кофти работа но каточели е възможно да намеря компютър без чип и да продам моя както е с чипа.
ще трябва и заигравка със съединителя от VR6 предполагам
струва ми се че около 1500 лв ще отиде цялата работа
Какво следва по стъпбичката за повече мощ
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: Какво следва по стъпбичката за повече мощ
Добре.Въздух имаме...а гориво? Защото дори и в момента тея .205-ци са на почти на предела си
- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
хмммм дюзи разпрасквачи .... няма да мога оставам си на сегашното постижение. само че трябва да дам да изчистят турбината ли че нещо намаля вървежа стана по тиха колата
- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
А ако джасна само едни 0,216 както съм с чипа ще има ли разлика ?
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
DarkBass написа:А ако джасна само едни 0,216 както съм с чипа ще има ли разлика ?
Ще пропушва доста само с разпръскачи. Едно хубаво турбо от ARL и едни 230-ки разпръсквачи ще ти са супер.
По нататък буталце 11-12мм, кулер и ще в клас "бързи" ;)
- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
работата на теория я знам и аз но парите ще кажиш са ми ограничени :D затова идеята за момента е следната:
Ако чип тунинга ми е само софтуерен (какъвто слагат на коли след 2000) както си мисля и има лесна възможност иво да ми джасне турбината от 1,1 на 1,2 (една идея малко по надута) и ще комбинирам и едни 216 на мойта си оригинална 10мм помпичка. А като резултат нещо от сорта на 150к.с.
И без това наистина мисля че моите 205 ако са на предела (по книга) и вкючим километрите им и възможноста да са почнали да сдават багажа защото при ускорение след смяна на предавката още в ниските обороти колата придърпва (поправете ме ако това не е от недостиг на гориво)
Ако чип тунинга ми е само софтуерен (какъвто слагат на коли след 2000) както си мисля и има лесна възможност иво да ми джасне турбината от 1,1 на 1,2 (една идея малко по надута) и ще комбинирам и едни 216 на мойта си оригинална 10мм помпичка. А като резултат нещо от сорта на 150к.с.
И без това наистина мисля че моите 205 ако са на предела (по книга) и вкючим километрите им и възможноста да са почнали да сдават багажа защото при ускорение след смяна на предавката още в ниските обороти колата придърпва (поправете ме ако това не е от недостиг на гориво)
- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
DarkBass написа:работата на теория я знам и аз но парите ще кажиш са ми ограничени :D затова идеята за момента е следната:
тия бакалски сметки с конете нещто ми се струват грешни .......а и недостига на гориво нещо и там ти куцат нещата
- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
За горивото не мога да споря защото само си мисля че е от него. но за конете мисля че съм в рамките на реалистичното защото би трябвало в момента да са някъде 135 140 от софтуера на бразел. генерацията е 55 оригиналната но отпушена има и спортен филтър ако всичко е наред (а то не е в смисъл че ще трябва да ходя при иво защото усещам леко спадане на вървежа и звука на колата) та като си и върне вървежа и ги има тези 135 да кажим коня защо не с едни дюзи и 1 десета налягане да не станат 150 ?
- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
общо взето макар и реалистични всичко си остава мистерия докато не влезе в играта диното ама мн са скъпи тея динота то да не отиде човек за едното развъртане на тези валяци
Последна промяна от DarkBass на Сря 13 фев 2013 17:29, променено общо 1 път.
В това начинание,трябва да си го навиеш в главата,за да се успокояваш,че "кеф цена нЕма" 
Особенно в такива случай:

Особенно в такива случай:

- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
така си е
но пък удоволствието след това ..... 1 път!