Здравейте колеги.
Значи проблема е следния, Сутрин като запаля колата се държи нормално, Изпарителят ми е Renzo Landi с Електрическа клапа, минава на газ след като я изфорсирам до 1.8-2.0 оборота. Минава на газ, пада до 600-700 оборота и бавно ги качва, дотук добре, карам малко и след като я изгася става интересното. Тръгвам да паля пак, но уви, дави се, пали много трудно, запали ли от 1000 до 2000 оборота я чакам около 10 секудни докато качи и мине ли на газ всичко се оправя. От каде може да е проблема ?
Благодаря предварително.
Малък проблем на Golf 1.8 gl с газ.
-
- Автомобил: VW Golf 3 1.8 GL
- Двигател:
- vovo6808
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: ABS 1992
Re: Малък проблем на Golf 1.8 gl с газ.
Когато мотора е студен и обърнеш но газ и след малко го угасиш във маркучите към моното остава газ. Като тръгнеш да палиш се смесват газ и бензин и се получава богата смес и мотора се задавя.При мен също е така.
Последна промяна от vovo6808 на Пет 15 фев 2013 20:53, променено общо 1 път.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Отговора е логичен до някъде.И аз 6-7 години имах зор второ палене на студен мотор и имах същото обяснение,понеже от нова уредба си беше така..Обаче като смених изпаритела миналата година стана чудо.Пали без да се замисли 2,3,4 пъти,имах и тема за гасене на газ и палене на бензин.Така,че за мен такова поведение не е нормално.
Другото не нормално е тия обороти.При мен при првключване между горивата пропадане няма.
Другото не нормално е тия обороти.При мен при првключване между горивата пропадане няма.
- yordan1-2
- Автомобил:
- Двигател:
само на газ ли го прави
- berkant3008
- Автомобил: PASSAT B3
- Двигател: ABS-93
- Контакти:
И при мен беше така-от изпарителя е,като си сложих нов всичко е на 6
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”