Стига с този период на засичане...Питам аз какъв е този редовен номер декември всяка година да се засича за 40 дни?Значи 11 месеца минават за 30 дни,но декември инкасаторите чоплят семки 10 дни?За това кой да им търси отговорност?Отделно декември е с най-много празници-хората си ходят на гости->повече стаи се топлят.Онзи ден някаква очилата пионка на ЕВН,който се води БОС ще ми обяснява,че едва ли не Сибир ни е дошъл на гости.

И чичо Митко с химикалката и киловатите-шашмата не е в изразходваните киловати,които с елка умножаваш по еди колко си.Цената се товари от една дузина карантии като данък кабел,поддръжка,такса шахта,стълб,ДДС,и през колко "ръце" минава 1 кв от АЕЦ-а до електромера ти...и потреблението на едни по-мургави индивиди

.Съгласен съм,че всеки трябва да плаща каквото е ИЗРАЗХОДИЛ,а не разни измишлиотини на Дянката и Сие.Умишлено се създава хаос,при който хората да не могат да си следят сметките!На всичко отгоре тези хайдуци ще ми искат 50 кинта за подадена жалба...Другия път пак бюлетина номер цвайн...
226 лв е нашата сметка...МРЗ 310 лв-Няма такава държава!Ами от утре спираме да плащаме като манго-джерито!