dimitarpetrov написа: сутрешна урина при пълнолуние от русокоса 25 годишна девственица с 1 око и т.н.
От тази тема viewtopic.php?f=22&t=366622&start=15
dimitarpetrov написа: сутрешна урина при пълнолуние от русокоса 25 годишна девственица с 1 око и т.н.
Wrofeel_VR6 написа:Браво, продължавай напред колега :да: !
Ако искаш огледала с мигач си вземи от Golf 3.5 Cabrio или от Mk4 :) .
В Ниссана на дядо ми случайно намерих в скоростана кутия златен пръстен.
hooligans написа:И най-лесно може да видиш мекио в снимка качена от теб![]()
![]()
....за двоврат без лук голф ...
Визията, която създава обаче е уникална.
доста добра причина, да си го сложиш
gogito1 написа:циферблатите които търся колега са като тези от снимката ,за табло с борд конпутар
gogo369 написа:абе тук в този форум само глупаци ли има или абуригенипитам за нещо конкретно ако не знаеш по добре неотговаряи маимун
Gazaro_wow написа:Колега най-лесния начин да прегледаш сайта, да го настройваш ако ползваш някаква готова система или нещо друго е да инсталираш една програма на твоето ПЦ (в момента не мога да се сетя как и беше името)
Милослав написа:Тази фиеста, в моите очи е съвременната голф 2-ка. Има климатик и предни ел стъкла. Здрава е като камък и е пластмасова.
Book написа:уважаеми на всички !! :(
ако намериш на колата,че надявам ви да се обади и трябва да не е чакате.моля ви да ни помогни да намерите на колата със сив металик пасат 5 1.9 тди 2001г. PB 3873PH моля ви да се обади:0884150380 или 112!! http://prikachi.com/images.php?images/177/5822177X.jpg :( :( :(
Geleto написа::aaaaa![]()
![]()
Book написа:уважаеми на всички !! :(
ако намериш на колата,че надявам ви да се обади и трябва да не е чакате.моля ви да ни помогни да намерите на колата със сив металик пасат 5 1.9 тди 2001г. PB 3873PH моля ви да се обади:0884150380 или 112!! http://prikachi.com/images.php?images/177/5822177X.jpg :( :( :(
rabotnika написа:morfei1 написа:значи, общо взето ако трябва да обобщим инфото до момента - ексПлузив е фешън думичка и ниШто поЙчииии, което ме навежда на мисълта "Нимоааа поЙчииии"
Накрая всичко зависи до това колко е дълбок джоба, и колко е луд собственика
а мен ме навежда на мисълта "ти що не вземеш да се прегледаш"????
tony78 написа:Някой знае ли, как се сменя крушката на късите на Голф 3. Става въпрос за левият фар двусекционен, че нищо не можах да намеря с търсачката и ме е страх да не счупя нещо.
blinder написа:Като за начало пиеш една виагра с пълна чаша(200 мл.) вода !
Отиваш при колата, отваряш вратата и под таблото в лявата му част има една ръчка, която трябва да издърпаш, ще се чуе освобождаването на капака.Отваряш капака и заставаш пред фара.
Там ще видиш една черна капачка, на която има 2 щипки.Отващяш щипките и изваждаш капака на фара.
Махаш буксата която е мушната в крушката.
След това освобождаваш телчето, което дърши крушката и я вадиш.
Нагласяш си една крушка Н1, която НЕ ПИПАШ с пръсти за стъклената част и по обратния ред приключваш работа.
Ако не се справиш, отиваш в близката бензиностанция "Йоана" и те ще ти сменят крушката.
Ivailo написа:...Оооо да, аз понеже 6 години карам гоуфа си с ВН регистрация в СОФИЯ ти казвам, че на ден по 8 пъти ме спират, гоуфа го разколачват на съставни части, а мен ми правят обиск и на дебелото черво :063: Говориш пълни глупости, които си чул в кръчмата!....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта