Дразнещ проблем с PIONEER MVH-1400UB
Дразнещ проблем с PIONEER MVH-1400UB
Имам този великолепен плеър в чудесния си голф 4, страхотен звук но след като махна ключа от контакта губи всички настройки. Като запаля колата иска първоначални настройки, не помни станциите на радиото и това почва много да ме дразни. Аз съм ГО монтирал (свързах двете букси ;) ) и бих искал да ме упътите някъде в столицата да ми погледнат майсторлъка (и нещо не можах да го набутам съвсем докрая... ) преди да ходя да се излагам в Технополис с гаранционната карта в ръка. Благодаря!

Re: Дразнещ проблем с PIONEER MVH-1400UB
Преди това радио, какво е свирило на негово място? И то ли е забравяло така?
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Значи сд-то би трябвало да има жълт и червен кабел който се откачат просто ги размени единия червен с единия жълт и другия червен с другия жълт и си готов..
П.с Би трябвало така да изглежда отзад http://www.ars24.com/images/product_ima ... WARE_2.png
П.с Би трябвало така да изглежда отзад http://www.ars24.com/images/product_ima ... WARE_2.png
Радиото се захранва с два кабела , червен които поддържа паметта и жълт за основната му работа, Червеният се свързва към постоянен плюс от акумулатора, а жълтия към плюс от контактния ключ.
Благодаря за мненията.
Наистина ли не се сещате някъде, където могат да ми го монтират като хората? Нещо не мога да го набутам докрая, много кабели, много чудо.
Наистина ли не се сещате някъде, където могат да ми го монтират като хората? Нещо не мога да го набутам докрая, много кабели, много чудо.

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Явно не е монтиран както трябва колега, аз съм със същия и работи дори на без контакт и си помни всичко, свири ми перфектно с iPod Classic 30 GB (които се свалят естествено вечер де
) - звука е много по-добър от предишното ми CD Panasonic пак с Mosfet 4x50W със CD в него... 
) - звука е много по-добър от предишното ми CD Panasonic пак с Mosfet 4x50W със CD в него... 
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
flipbeat написа:Благодаря за мненията.
Утре ако си свободен заповядай да ти го монтирам както трябва. Ако имаш интерес пиши на лични, пари няма да ти взема.
-
djaiwan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега просто си вържи двата+ на СД на едно с постояния + към акумолатора и нема да имаш грижи
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Никой не дал точния отговор на питането. Ако свърже/и или с мост/ 2-та +са най-вероятно ще настъпи хаус в колата като: неработещи стъкла, плафони и т.н.
Най-добрият начин е да срежеш жълтата жица близо до букса/тя напрактика ти причинява неудобството/ и да я уплетеш за червената. Изолираш жълтата жичка която идва от инсталацията и уплитането - това е. Идеята е че теззи плеъри работят с 2+са единият е жълтата жичка която се прекъсва от контактния ключ и плеъра се рестартира
Най-добрият начин е да срежеш жълтата жица близо до букса/тя напрактика ти причинява неудобството/ и да я уплетеш за червената. Изолираш жълтата жичка която идва от инсталацията и уплитането - това е. Идеята е че теззи плеъри работят с 2+са единият е жълтата жичка която се прекъсва от контактния ключ и плеъра се рестартира
И аз си имам пайнерче нищо не съм рязъл нищо не съм оплитал работи си без гришка и като махна ключа се изключва което е много удобно да не го забравям че после акомулатор След изваждането на ключа гасне и след това абсолюто всичко си помни настройки до кате е стигнал с песенка радио. Не мисля че решението да изреже жичката.
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно нищо не се реже,а това дето го е писъл колегата по горе може да доведе до често зареждане на акумолатор посредством зарядно за акумолатори! 

predat0r
Значи сд-то би трябвало да има жълт и червен кабел който се откачат просто ги размени единия червен с единия жълт и другия червен с другия жълт и си готов..

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
имам същия плеър и въпроса ми е-има ли вариант на свързване в който хем да си помни настройките,хем да не работи без ключ?
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Ако инсталацията ти не е "омагьосана", точно това е нормалното поведение - като извадиш ключа да гасне, като го сложиш - да тръгва.
-
orlin4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
При мен е така :) Директен плюс на единия от двата кабела (жълтия ако не се лъжа) и червение омотан за него :) Нямам проблеми с неработещи стъкла и т.н.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”