Кобра 11

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Кобра 11

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 08 фев 2013 21:10

Е за 30-ти сезон, ще сменят всички игрални актьори от първите серий и се губи екефта от филма. Както стана с Комисар РЕКС, сумати Партньори изгуби това куче, и сега не го излъчват! До колкото знам, Диема си пуска някакви серий било то и стари и нови, и когато свършат серийте махат сериала и пускат друг, поне това съм забелязъл! Иначе на мен ми харесва филм-а но нямам време да го гледам!

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 10 фев 2013 17:59

Някъде към 20-ти сезон са пилотната серия е 90 минути и се разказва за кола която лети по аутобана със фул тротъл и не може да спре.

Потребителски аватар
Stoyanov_Vw
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: 1.9 TDI AHF

Мнениеот Stoyanov_Vw » Нед 10 фев 2013 18:01

my heart iS iCe написа:Е за 30-ти сезон, ще сменят всички игрални актьори от първите серий и се губи екефта от филма. Както стана с Комисар РЕКС, сумати Партньори изгуби това куче, и сега не го излъчват! До колкото знам, Диема си пуска някакви серий било то и стари и нови, и когато свършат серийте махат сериала и пускат друг, поне това съм забелязъл! Иначе на мен ми харесва филм-а но нямам време да го гледам!

И на мен ми направи впечатление, че Семир смени сумати колеги. Сега свикнах с Бен, дано не го махнат скоро и него, че е симпатичен актьор :icon_sad

Потребителски аватар
ludiq1918
Автомобил: Honda Civic
Двигател: D14A2 - 1997

Мнениеот ludiq1918 » Пон 11 фев 2013 21:52

И аз го гледах едно време(как прозвуча само, за преди 2год става въпрос). и също както някой колеги съм забелязал че при каскадите излита от някъде Е46 и се приземява и разбива като Е36 , и после отново се движи след зверския скок без проблеми Е46-цата :mhihi . Май много се заглеждаме в детайлите. Аз го гледах докато им смениха колата с Мерцедес, и от тогава му загубих следите на филма, макар че сега съм го засичал отново.

Потребителски аватар
Stoyanov_Vw
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: 1.9 TDI AHF

Мнениеот Stoyanov_Vw » Вто 12 фев 2013 23:53

Колеги, пуснах заявка в замунда с надеждата да ни качат поне 1 сезон! :th_up Ако имате възможност пускайте вие. Колкото повече сме, толкова е по-голям шанса да ни обърнат внимание :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”