Кобра 11
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Кобра 11
Здрасти, колеги! Интересно ми е има ли други фенове на сериала кобра 11, освен мен. От скоро започнах да следя филма и да си го кажа яд ме е, че не съм го гледал по-рано 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Кобра 11
Сериалчето бива, но вече дават май 16-ти сезон 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Аз го гледам от време оно кога го даваха само по RTL 

- Stoyanov_Vw
Да сега дават 16ти сезон по Деима, но искам да гледам и по-предните. Някой ако има идея от къде да казва. Погледнах в замунда, но има само отделни епизоди 

- El_Genesis
- Автомобил: Toyota Avensis T25
- Двигател: VVTI 2006
И аз от скоро го гледам и много ми харесва сериала! Не си сам значи..и аз съм му фен! И аз търсех епизоди или предишни сезони, но интернет пространство е бедно от към епизоди и сезони! Ще следя темата и ще се радвам ако изкочи някой линк за сваляне на епизоди! :)
Поздрави! :)
Поздрави! :)
Залагам 12 бири че скоро ще го вкарат тоя сериал за най много разбити коли в историята на телевизията.

- Stoyanov_Vw
Да,колега. Изключително много кола се троши в него. Последния епизод гръмнаха сивото BMW, дето им се води патрулка :D
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
E те в по-преден епизод и по таван го въртяха това БМВ ... абе не ги жалят колите :D
ако не знаете за този сериал е построена магистрала и в момента се снима сезон 30 ние със жената го гледаме от няколко години вече и сме големи фенове
- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Хубаво серйаче аз преди 3-4 години не изпусках епизод обаче постепенно спрях да го гледам иначе е много яко 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С тоя сериал върви един виц...
2038 година, някъде по немските магистрали патрулен автомобил е спрял някакъв друг за проверка. Полицай Хакан Шукур разглеждайки документите на шофьора се обръща към партньора си:
- Самир, скивай кво странно име - Ханс Грубер.

2038 година, някъде по немските магистрали патрулен автомобил е спрял някакъв друг за проверка. Полицай Хакан Шукур разглеждайки документите на шофьора се обръща към партньора си:
- Самир, скивай кво странно име - Ханс Грубер.

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм му голям фен на филмчето! Не съм гледай всички серий, но поне от 3 години когато мога го следя, преди това го спираха, от диемата, и после пак го пускаха, но адски много ми харесва! Развлекателно е, и когато се загледа човек, му идва музата да мисли като куките, какво става със дадена случка!
Ако сте забелязали поне аз съм видял, на някой от сцените когато обръщат примерно Бмв 320 новата маска, съответно когато се обръща по таван вече е друго БМВ от по-старите модели. Просто си има бъгове и филм-а, не си мислете, че трошат читави коли, колите са читави преди да ги строшат, а чупените коли са без двигатели, общо взето сцена! Но въпреки всичко си ме радва филм-а
Ако сте забелязали поне аз съм видял, на някой от сцените когато обръщат примерно Бмв 320 новата маска, съответно когато се обръща по таван вече е друго БМВ от по-старите модели. Просто си има бъгове и филм-а, не си мислете, че трошат читави коли, колите са читави преди да ги строшат, а чупените коли са без двигатели, общо взето сцена! Но въпреки всичко си ме радва филм-а

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Че те ако трошат за всяка серия по няколко нови коли де ще му излезе края?
Ползват едни и същи коли по няколко пъти поне каскадите им са хубаво замислени и реализирани. Action Concept са хората зад воланите на колите и най-общо казано тия дето въобще не си пият хапченцата
Правят каскада със лек удар няколко епизода по-късно същата леко ударена кола е докарана на някаква линия да изглежда горе долу здрава и я правят тоталка.
Ползват едни и същи коли по няколко пъти поне каскадите им са хубаво замислени и реализирани. Action Concept са хората зад воланите на колите и най-общо казано тия дето въобще не си пият хапченцата

-
- Автомобил: AUDI A6
- Двигател: AVF 2002
И въпреки всичките тези неща сериаала е много добър пък и много смех става
- Stoyanov_Vw
gligu написа:ако не знаете за този сериал е построена магистрала и в момента се снима сезон 30 ние със жената го гледаме от няколко години вече и сме големи фенове
Това с 30 сезон истина ли е или ни пускаш по пързалката?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”