Защото аз съм с РФ със степен на сгъстяване 9:1...и с 95 си върви най-дорбе! И да слагам ОМВ 100 и да не слагам разлика няма

naskogolf написа:Добавките са нож със две устриета хем може да помогне да се почисти системата хем може събраната мръсотиа от резервуара да я вкара там дето не трябва.
Ами според мен е нормално след като бензина е бил стар да се получават ефекти.На старата ми кола беше така слагах за 10тина 20лв бензин ама много рядко само за припалка и чат пат някоя отсечка и аз бях забелязал че не само работеше по лошо ами и миришеше странно през ауспуха и когато заредя вървеше добре ама след 2-3седмици и аванс чукаше и празния ход като че ли не беше много гладъкbambucha написа:Колеги да ви кажа... вчера сипах 10 литра OMV 100 октана и колата заработи меко казано перфектно!
Това прекъсване на ниски обороти, които ги имаше докато загрее вече ги няма![]()
Единственото ми обяснение е, че явно не е имало запусшване нейде ами просто бензина, който го е имало в резервоара е бил супер скапан - това е малко странно защото последните месеци е зареждано само в OMV и Лукойл... Друг е въпроса, че понеже я караме на газ, сипваме бензин 1 път в месеца за по 10лв колкото да има за палене сутрин в студа...
Не знам, но е факт, че сега колата на бензин просто 'мърка'...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 96 госта