,дали не го използват някои като оправдание за това карбоново фолио
Вече си мисля,дали не го използват някои като оправдание за това карбоново фолио

- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Няма смисъл от тва фолио,освен ако нямаш сериозен проблем с главата ,бих казал да не го слагаш.Ако си пребоядисаш капака ще ти излезне около 100-150 лв,фолиото околко 30-50 лв.Боята ще изкара докато е жива колата,а фолиото не повече от 2 години.
Читаво фолио 3М Ди-Нок примерно излиза доста повечко от 30-50лв, ако искаш да покриеш цял капак с него :) С евтино фолио е нормално да не изкара много. И аз мисля, че е малко селско това с карбоновото фолио, особено като почнаха всички да го слагат къде ли не...
-
колата е черна металик не смятам че ще изглежда( циганско ) както си го казваме!едно боядисване е около 200 лева а със фолиото ще ми излезе по евтино,ама не знам като се залепи дали няма да се отлепи след време?
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Lenks написа:Читаво фолио 3М Ди-Нок примерно излиза доста повечко от 30-50лв, ако искаш да покриеш цял капак с него :) С евтино фолио е нормално да не изкара много. И аз мисля, че е малко селско това с карбоновото фолио, особено като почнаха всички да го слагат къде ли не...
Да с хубаво фолио едно 200 лева ще излезне поне,аз споменавах за наи евтиното
- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
Виж това колега:http://www.miro-folio.com/
Дори да си го купиш и залепиш сам, пак ще ти излезе към 150-170 лв., ако искаш да ти изкара дълго време. На мен не ми е циганско, ама повече се праши от боята. И ще имаш лъскава черна кола със сивкав капак. С обикновени фолиа не рискувай, също така, и ако ръкунки са ти в гъзунки, защото фолиата имат свойството да се разлепват, освен да се лепят и да не стане
Лепенето на фолиа е прецизна работа...
Дори да си го купиш и залепиш сам, пак ще ти излезе към 150-170 лв., ако искаш да ти изкара дълго време. На мен не ми е циганско, ама повече се праши от боята. И ще имаш лъскава черна кола със сивкав капак. С обикновени фолиа не рискувай, също така, и ако ръкунки са ти в гъзунки, защото фолиата имат свойството да се разлепват, освен да се лепят и да не стане

Един колега има на предния капак такова фолио. Да ме прощават феновете на това деиствие, но не е практично според мен. Изглежда постоянно прашно и на фона на някаква супер обикновена кола стои като подарено.
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
И за мен е селско, но лично мнение.. като ще правиш нещо го направи като хората и си вземи скъпо фолио поне да изкара дълго..
Хубаво е и да се лакира след като се покрие с фолио, щом си говорим за това как се прави правилно ;) Eто как изглежда истински елемент от карбон, снимката съм я правил аз, това е Ламборгини...

-
много хубаво изглежда еввала ако си го правил ти,пък за първи път чувам да се лакира като се залепи!ще имали ефект от това всичкото залепване може и лакиране(камъчетата нямали да го начукат)щото при мене се получи така на боята
Последна промяна от shenko1 на Чет 07 фев 2013 21:29, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”