Поло 86ц калник?
Re: Поло 86ц калник?
Няма смисъл от всякакви такива интервенции, да слага едни 175/60/14 и да заспива... Като цяло, колега се води от заводските размери, които са дали за тази кола. Те за това са заводски, 'щото са ги правили ИНЖЕНЕРИ. А ИНЖЕНЕРНИТЕ помисли на българина са далеч от реалността, затова се виждат доста извращения на колите в България, или така нареченото побългаряване. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Най-вероятно са му подарък или на цена близка до подарък и е готов да изреже и нагъне цялата задница на колата си, за да ги сложи

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Карайте тогава с капачки от буркани за джанти и гуми от велосипед. Колегата пита конкретно за нещо, а не за заводски размери.
Има си заводски размери, дадени от производителя, аз лично мисля да се доверя на инженерите, а не да си правя свободни съчинения. Тези гуми и джанти не са за неговата кола. Най-цивилизования начин е да раздуе калниците отпред и отзад, след, което тези детайли да се пребоядисат, но всичко това е пари, които може да спести, да продаде тези валеци, да купи едни 13/14 с подходящия размер гуми и да не се занимава с глупости.
Колеги просто си падам по широките джанти излизащи от калника, но тук е малко зор.Целта ми не е да има някакви джанти, а тези придават голяма стойка и ми харесва и заради това искам да се занимавам.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, няма лошо. Всеки им се кефи... Пробвай ако имаш възможност с някоя тясна 15-ка примерно 175, виждал съм че има, ама ще е екзотичен размер. Хем ще стои разпъната леко и има някакъв минимален шанс ако не возиш 3ма възрастни отзад да не опира в калника (който ще подгънеш отвътре).
Аз бих разгледал някоя по-изнесена 13-ка (примерно някоя обърната), ще се впише идеално на модела.
Освен това на цената на някой галош 15-цола ще можеш да си купиш нова 13-цолова гума.
Което не бива да се подценява 
Аз бих разгледал някоя по-изнесена 13-ка (примерно някоя обърната), ще се впише идеално на модела.
Освен това на цената на някой галош 15-цола ще можеш да си купиш нова 13-цолова гума.
Което не бива да се подценява
Последна промяна от stefan4o на Сря 13 фев 2013 19:34, променено общо 1 път.
stefan4o написа:Аз бих разгледал някоя по-изнесена 13-ка (примерно някоя обърната), ще се впише идеално на модела.
Именно и аз така съм се ориентирал.Ето едни форумни 14-ки, които много отварят колата, ако се добавят и фланци, ще седят още по-изнесени...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”