Колеги дайте съвет за този GSM - купен
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Колеги дайте съвет за този GSM - купен
Някой ползва ли такъв телефон.. Всякакви съвети ще ми са от полза http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=5522
Последна промяна от predat0r на Вто 12 фев 2013 17:56, променено общо 1 път.
Re: Колеги дайте съвет за този GSM
Една колежка го има,става за говорене.Ако ще е за разговори основно има и по-добри.Иначе има дизайн и тъч,ама екран и камера са зле,поне има МП3...ама слот за карти има ли 

- predat0r
Слот за карта има до 32Гб.. Операционна система андроид.. Трябва ми предимно за навигация.. Бях в глобула днеска.. Дават ми го на лизинг за 4.50лв/2години/9.90лв месечна такса.. Става въпрос за 2-ра карта да пусна защото сега имам един номер с който лятото взимах един телефон на лизинг... И служителката ми каза че е била с доживотна гаранция
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Тия са луди....,то ти се връзва 300 лева....заеби.
купи си нави по-добре
купи си нави по-добре
- predat0r
Телефона по принцип на кеш го дават за 89лв... Пак със 9.90лв такса.. Все още се чудя.. Иначе като цяло ще върши ли работа...
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип става, но трябва да се рутва телефона, иначе няма никакви програми в него, направо си е карабина!
Ако можеш да си го рутнеш, да му качиш всичко с навигацията си заслужава, иначе да плащаш за рутване 60 лева, по-добре си купи навигация, както каза колегата по-горе!
Ако можеш да си го рутнеш, да му качиш всичко с навигацията си заслужава, иначе да плащаш за рутване 60 лева, по-добре си купи навигация, както каза колегата по-горе!
- predat0r
Ами аз в момента съм със обикновен телефон.. Искам нещо по хубаво.. И гледам поне да има навигация и някаква операционна система.. А какво ще рече това рутване.. Че не съм запознат
служителката ми говорише че в андроид маркета имало всичко и безплатно можело да се свали 

Колега, нищо лично но на първо четене телефонът е абонамент 13лв+1лв телефон. Предполагам е с договор за 2 години. Това са 24 месеца, умножени по 14лв си идва над 300лв, около 360. Което си е една доста добра навигация, само.
- predat0r
Колеги вече съм намерил оферта.. На един приятел след 3месеца му свършва договора.. Той нямал да взима апарат каза че при преподписването може да се възползвам от неговия договор... Сега ме интересува като цяло телефона без да се рутне можели да се свалят програми като.. Скайп, Карти за навигация и ще влизали в форума без да бъгва 

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
predat0r написа:Колеги вече съм намерил оферта.. На един приятел след 3месеца му свършва договора.. Той нямал да взима апарат каза че при преподписването може да се възползвам от неговия договор... Сега ме интересува като цяло телефона без да се рутне можели да се свалят програми като.. Скайп, Карти за навигация и ще влизали в форума без да бъгва
Естествено може да слагаш програми без да руутваш. За тези пари едва ли има друг апарат с доживотна гаранция както го рекламират. Стига да не го счупиш де. Телефона не претендира да е върхът на техниката. но за тези пари...
Алкател е иначе, а и върви с 2 гига памет карта в комплекта

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Алкател отдавна е китайска марка бюджетни телефони. Андроида е стара версия, телефона е със слаба платформа. Ако ти трябва за разговри и навигация - нокия с копчета и навигация е хиляда пъти по добре. За телефон тъча ниско качество е мъка а не предимство
- predat0r
Иначе телефона го дават комплект със 2 панела (черен,бял) Колега каква Нокиа ми препоръчваш 

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
predat0r написа:Иначе телефона го дават комплект със 2 панела (черен,бял) Колега каква Нокиа ми препоръчваш
Имах предвид телефон и навигация отделно

Изпитано
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Послушай колегите пъти по-добре е добра навигация отколкото тоя компромисен боклук. 200 лв е един Гармин и за мене си струва инвестицията.Eвтините навигации (т.е китайските) те бъркат точно където най са ти нужни поне от опита който имам с една Navi Bulgaria.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Mario951 написа:Послушай колегите пъти по-добре е добра навигация отколкото тоя компромисен боклук. 200 лв е един Гармин и за мене си струва инвестицията.Eвтините навигации (т.е китайските) те бъркат точно където най са ти нужни поне от опита който имам с една Navi Bulgaria.
Колега,навигацията не те бърка,бърка те софтуера инсталиран на нея.Дай да и прасна един GARMIN пък нека те бърка.Китайските са парфектни .Стига да си вземеш машинка с добър процесор и повече рам.Можеш да им сложиш няколко навигационни софта.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”