неработещ климатроник голф 4
-
- Автомобил: vw golf 4 1.8 20v
- Двигател: agn 1999
неработещ климатроник голф 4
Здравейте колеги имам следният проблем със климатроника колата е голф 4 код на мотора AGN.Проблема е че климатроника спря да работи първо му изчезна външната темперетура на дисплея. После осветлението никой във Плевен не можа да реши проблема накрая един телевизионен техник го управи само че сега не може да се регулира яркоста.Проблема е че не духа студено духа но вкарва въздух само от вън не студен оборотите не се променят мотора не се товари. Смених датчика за външна темперетура нищо пак не показва на дисплея бушоните ги проверих заредих го със газ пак същото топло духа компресора не го чувам да работи дали е от него.Направих тест на климатроника и ми излязоха следните грешки 0332Тemperature Sensor/Evapotor,04FA Reciculation Flap Servo Motor,538 CAN-Bus,510 Tempereture Sensor-Dash Vent.Някой знае ли какво означават благодаря предварително.
- noriac
- Автомобил: Seat Leon 1.9 TDI - 110 hp AHF
- Двигател: 2000
Re: неработещ климатроник голф 4
elin1010 написа:Здравейте колеги имам следният проблем със климатроника колата е голф 4 код на мотора AGN.Проблема е че климатроника спря да работи първо му изчезна външната темперетура на дисплея. После осветлението никой във Плевен не можа да реши проблема накрая един телевизионен техник го управи само че сега не може да се регулира яркоста.Проблема е че не духа студено духа но вкарва въздух само от вън не студен оборотите не се променят мотора не се товари. Смених датчика за външна темперетура нищо пак не показва на дисплея бушоните ги проверих заредих го със газ пак същото топло духа компресора не го чувам да работи дали е от него.Направих тест на климатроника и ми излязоха следните грешки 0332Тemperature Sensor/Evapotor,04FA Reciculation Flap Servo Motor,538 CAN-Bus,510 Tempereture Sensor-Dash Vent.Някой знае ли какво означават благодаря предварително.
Имах подобен проблем, взех тука от форума от друг голф климатроник и всичко беше наред, и аз си мислих 1-вия път да не е нещо от компресора но се оказа самото управление на климатроника. Цената само на управлението е около 40-50 лева, тук от форума има доста голфове на части така че можеш да вземеш един, ако искаш обаче преди това вземи отнякъде само за проба ;)
Поздрави !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”