Кобра 11
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кобра 11
Е за 30-ти сезон, ще сменят всички игрални актьори от първите серий и се губи екефта от филма. Както стана с Комисар РЕКС, сумати Партньори изгуби това куче, и сега не го излъчват! До колкото знам, Диема си пуска някакви серий било то и стари и нови, и когато свършат серийте махат сериала и пускат друг, поне това съм забелязъл! Иначе на мен ми харесва филм-а но нямам време да го гледам!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Някъде към 20-ти сезон са пилотната серия е 90 минути и се разказва за кола която лети по аутобана със фул тротъл и не може да спре.
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
my heart iS iCe написа:Е за 30-ти сезон, ще сменят всички игрални актьори от първите серий и се губи екефта от филма. Както стана с Комисар РЕКС, сумати Партньори изгуби това куче, и сега не го излъчват! До колкото знам, Диема си пуска някакви серий било то и стари и нови, и когато свършат серийте махат сериала и пускат друг, поне това съм забелязъл! Иначе на мен ми харесва филм-а но нямам време да го гледам!
И на мен ми направи впечатление, че Семир смени сумати колеги. Сега свикнах с Бен, дано не го махнат скоро и него, че е симпатичен актьор

- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
И аз го гледах едно време(как прозвуча само, за преди 2год става въпрос). и също както някой колеги съм забелязал че при каскадите излита от някъде Е46 и се приземява и разбива като Е36 , и после отново се движи след зверския скок без проблеми Е46-цата
. Май много се заглеждаме в детайлите. Аз го гледах докато им смениха колата с Мерцедес, и от тогава му загубих следите на филма, макар че сега съм го засичал отново.

- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Колеги, пуснах заявка в замунда с надеждата да ни качат поне 1 сезон!
Ако имате възможност пускайте вие. Колкото повече сме, толкова е по-голям шанса да ни обърнат внимание 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”