golf 4 2.3 v5 проблем с бобината
golf 4 2.3 v5 проблем с бобината
бубината ми е напукана цялата заливахме я с едно приятелче с епоксидна смола но уви,колата е с инжекцион,даите съвет,нова не ми се купува,ако някои яуе за втора ръка ,че аз не намирам,благодаря
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: golf 2.3 v5
И моята е заливана със смола и нямам проблеми!Така от както я купих,вече три години!И не се знае кога е правена така!
- tehniiik
- Автомобил:
- Двигател:
Re: golf 4 2.3 v5 проблем с бобината
Как така са ви напукани бобините аз скоро е свалях и нямам и точка по нея. 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: golf 2.3 v5
k_garchev написа:И моята е заливана със смола и нямам проблеми!Така от както я купих,вече три години!И не се знае кога е правена така!
Ако е залята преди да влез влага държи. Но веднъж като влзе прави поразии -пробив .
емилиана написа:бубината ми е напукана цялата заливахме я с едно приятелче с епоксидна смола но уви,колата е с инжекцион,даите съвет,нова не ми се купува,ако някои яуе за втора ръка ,че аз не намирам,благодаря
Разгледай

viewforum.php?f=57
някои сменял ли е съединител колко ви излезе,а за бобината благодаря за интереса смятам да я залея пак че е тънак слоя
откакто я заляхме първия път има разлика прекъсва само 10 мин след като прехвърли на газ,като загрее добре спира ,мисля че повторното заливане може и да подеиства,по лошото е съединителя
- Ivan Cholakov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей,
при положение, че съединителя по спомен е около 250лв., а бобината 500лв. едва ли е редно да се прителняваш повече за съединителя. Мисля, че имам бобина здрава и оригинална, но е от Пасат.
Поздрави.
при положение, че съединителя по спомен е около 250лв., а бобината 500лв. едва ли е редно да се прителняваш повече за съединителя. Мисля, че имам бобина здрава и оригинална, но е от Пасат.
Поздрави.
съединителя е 350 без смяната luk,а бобината е 230 с намалението,без съединител не мога да карам,а с напуканото мога,снимаи ми я и да се разберем нещо 0893457700 цветан
- airescape
- Автомобил: VW JETTA MK5
- Двигател: BLF 2005
Здравейте..отностно бобината..имам същият Голф със същият мотор..преди около 3 месеца Голфа ми правеше мизерии и в сервиза ми казаха че е бобината..купих..малко след това се оказа че не е тя..тоест имам я чисто нова ако ти тябва можем да договорим някаква цена..пиши ако си имате интерес
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Еми сподели цената и някой може да се възползва!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”