ЧЕЗ - гавра с клиенти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: ЧЕЗ - гавра с клиенти
при мен ноември 90 лв за декември 155 лв за едни и същи уреди бойлера го пускам само на нощна тарифа
- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
При сметки под 100 лв в продължение на години, ноември 2012 - 190лв., декември - 380. За капак съседът ми беше отворил ел. таблото и ми беше спрял тока с убеждението, че крада от неговия.
При него сумата е почти същата.
Как е "Вулгарос нами мини" на чешки?

Как е "Вулгарос нами мини" на чешки?
- nvrmnd
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1.6 FSI BLF
Аз също имам нечовешка сметка за Декември-Януари и ще подавам жалба. Това е всяка година в този период.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Нормално е като е студено сметките да са по високи
Моята си е нормална

IRRITATING написа:Нормално е като е студено сметките да са по високиМоята си е нормална
и кое е нормалното при еднакви уреди, всеки месец.
Казвам еднакви, не ми почвай да философстваш за климатици и ала бала.

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Да не говорим, че миналата година беше адски по-студено от тази. А ме онзи мършак да ми вика, че правили база сравнение с миналта година и затова

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Колкото показва електромера се плаща а някой ако не му вярва го проверява и така Ние вечно сме измамени за нещо 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
IRRITATING написа:Колкото показва електромера се плаща а някой ако не му вярва го проверява и така Ние вечно сме измамени за нещо
Ами ако покаже електромера другия месец 300 кинта, ко прайм уЙче?

Иска си протести и това е! в Благоевградска област затварят улици!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Протест под наслов: „Да запалим монополите” в 15 града на страната
http://dnes.dir.bg/news/protest-smetki- ... 9855?nt=10
Гневни абонати запалиха коли на EVN (галерия)
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1764420
Два автомобила на EVN България бяха подпалени тази нощ пред централата му в Пловдив.
Протести започнаха от 11.00 ч. има в София, Пловдив, Варна, Русе, Благоевград, Сандански, Силистра, Гоце Делчев, Белене, Шумен, Ямбол, Велико Търново, Бургас, Монтана, Добрич и Кърджали.
При миналата акция, за да изразят недоволството си от високите сметки, се събраха повече от 2000 души.
Протестът в "Столипиново" пък бе поведен от Азис. Митингът започна с изпълнение на скандално известния изпълнител от ромски произход "Ти за мен си само секс",
Исканията са свързани с:
* национализация на енергоразпределителните дружества;
* премахване на всички посредници, а НЕК да поеме тяхната функция;
* разсекретяване на всички договори в сектора Енергетика;
* търсене на отговорност на подписалите ги лица;
* електроенергията, произведена от АЕЦ Козлодуй, да се разпределя само на вътрешния пазар за нуждите на гражданите и обществото;
* да се премахне задължителното изкупуване на ел. енергията от НЕК.

Във Видин искат и:
Премахване на чл.69 от Конституцията, който гласи, че
"народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание",
http://dnes.dir.bg/news/protest-smetki- ... 9855?nt=10
Гневни абонати запалиха коли на EVN (галерия)
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1764420
Два автомобила на EVN България бяха подпалени тази нощ пред централата му в Пловдив.
Протести започнаха от 11.00 ч. има в София, Пловдив, Варна, Русе, Благоевград, Сандански, Силистра, Гоце Делчев, Белене, Шумен, Ямбол, Велико Търново, Бургас, Монтана, Добрич и Кърджали.
При миналата акция, за да изразят недоволството си от високите сметки, се събраха повече от 2000 души.
Протестът в "Столипиново" пък бе поведен от Азис. Митингът започна с изпълнение на скандално известния изпълнител от ромски произход "Ти за мен си само секс",
Исканията са свързани с:
* електроенергията, произведена от АЕЦ Козлодуй, да се разпределя само на вътрешния пазар за нуждите на гражданите и обществото;

Във Видин искат и:
"народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание",
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
kiril_bulgaria написа:...
Исканията са свързани с:
Във Видин искат и:
Предложенията ми се струват справедливи

http://society.actualno.com/Bylgarija-se-vdigna-sreshtu-monopolite-news_415207.html
- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Електромера с тази сметка е за етаж от къщата, на който се ползва един телевизор, лампа и ютия от време на време. Няма други ел. уреди, като бойлер и други подобни. Отоплява се с локално парно, с което се отопляват и другите етажи. Таблото се намира на улицата и е монтирано на стълба пред нас. Всеки месец минава инкасатор и записва данните, така че може да се спести оправданието, че в къщи не е имало никой и инкасатора не е могъл да запише данните.
Сами можете да се уверите, че сметката е доста по-висока от останалите до сега. Това са сметките плащани през последната година за този абонатен номер.
И ще ми казват, че сметките можели да се плащат разсрочено! Аз не искам разсрочена, а реална сметка!!!
ЯНУАРИ 2013 - 93,96 лв.
Декември 2012 - 7,50 лв.
Ноември 2012г. - 11,45 лв.
Октомври 2012г. - 5,58 лв.
Септември 2012г. - 9,38 лв.
Август 2012г. - 8,15 лв.
Юли 2012г. - 8,90 лв.
Юни 2012г. - 8,09 лв.
Май 2012г. - 6,91 лв.
Април 2012г. - 6,54 лв.
Март 2012г. - 6,61 лв.
Февруари 2012г. - 8,62 лв.
Януари 2012г. - 18,76 лв.
п.п. Много ми е чудно дали всички с надписани и нереални сметки са с дигитални електромери или има такива и със старите електромери с "колелцето". Интересно ми е, защото имам опасението, че новите дигитални електромери могат да се манипулират от служителите на енергото от разстояние. След като могат да се отчитат от разстояние, значи могат и да се манипулират по същия начин!!!
Сами можете да се уверите, че сметката е доста по-висока от останалите до сега. Това са сметките плащани през последната година за този абонатен номер.
И ще ми казват, че сметките можели да се плащат разсрочено! Аз не искам разсрочена, а реална сметка!!!
ЯНУАРИ 2013 - 93,96 лв.
Декември 2012 - 7,50 лв.
Ноември 2012г. - 11,45 лв.
Октомври 2012г. - 5,58 лв.
Септември 2012г. - 9,38 лв.
Август 2012г. - 8,15 лв.
Юли 2012г. - 8,90 лв.
Юни 2012г. - 8,09 лв.
Май 2012г. - 6,91 лв.
Април 2012г. - 6,54 лв.
Март 2012г. - 6,61 лв.
Февруари 2012г. - 8,62 лв.
Януари 2012г. - 18,76 лв.
п.п. Много ми е чудно дали всички с надписани и нереални сметки са с дигитални електромери или има такива и със старите електромери с "колелцето". Интересно ми е, защото имам опасението, че новите дигитални електромери могат да се манипулират от служителите на енергото от разстояние. След като могат да се отчитат от разстояние, значи могат и да се манипулират по същия начин!!!
- nvrmnd
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1.6 FSI BLF
Моята е мощно надписана и съм със стар електромер ( с колелце ). Интересно ми е ако го разбия така, че да спре да отчита, има ли опасност да ми спре тока :D
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Snejoky написа:п.п. Много ми е чудно дали всички с надписани и нереални сметки са с дигитални електромери или има такива и със старите електромери с "колелцето". Интересно ми е, защото имам опасението, че новите дигитални електромери могат да се манипулират от служителите на енергото от разстояние. След като могат да се отчитат от разстояние, значи могат и да се манипулират по същия начин!!!
Според мен има такава възможност на 100%. И аз това си го мисля от доста време насам.
Освен всеки ден да си следиш показанията и ако има "напомпване" брадвата в таблото и те така....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”