А на логичният въпрос защо жена ми кара готиния Passat? - за мен е по-важно тя да кара възможно най-сигурната кола в Софийската джунгла, пък даже и харесва

roberta написа:И какво е това "давате ли", еми нали ако не им давате малко от малко няма как да се научат да карат добре или бъркам?!?!?!?
Да си кажа и аз мнението. Има 3 вида хора /според мене/ - не мъже/жени а като цяло.
1. Шофьорлъка им е вроден и без много да си дават зор стават добри шофьори. Те усещат колата и един вид се "разбират" с нея.
2. Втория тип са такива дето в началото не им се отдава много шофирането но с течение на времето се ушлайфват и стават добри.
3. Третите са ясни колкото и да карат, нищо не става от тях.
Виждал съм и мъже и жени и от 3-те вида. Аз лично смея да твърдя че съм от 1-вия вид. Не мога нищо да доказвам щото карам едно дизелче дето не става за дърпане и т.н., но поради факта че за 5 години имам около 130 000 навъртяни километра, без произшествия и без наказания /освен един фиш за превишена скорост в едно село - много лоши тия дървета, крият знаците/ смея да се числя към добрите шАфьори. А наскоро взех и професионална книжка
Искам още да кажа, че това че някой може да кара не значи че е шофьор, но това малко хора го разбират.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта