Давате ли на жените си .....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Возят ли ви половинките ви.

ДА
211
52%
НЕ
191
48%

Общо гласове: 402
Потребителски аватар
brother_Tom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brother_Tom » Сря 16 фев 2005 19:15

Ето едно изключение. Жена ми има книжка и кола от 18 годишна. От тогава до сега кара всеки ден. Когато я срещхах преди..20 г.(баси колко одавна я познавам!) ми събираше очете как смело караше. Викаха и "Фитипалди". Печелила е рали 8-ми март през миналия век със серийна Лада2103.Но на последък се е кротнала-всеки ден вози детето до у-ще. На Passat-а навърта по 10-12000 км годишно, без да го троши. Има само един проблем-обича да прави десен завой на червено. Аз също кръстосвам центъра на София всеки ден и се хващам че винаги гледам дали в околните МПС-та няма жена шофьор, която ще реши да си провери прическата или поправи макиажа просто ей така вместо да даде мигач или да натисне спирачка.
А на логичният въпрос защо жена ми кара готиния Passat? - за мен е по-важно тя да кара възможно най-сигурната кола в Софийската джунгла, пък даже и харесва :lol:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 16 фев 2005 20:02

brother_Tom написа:... Викаха и "Фитипалди". Печелила е рали 8-ми март през миналия век със серийна Лада2103

bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown

Потребителски аватар
marine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marine » Сря 16 фев 2005 20:13

Няма книжка ама и давам да кара (не по улиците естествено), а на полигона.

Echkae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Echkae » Сря 16 фев 2005 20:25

DragoCL написа:внимателно с нея lol опасна е mhihi

определено!!!

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 16 фев 2005 20:35

Това наистина е голяма дилема , ама не се давам :twisted: Аз лично вентото още не съм го дал в женски ръце (като изключим веднъж , сестрами като и дадох да джътне 10-20 км извън градско ,за да види как е ) Иначе забога братя :
Изображение

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 16 фев 2005 20:59

Тук май пренебрегнахме жените от форума (и не само от форума) и мисля, че е справедливо да се зададе същия въпрос към тях:

Жени, давате ли на мъжете си да ви карат колата?

Защо го пиша - ами аз си карам Голфа и моята приятелка хич не иска да го кара, затова пък тя си кара Тойотата и като сме с нейната кола, пак иска аз да карам, чувствала се по-сигурна...
И после какво - все аз карам а тя пие :evil: :banghead:

Потребителски аватар
mimo4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mimo4o » Сря 16 фев 2005 21:04

Давам не само на гаджето но и на много мои приятелки. Разбира се че ме е страх, но трябва да си призная че между тях има моми4ета които карат много добре! :D

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Сря 16 фев 2005 21:13

mimo4o написа:...има моми4ета които карат много добре! :D

Да!Верно,верно...имам една колежка викам и Фитипалдита(с ударение на последното "и") :lol: иначе си е "Грешната Десислава с Големите Бомби"

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Сря 16 фев 2005 21:45

Sujalqvam 4e pi6a na latinica am ne sum u nas i nqmam kirlica.
A i kfo stana s Kredor-a det be6e instaliran po edno vreme?\

Kakto i da e. Priqtelkata mi kara Passat-a bez problem,
samo deto mnogo bavno i me iznervq. No i se doverqvam,
dori sama si izliza s nego.
No shte i kupq Golf skoro, no maluk - dvulitrov,
za neq shte e dostatu4no.[/code]

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 16 фев 2005 21:49

Извинете за офтопика обаче това за "малкия"двулитров беше грубо :D

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Сря 16 фев 2005 21:55

Пак старата тема жени шофьори/мъже шофьори!!!
Според мен въпроса е до възможности, признайте, че и между мъжете има доста със схванати ръце (без да се обиждате)!!! :wink:
А и досега не ми се е случвало някой да се качва при мен с недоверие!!! :twisted:
Винаги се чувствам по-сигурна като аз си карам колата, пък и алкохол не употребявам и в доста от случаите се превръщам в такси!!! :D
И какво е това "давате ли", еми нали ако не им давате малко от малко няма как да се научат да карат добре или бъркам?!?!?!? gruebel

Последна промяна от Roberta на Сря 16 фев 2005 22:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Сря 16 фев 2005 21:57

ГТИ... Изкърти всякакви хигиенични порцеланови изделия с тази снимка :) :) :)
:lol:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 16 фев 2005 23:04

roberta написа:И какво е това "давате ли", еми нали ако не им давате малко от малко няма как да се научат да карат добре или бъркам?!?!?!?

Пояснявам за да не съм "лошия" - гаджето ме накара да я пусна темата, и съм написал точно това което тя искаше.
Аз лично я насърчавам да кара за да свиква.
На мене нищо и никой не ми пречи и няма никакъв подсмисъл в написаното докато за пореден път някоя дама се забие в мене защото досега имам 2 произшествия, като и в 2-та случая аз съм спрял и ме удрят жени. Лошото е че и в 2-та случая слизат и викат: "Е не знам как стана". Баси аз ли да знам....

И накрая мнението ми изобщо за шофьорите като цяло:
Да си кажа и аз мнението. Има 3 вида хора /според мене/ - не мъже/жени а като цяло.
1. Шофьорлъка им е вроден и без много да си дават зор стават добри шофьори. Те усещат колата и един вид се "разбират" с нея.
2. Втория тип са такива дето в началото не им се отдава много шофирането но с течение на времето се ушлайфват и стават добри.
3. Третите са ясни колкото и да карат, нищо не става от тях.

Виждал съм и мъже и жени и от 3-те вида. Аз лично смея да твърдя че съм от 1-вия вид. Не мога нищо да доказвам щото карам едно дизелче дето не става за дърпане и т.н., но поради факта че за 5 години имам около 130 000 навъртяни километра, без произшествия и без наказания /освен един фиш за превишена скорост в едно село - много лоши тия дървета, крият знаците/ смея да се числя към добрите шАфьори. А наскоро взех и професионална книжка
Искам още да кажа, че това че някой може да кара не значи че е шофьор, но това малко хора го разбират.

цитат е щото го бях писал в един друг форум където една от дамите така скри топката на едно от момчетата че го беше срам да се обади след това. :wink: :wink:

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Сря 16 фев 2005 23:11

Vladko написа:Извинете за офтопика обаче това за "малкия"двулитров беше грубо :D

Mu...u3BuHeTe... :oops:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 17 фев 2005 0:34

Имам една съседка дето е голяма фурия, кара Passat Arriva и го паркира от раз на заден, много е добра, виждал съм я и да върти гуми като бърза :D Имам и друга съседка която кара Golf 2 C Автоматик, тя не паркирва на паркинга защото не може, спира точно пред входа и то плътно до бордюра :twisted: Та тая първата е супер нахакана и с голямо самочувствие, много е оправна(работи в Евро..... и колата е служебна), а втората е адвокат и също е със самочувствие, но не е толкова нахакана и изобщо не я бива зад волана, голям е бурсук.....
За шофирането е много важен характера на жената, аз не давам колата на жени защото прекалено много си я обичам :twisted:
Забелязал съм, че нахаканите и безстрашните са най-добри.При жените няма един важен определящ критерий, който го има при мъжете.Говоря за това, че мъжете имат доста добро чувство за координация и ориентиране, усещат колата много добре(познават и устройството й), тия неща ги полуват от различните спортове и друга физическа активност, която при жените в повечето случаи липсва :wink:
Това е моето скромно мнение, не си давайте любимите колици в ръцете на хора в които нямате доверие :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”