здравейте колеги изпадна ми оферта да си сваля от едно голфче дигитално табло и да го монтирам на моя голф въпроса ми е следния какво трябва да сваля освен таблото,датчика от скоростите и инсталацията има ли някакви други датчици освен този на скоростите който ще ми трябват за да подкарам таблото на моята кола,
с две думи искам да знам какво трябва да свалям от другата кола ???
идеята е такава че ще правим бартер на таблата и за целта трябва да знам какво да свалям и качвам от едната кола на другата и обратното.
колите са голф 2ки и двете едната е 1,8 ГТИ EV-мотор 1987год.(моята) а другата пак е ГТИ но кубатурата не я знам 1989-1990та година.
благодаря предварително.
дигитално табло за голф 2 ???
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дигитално табло за голф 2 ???
Като свалиш таблото, ще видиш разликата ... най вероятно той другия ще има малко повече букси отзаде!Мисля че трябва да погледнеш и предавателните числа на 2те табла , тъй като има вероятност да не ви съвпаднат числата и ще лъже в километрите...
-
- Автомобил:
- Двигател:
то че ще има разлики в буксите ще има,а до колкото за предавателните числа аз и да ги погледна няма да разбера дали ще има разлики или не,мен ме интересува освен таблото,инсталацията,датчика на скоростите и планките на който легат таблата има ли още нещо което ще ми е нужно да сменям ???
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
ако на твоя километраж не пише 950 значи ще има разлика в показанията на килкометража
-
- Автомобил:
- Двигател:
моето табло е с число 950 има МФА и разходомер с две букси.
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Няма да стане plug and play ,зради разликите в годините на производство!
Едната кола е с инсталация CE-1 ,а другата съответно CE-2 което предполага различни бушониери и сътветно букси! 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
ivkata написа:Няма да стане plug and play ,зради разликите в годините на производство!Едната кола е с инсталация CE-1 ,а другата съответно CE-2 което предполага различни бушониери и сътветно букси!
По принцип е така, но съм виждал коли регистрирани 1990, които са си със старата ЦЕ-1. Най-добре авторът да види другата кола и да каже къде е бутонът на аварийните, за да не говорим наизуст.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами да при първа възможност ще погледна другата кола с коя инсталация е.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”